2020 Najnovejši SUNLU FDM 3D Tiskalnika Polno Kovinski Okvir, plus velikost 310*310*340 MM iztiskanje Visoko Natančnost 3D Creality model igrače.

Dobavljivost: Na zalogi

€235.42

€362.19

-35 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Nitke Za Odkrivanje Auto & Izguba Moči Nadaljevanje

1)Žarilno Odkrivanje:: Auto pause, če žarilno zmanjka ali počitnice (2)Izguba Moči Nadaljujete: En klik, da nadaljuje z zadnje tiskanje iz vklop / izklop. (3)SUNLU Inteligentni 3D Tiskalnik, ki ima sposobnost, da nadaljujete tiskanje tudi po izpadu ali preneha, se zgodi. (4)Velika Graditi Volume & Dobro Stroškovno učinkovito: 310x310 x400mm (5)SUNLU Življenju Kakovosti Garancije.Vse SUNLU izdelki so dobavljeni potrošniku neposredno od proizvajalca, vam nudimo 2 leti garancije in življenjska tehnično pomoč.Če imate kakršno koli po-prodajne težave, se obrnite na nas.

ZHUHAI SUNLU INDUSTRIAL CO., LTD.

S sedežem v letu 2013, ki se Nahaja v mestu Zhuhai, guangdong, Kitajska; strokovni neposredno proizvajalec z neodvisnimi R&D zmogljivosti; Glavni Izdelki so 3D pero , 3D tiskalnik žarilno nitko, 3D pero nitke, So Vbrizgavanje&Modeliranje delavnica& SMT delavnica; Glavna Trgih so Severna amerika, Južna Amerika, Zahodna Evropa in Azija; Naše Poslovne Filozofije je Iskrenost, Osredotočenost, Inovativnost in Praktičnost.Da bi ohranili visoko kakovost in konkurenčne cene, smo v izboljšanje vseh skupaj s polnim zaupanjem, da ustrezajo vašim zahtevam.Veselimo se sodelovanja z vami tudi v prihodnje.

O Pošiljki:

Kot www.rotary-lent.si prodajo na svetovni ravni, je to mogoče z eno metodo naročil za ladje vseh držav.Izberemo najboljši način dostave za vas, medtem ko razmišlja ladijskega stroškov in učinkovitosti.Večina držav, ki uživajo BREZPLAČNA dostava, medtem ko nekatere države še vedno stroškov.

O Garancijo:

Ponujamo 12 MESECEV garancije za vse naše izdelke.Če se vam zdi disidirala del, prosimo, da posnamete fotografijo, takoj in pošljite ga na naše po-prodaje stranke .Imamo strokovno poprodajne ekipa za reševanje vaše težave online.

Package Teža
Oblika Zapisa Datoteke gcode
Rezina Debeline 0.1
Vrsta Vmesnika SD
Postelja Temp 20-100 mm/s (Priporočamo 50 mm/s)
Rezina Programske Opreme CRUA
Operacijski Sistem Jadrovnica
Jezik Kitajski/English
Priklop
Napetost 110-220V
Potrošni Material Premer 1.75 mm
Napajanje 50/60HZ
Največja Velikost Tiskanja 310*310*400mm
Modeliranje Tehnologije FDM
Številka Modela S8
Samodejno Izravnavanje No
Blagovna Znamka SUNLU
Natančnost ±0.01 mm
Šoba Premera 0,4 mm
Vrsta 3d tiskalnik fdm
Tiskanje Hitrost 100mm/s
Fliament 1.75 mm PLA , PLA+, ABS , PETG , BOKI, LES,PLA Ogljikovih Vlaken
Barvni Hitrost Tiskanja Normalno
CE Certificiranje

Napiši mnenje

2020 Najnovejši SUNLU FDM 3D Tiskalnika Polno Kovinski Okvir, plus velikost 310*310*340 MM iztiskanje Visoko Natančnost 3D Creality model igrače.

2020 Najnovejši SUNLU FDM 3D Tiskalnika Polno Kovinski Okvir, plus velikost 310*310*340 MM iztiskanje Visoko Natančnost 3D Creality model igrače.

Nitke Za Odkrivanje Auto & Izguba Moči Nadaljevanje 1)Žarilno Odkrivanje:: Auto pause, če žarilno zmanjka ali počitnice (2)Izguba Moči Nadaljujete: En klik, da nadaljuje z zadnje tiskanje iz vklop / izklop. (3)SUNLU Inteligentni 3D Tiskalnik, ki ima sposobnost, da nadaljujete

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki