Tpe Silikonski Sex Lutke Višji Sekretar Ljubezen Lutka Realne Seksi Igračke Za Moške, Big Prsi, Rit, Vagina Ustni Anus Adult Sex Lutke

Dobavljivost: Na zalogi

€114.26

€175.78

-34 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Opis izdelka

1. Lutka je narejena iz 100% medicinskega trdnega materiala TPE (nestrupen in brez vonja, varen in zanesljiv material),ki naredi akcijski bolj trpežne in elastičnost, je bolj vidno.To je kakovostno človeško, kot so kože materiala z gladko in gladek na dotik.Pet zabava metod, ki so podprte: analni, vaginalni, prsi, rit in v usta, posnemajo dimenzije pravi ženska. 2. Lutka, ki je okostje je iz nerjavečega jekla, spoji so podprte s kovinsko žogo, sklepov, ki omogoča lutke predstavljajo kot človeško bitje.Nemoteno okostje zmanjšuje pritisk in trenje proti doll kože, zaščito lutka na najvišji ravni. 3. Sex lutka, ki nimajo nafte ,ni neprijeten vonj , enostaven za vzdrževanje. 4. Oči lutka, ki se lahko prilagodi, kot je potrebno, vendar bodite pozorni, ne da bi poškodovali trepalnice med prilagoditev.

SEXYE Lutke

145 cm sex lutka

158 cm sex lutka

168cm sex lutka

170 cm sex lutka

Specifikacija

TPE + OKOSTJE

TPE + OKOSTJE

TPE + OKOSTJE

TPE + OKOSTJE

Vagina Globina

18 cm

18 cm

18 cm

18 cm

Anuls Globina

16 cm

16 cm

16 cm

16 cm

Ustni Globina

18 cm

18 cm

18 cm

18 cm

Bankrot

74 cm

80 cm

87 cm

89cm

Wasit

50 cm

55 cm

60 cm

64cm

Kolk

72 cm

83 cm

89cm

92 cm

Paket velikost

141x42x31cm

147x40x32cm

160x45x32cm

160x45x32cm

Package Teža

30kgs

35kgs

43kgs

45kgs

Velikost za ročno merjenje, lahko obstaja več centimetrov napake, pripada normalen pojav.

Customzied izbiro Optionsl:

Opomba: Prosimo, upoštevajte, v vrstnem redu, ki lutka barvo, ki jo potrebujete, otherwhile bomo ga pošljete kot rjavi ali črni, kot so slike;

Darilo za vas:

Poleg lasulje in lutke in navodila za uporabo , so na voljo naslednje darila v paketu:Rad, odejo, spodnje perilo, rokavice, glavnik in tako naprej (oblačila, ki se vključujejo kot sliko, ki kažejo na stran)

Pakiranje:

pena pad + močan karton polje (Zasebni embalaža) O Logitics: Koreja : smo imeli skladišče, v Koreji, št davek, pristojbino, 5-8 delovnih dneh lahko prišli Držav Evropske Unije(Nemčija, Francija, Združeno Kraljestvo, Belgija, Luksemburg, Nizozemska, češka, Poljska, Hrvaška, Slovaška, Slovenija, Danska, Finska, Monako, Avstrija, Švedska, Bolgarija, Estonija, Latvija, Litva, Romunija, Madžarska, Španija, Grčija, Irska, Italija, Portugalska) : brez davka takse, 10-15 delovnih dni, da pridejo Združene države amerike : brez davka, 6-9 delovnih dni, da pridejo ruski :brez davka,13-22 delovnih dni, da pridejo Tajska, Singapur, Filipini, Indonezija, Kambodža, Vietnam in drugih Azijskih držav : brez davka, 5 do 8 delovnih dni, da pridejo Drugih držav in Amerike državo : brezplačna dostava, 5-15 delovnih dni, da pridejo

Navodila Za Uporabo skupnega sprejme posebne umetne kompozitne kovine, ki lahko swing prosto v različnih položajev.Če želite, da je lutka stati, prosimo podpore, ki jo je od strani.Če ste prilagodite je dobro, da lahko stojijo brez podpore.

Lutka Za Nego:

Pogosta VPRAŠANJA:

V1: ali ste tovarniške ali trgovske družbe?

Smo tovarne, je to top blagovne znamke na Kitajskem, lokalno v Dongguan Guandong, Kitajska.

Q2: Kako lahko jamstvo kakovosti proizvodnje?

Kakovost je ključnega pomena za SEXYE sex lutke in mi samo zagotoviti visoko kakovost lutke s 100% kakovost preverite, pred dobavo.

Kaj ste videli na naši spletni strani je točno tisto, kar boste dobili.Če ste prejeli napačen element, ali je vaš element, ki je v okvari, ko pride nemudoma obrnite na nas za reševanje tega vprašanja.

V3:Kateri način plačila je lahko sprejemljiva za vas?

Smo ponavadi sprejme plačilo v www.rotary-lent.si neposredno, Western Union, PayPal in TT (30% vnaprej in 70% pred odpremo)

V4: ali Lahko podjetje podpora vrne brez razloga?

a:Vaš lutka je izdelana po naročilu in po meri izdelane samo za vas, ko proizvodnja vaše lutka, ki se je začelo vaše naročilo morda ne bo odpovedan zaradi katerega koli razloga.

Zamenjavo bo odobrena le, če ste prejeli napačen element, zaradi naše tovarniške napake.Če lutka, ki je poškodovan z nepravilno uporabo, niso upravičeni do popravi ali zamenja, ne glede na trajanje časa je bil izdelek uporabljen za.

b: mi Bomo poslali slike lutko, preden odpremo, da naj stranka potrdi, in smo tudi preveriti kakovost embalaže pred odpremo.Če prejmete lutka s poškodovan paket, se obrnite na lokalni Express podjetje za potrditev odgovornost ASAP, pomagali vam bomo priti compensat od njih.

V5: ali Lahko dobim nižji ceni, če bom zaradi velike količine?

Da, dobrodošli, da postane naš agent, boste dobili najbolj ugodno ceno .

Material 100% TPE S Kovinsko Ogrodje
Poreklo CN(Izvora)
Prednosti varno, mehka, gladka, pravi občutek, št značilen vonj
Številka Modela Euro Sex Lutka
Postavka Vrsta Sex Lutke
Primerna Manekenke, Masturbacija, Cosplay, Spremljajo
Blagovna Znamka SEXYE
Obljuba 100% enako kot slika lutka izdelka
Paket Podjetje karton z polyfoam
Funkcije Za ustni ljubezen, prsi spolu, vagina ,anus seks

Napiši mnenje

Tpe Silikonski Sex Lutke Višji Sekretar Ljubezen Lutka Realne Seksi Igračke Za Moške, Big Prsi, Rit, Vagina Ustni Anus Adult Sex Lutke

Tpe Silikonski Sex Lutke Višji Sekretar Ljubezen Lutka Realne Seksi Igračke Za Moške, Big Prsi, Rit, Vagina Ustni Anus Adult Sex Lutke

Opis izdelka 1. Lutka je narejena iz 100% medicinskega trdnega materiala TPE (nestrupen in brez vonja, varen in zanesljiv material),ki naredi akcijski bolj trpežne in elastičnost, je bolj vidno.To je kakovostno človeško, kot so kože materiala z gladko in gladek na dotik.Pet

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki