Zomei 58mm Zatemnitev Variabilni ND Filter, Nastavljiv ND2, da ND400 ND2-400 Nevtralni za Canon, NIkon Hoya Fotoaparat Sony Objektiv 58 mm

Dobavljivost: Na zalogi

€18.49

€28.89

-35 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Zomei 58mm Zatemnitev Variabilni ND Filter, Nastavljiv ND2, da ND400 ND2-400 Nevtralni za Canon, NIkon Hoya Fotoaparat Sony Objektiv 58 mm ZOMEI Slim Zatemnitev Variabilni ND Filter, Nastavljiv ND2, da ND400 58mm Opis: Nevtralne Gostote (ND) filtri lahko zmanjša intenzivnost svetlobe brez občutno spreminja svojo barvo.Klasični ND filtri imajo različne f-stop zmanjšanje številke in presevnost tako nastala, se lahko uporabljajo za različne razmere fotografiranja, kot so portraiture, vodo pade, vodnjak itd.To Fader ND je kompakten vse-v-eno spremenljivko nevtralni filter, da prilagodi količino svetlobe zmanjšanje le z twist vaše zapestje.Indeksnih oznak na filter pustite, da boste točno vedeli, znesek zmanjšanja na prvi pogled.Daje jasen in natančen strel na kateri koli gostoto, ki jo uporabljate.To je možnost, da se prilagodijo nevtralni prosto iz ND2, da ND400. Morate le, da nosite eno filter z enako zmogljivost z ND2, ND4, ND8 ND16 ND32...in ND400. To vam ponuja svobodo za ustvarjanje različnih nevtralni prosto.Značilnost: Nevtralni lahko nastavite od ND2 (1 f-stop), da ND400(8+ f-ustavi) , z vrtenjem prednji obroč.Ultra tanek okvir,le debelina 7mm Visoke kakovosti AGC Optično Steklo, Veljajo dolg čas osvetlitve pod močnim izpostavljenosti soncu.Velika zaslonka je na voljo za ustvarjanje globinska ostrina enostavno.Primerna za dinamične zaslon, slapovi, tokovi, valovi, itd.Indeksne oznake na robu filter za natančno prilagoditev.Vsi Materiali, ki se Uporabljajo, Izpolnjujejo Zahteve Evropske Unije standardom ROHS(Omejitve Nevarnih Snovi).Tehnični podatki: Tip: Fader ND Barva: Črna Obračanje: Da Nevtralni Razred: 2-400 Material: Visoko Kakovost Optičnega Bralnika Opomba: Po optika trikotnika, ni priporočljivo, da uporabite ta filter za širokokotni objektiv ( Paket vključuje: 1 x Slim Zatemnitev 58 mm ND2-400, Če jih potrebujete za nakup druge velikosti prosimo, povejte nam, ali iskanje v naši trgovini.Kot naš filter samo različne po velikosti ,torej, tukaj smo samo uporabite ena velikost pokazati naše izdelke in paket

Plačilo:

1. www.rotary-lent.si sprejeti Depozitni/ Kreditna kartica/WebMoney.

2. Celotno plačilo mora biti plačan v roku 7 delovnih dys po dražba konča,

če imate težave, na kar plačilom, Prosimo, kontaktirajte nas čim prej.

Dostava:

1. Mi ladja v Alixpress je naslov samo.Prosimo, poskrbite, da bo vaš naslov v Alixpress se ujema s vaš naslov za dostavo, preden boste plačali.

2.Kot ponavadi,smo poslali paket, v roku 2-3 dni, ko smo dobili plačilo.in pls ostanite v stiku, ko ste oddali naročilo.

3.Če živite v samoti in imate choosed brezplačno dostavo,vas prosimo, dovolite nam, da spremenite svoj predmet, ki se bo dostavljena po Pošti.Ko boste kraj, da,to pomeni, da se strinjate s to določbo.Hvala za vašo veliko razumevanje.

4.Če se odločite za brezplačno dostavo,vas Bomo sproti pravico do spremembe express podjetja.

Mi ne zagotavljajo, čas dobave na vse intermational pošiljke zaradi razlik v carinski obračun časi v posameznih državah,kar lahko vpliva, kako hitro vaše izdelke, pregleda.

5.Prosimo,upoštevajte, da se Kupci, ki so odgovorni za vse dodatne carinske pristojbine,Posredniške provizije,carin in davkov za uvoz v vaši državi.Ti dodatni stroški lahko zbirajo na čas dobave.Ne bomo povračilo stroškov prevoza za zavrnjene pošiljke.

Vrnitev:

1.Povrnili vam bomo, če boste vrnete elemente v roku 15 dni od vašega prejema elementi iz kakršnega koli razloga.Vendar je kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje,Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili,bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube,in ne bomo kupcu dati nadomestilo.

2.Kupec bo odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente.Pred vrnitvijo artiklov,prosimo, potrdite, povratni naslov in logistika način z nami.Po daš elemente logističnega podjetja,Prosimo, pošljite nam številko za sledenje.

Povratne informacije:

1. Naš cilj je:Stranka je prav vedno.

2. Če ste zadovoljni z nakupom in naše skupno storitev, vaš komentar je zelo pomembno v naši poslovni uspeh.

Prosimo, vzemite si minuto, da pustite nas pozitivne povratne informacije s splošno Podrobna Prodajo Oceno 5.

3. Če niste zadovoljni z nakupom na kakršen koli način.

Prosimo, da nam priložnost, da odpravite vse težave.Razumemo zaskrbljenost in nezadovoljstvo morda so, in bodo poskušali naše najboljše, da odpravite težave.

Blagovna Znamka Zomei
Fit Canon, Nikon, Sony Pentax Fujifilm OLYMPUS Hoya itd. 58mm objektiv
Okvir višina 7.81 mm
Steklo Material AGC Optično Steklo
Okvir Material Aluminij
Nevtralni Razred ND2-400
Model Variabilni ND
Krožna Velikost 58mm
Paket Da,
Številka Modela Nastavljiv ND2, da ND400
Okvir debeline 1,4 mm
Vrsta ND Filter
Fit Objektiv Spredaj 58 mm

Napiši mnenje

Zomei 58mm Zatemnitev Variabilni ND Filter, Nastavljiv ND2, da ND400 ND2-400 Nevtralni za Canon, NIkon Hoya Fotoaparat Sony Objektiv 58 mm

Zomei 58mm Zatemnitev Variabilni ND Filter, Nastavljiv ND2, da ND400 ND2-400 Nevtralni za Canon, NIkon Hoya Fotoaparat Sony Objektiv 58 mm

Zomei 58mm Zatemnitev Variabilni ND Filter, Nastavljiv ND2, da ND400 ND2-400 Nevtralni za Canon, NIkon Hoya Fotoaparat Sony Objektiv 58 mm ZOMEI Slim Zatemnitev Variabilni ND Filter, Nastavljiv ND2, da ND400 58mm Opis: Nevtralne Gostote (ND) filtri lahko zmanjša intenzivnost svetlobe

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki