Kitajski Bambus Flavta Diktafon Navpično Bambu Flauta Cevi Mini Glasbeni Pihalni Instrument C/D/E/F/G Ključ Za Ročno Klarinet

Dobavljivost: Na zalogi

€28.53

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

začetek

konec

Funkcije, To je dobra izbira za nekoga, ki je pred učenje Kitajskih flavta dizi Široko paleto: enako kot flavta dizi.Ampak to je lažje, da bo razstrelil, kot dizi.Kitajski Tradicionalni Bambusa Diktafon R efined za strokovno flavta maker Piha nežno. (ne potrebujete močno pihati.) Od bas za sopran: C-D-E-F-G (enako kot dizi) Za začetnike, G/F ključ, se priporočam.Za običajno prakso, tipko E, se priporočam.Za izkušena oseba, C/D ključ, se priporočam.Iz grenak bambusa, ki je starejše od 4 let. (zvok, starih bambus je bolj gladko in sladko) 2-oddelek flavta, enostaven za prevoz.Lahko bi ga kjerkoli, če vam je všeč.

Package: 1× Bambusa Flavta Diktafon 1× Kitajski Vozel (rumena ali rdeča, mi bo prinesel, naključno, razen, da vam pusti sporočilo) 1× Membrana 1× Membrane Protector 1× Membrane Lepilo 1× Rdeča Vrečka Vsak flavta je skrbno preveriti, da se prepričajte, da je v dobrem stanju, preden dostava je ven, če imate težave pri prejeli flavta zvenel, prosimo, preverite, ali ste igrali na piščal, na pravilen način ali nam pišite takoj ugotoviti, kje je pravi problem.Zahteve o povrnitvi brez predhodnega komunikacijo bi bilo treba zavrniti.

Dobrodošli na G&R!Imamo različne vrste Kitajski instrumente, ne bo presenečenj, če ste oglejte si še ostale moje izdelke!

dostava: 1, Vsi izdelki (vključno dostava brezplačna predmeti) v naši trgovini bo dostavljena prek China Post, razen če ste nam povejte, prilagojene zahtevam na dostavo vnaprej in da so pripravljeni prevzeti mogoče dodatnih stroškov.

2, Včasih dostave lahko traja do 4-7 tednih zaradi strogih pregledov v času carinjenja.

3, Naša cena ne vključuje davkov, DDV, ali drugih skritih stroškov.

4, dostava stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov, in kupci, ki so odgovorni za carine.

5, Prosimo, upoštevajte,: Da bi zmanjšali davke bomo ugotovi elemente, ki ste ga izbrali v naši trgovini kot "darilo" ali "vzorec", in njegova vrednost nižja od navedene cene.

Povratne informacije:

1. Prosimo, vzemite si minuto, da pustite nas pozitivne povratne informacije s 5 zvezdicami, in daj nam vaše komentarje, če ste zadovoljni s predmeti in naših storitev.Mi bo zelo hvaležen za to in biti vesel, da storijo enako za vas.

2. Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, da bi dobili boljšo rešitev, preden se odpravite nevtralne ali negativne povratne informacije.

Vrnitev:

1. Za katerega koli razloga, če niste zadovoljni z postavk, smo sprejeli donose in izmenjave v roku 7 dni po tem, ko ste prejeli vaše element in se moraš nositi vrniti ladijskega stroškov.Donosnost na zahtevo bodo obdelani ASAP.

2. Če defection se nahaja na predmete, ki jih je prejel, se nemudoma obrnite na nas za zamenjavo ali popravilo.Če zamenjava ni na voljo, bomo povračilo vaše plačilo z originalnim načinom plačila.

Kontakt:

1. Kontaktirate nas lahko tako, da pustite nam sporočilo na www.rotary-lent.si;

2. Naš delovni urnik:

ZDRUŽENE DRŽAVE AMERIKE : PM 6:00~AM 2:00

FRANCIJA: SEM 2:00~AM:10:00

ZDRUŽENO KRALJESTVO: SEM 1:00~9:00

ŠPANIJA : SEM 2:00~AM:10:00

NEMČIJA : SEM 2:00~AM:10:00

AU: SEM 12:00~ PM:8:00

Brazilija: PM 10:00~AM 7:00

Ruske Federacije: SEM 5:00~PM: 2:00

Blagovna Znamka NoEnName_Null
Ton C/D/E/F/G ključ
Površina Materiala BAMBUS
Luknjo Design Odprto
Telo Material BAMBUS
Anti-razbijanje vrstice Da,
Število lukenj 6 Naznanitev Luknje
E Mehanizem No
Številka Modela Mini Flavta Diktafon
Ključ materiala Odprto luknjo

Napiši mnenje

Kitajski Bambus Flavta Diktafon Navpično Bambu Flauta Cevi Mini Glasbeni Pihalni Instrument C/D/E/F/G Ključ Za Ročno Klarinet

Kitajski Bambus Flavta Diktafon Navpično Bambu Flauta Cevi Mini Glasbeni Pihalni Instrument C/D/E/F/G Ključ Za Ročno Klarinet

začetek konec Funkcije, To je dobra izbira za nekoga, ki je pred učenje Kitajskih flavta dizi Široko paleto: enako kot flavta dizi.Ampak to je lažje, da bo razstrelil, kot dizi.Kitajski Tradicionalni Bambusa Diktafon R efined za strokovno flavta maker Piha nežno.

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki