Vrhunska 20pcs za Šivalne stroje Igle Kavbojke Splošni Materiali&1Pc Igelnega Vdevala za Šivalni Stroj Opremo

Dobavljivost: Na zalogi

€5.89

€7.37

-20 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

+ Home za Šivalne stroje Igle,kot Nalašč kupite za darilo +Igle velikost 70/10 za fine tkanine,igle velikost 90/14 za srednje teže tkanine,igle velikost 100/16 za težka teža tkanine + splošne namene iglo, ki se lahko uporablja na pletene ali tkanin. +Peclju(zgornji del) te igle so eno stanovanje strani in ena zaobljena strani. + Za dekorativne ali edge šivanje +Pralni igle pridejo v tanek in priročen primeru, označena z velikosti na jasno pokrov Igelnega Vdevala Uporabo korak: 1, prvo iglo v luknjo, pin navzdol. 2, nežno pritisnite tlak ploščo, tako, da bo igla z pinhole. 3, v vrstici, ki visi na kljuki, sprostite tlak ploščo, iglo lahko. 4, kot so vlečenje žice, pritisnite ploščo, tako da vrstice ločitev. 5, ko iglo, stisnjen v igle, iglo na enak način.

1.100% popolnoma nova in visoke kakovosti. 2.Naše blaga so zelo ustrezno, prosim, vedite, nakup. 3.Nekatera merjenja so lahko 1-5% razlika z dejansko. 4.Barve razlika obstaja med sliko, kot je dejansko.

1.Prosimo, poskrbite, da se vaše informacije za dostavo pravilna, preden boste potrdili naročilo. 2. če se boste odločili za nakup ,prosimo, bodite vaše naročilo pravočasno. 3.Po plačilu oz. dostavi,še vedno boste lahko uživali veliko poprodajnih storitev 4.Nalogi, obdelani pravočasno po potrditvi plačila. 5. Vse elemente morate vrniti v prvotno stanje, da bi, da izpolnjuje pogoje za vračilo ali menjavo blaga. 6.Ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli nesreče,zamude ali druga vprašanja, ki so odgovorni ladijski prevoz. 7.Če je predmet, ki je napako, ko ga prejmete ali niste zadovoljni z njim,Prosim stik z nami vnaprej in mi vam bo zagotovila zadovoljivo rešitev.

Obstaja veliko načinov plačila, ki so na voljo na www.rotary-lent.si, kot so Alipay, kreditne kartice,v realnem času banka prenese, brez povezave plačila (nakazila in Western Union).Zaščititi svoje interese,bo tvoje plačilo začasno ki jih Alibaba, in ne bo izdal, da se nam, dokler se ne prikaže vaš red in so zadovoljni z njim.Lahko izberete način, ki je najbolj primerno za vas.

1.Zanašamo se na naš ugled in zadovoljstvo za uspeh.zato,vaše mnenje je zelo pomembno, da nam,pls pustite dobre povratne informacije, da nas, če ste dobili zadovoljni z našo blaga in storitev. 2.Prosimo, da nam priložnost, da odpravite vse težave.Zavedamo se, skrbi in frustracije, boste morda morali,in poskusite svoje najboljše, da odpravite težave.

Poreklo CN(Izvora)
Material JEKLA
Pakiranje Za Šivalne Stroje Igle+Igelnega Vdevala
Vrsta Šivalni Stroj Deli
Blagovna Znamka D&D
Velikost 70/10 90/14 100/16
Uporaba Za Šivalne Stroje Igle
Ime Izdelka Za Šivalne Stroje Igle

Napiši mnenje

Vrhunska 20pcs za Šivalne stroje Igle Kavbojke Splošni Materiali&1Pc Igelnega Vdevala za Šivalni Stroj Opremo

Vrhunska 20pcs za Šivalne stroje Igle Kavbojke Splošni Materiali&1Pc Igelnega Vdevala za Šivalni Stroj Opremo

+ Home za Šivalne stroje Igle,kot Nalašč kupite za darilo +Igle velikost 70/10 za fine tkanine,igle velikost 90/14 za srednje teže tkanine,igle velikost 100/16 za težka teža tkanine + splošne namene iglo, ki se lahko uporablja na pletene ali tkanin. +Peclju(zgornji del) te igle

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki