Swing Viseče Košare Sedežne Blazine Zgostitev Visi Jajce viseči mreži, Stol, Blazine za Dom, Vrt, Zibanje, Stol Sedežne Blazine Št Stol

Dobavljivost: Na zalogi

€31.81

€45.45

-30 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Opis:

1. Na blazine je super veliki velikost: 90*120 cm, in je primeren za večino jajčne lupine, viseče košare, samo blazine so plačljivi (ne, vključno s stoli).

2. Gradiva: blazina je narejena iz visoko kakovostno glajenje materiala.Tako dolgo, kot si čiščenje madežev na to v času, ki ga lahko uporabljate dalj časa, brez skrbi za poškodbe.Tam je linijskih.Pokrov je mogoče odstraniti in očistiti kadarkoli, tako da je vaš mat je nov kot prej.

3. Edinstven design: Ta blazina je edinstven gumb za namestitev, ko demontaža, čiščenje.To ni več potrebno, da uporabite needlework za šivanje.

4. Široko uporabo: Ta blazina je debel in dovolj mehak, primerno za viseči mreži, viseče košare, swing stol, zibanje stol.Primeren za uporabo v zaprtih prostorih in na prostem, dnevna soba, plaža in na drugih mestih.

5. Na blazine je varno in zagotovljeno: Napolnjena z visoko kakovostno biser bombaž, blazine je non-toksične, neškodljiva in brez nečistoč.

Specifikacija:

Velikost: približno 90*120cm/35.43*47.24 v

Material: poliester brušena volne

Nadev: visoko kakovostno biser bombaž

Linijskih: non-woven linijske

Seznam Vsebine:

1*Blazine

Obvestilo: Le blazine, št stol!

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Ime Swing košarico blazina
Oblika Drugo
Vrsta Swing stol, blazine
Material Poliester / Bombaž
Poreklo CN(Izvora)
Vzorec Tipa Trdna
Polnjenje visoka kakovost pearl bombaž
Slog Sodobno
Nastavite Vrsto No
Številka Modela Sedežne Blazine
Unpick in Pranje Odstranljive in Pralne
Način Ogrevanja Drugo
Uporaba Sedež
Funkcija Anti-Decubitus
Velikost 90*120cm
Linijske non-woven linijske
Blagovna Znamka AIHOME
Starostna Skupina Odrasli
Tehnika Drugo
vzorec Drugo

Napiši mnenje

Swing Viseče Košare Sedežne Blazine Zgostitev Visi Jajce viseči mreži, Stol, Blazine za Dom, Vrt, Zibanje, Stol Sedežne Blazine Št Stol

Swing Viseče Košare Sedežne Blazine Zgostitev Visi Jajce viseči mreži, Stol, Blazine za Dom, Vrt, Zibanje, Stol Sedežne Blazine Št Stol

Opis: 1. Na blazine je super veliki velikost: 90*120 cm, in je primeren za večino jajčne lupine, viseče košare, samo blazine so plačljivi (ne, vključno s stoli). 2. Gradiva: blazina je narejena iz visoko kakovostno glajenje materiala.Tako dolgo, kot si čiščenje

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki