Ultrazvočno Kože Scruber Globinsko Čiščenje Obraza Scruber Opozarjanje Z Obraza Čiščenje Kože Lopatico Peeling Lepoto Instrument Naprave

Dobavljivost: Na zalogi

€9.09

€13.37

-32 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Značilnosti

1. Sprejme ultrazvočni val-in visokofrekvenčne vibracije bo prodre globoko v kožo, da odstranite umazanijo za bolj učinkovito čiščenje, izboljšanje mikro-promet za spodbujanje presnove in uvesti hranil za doseganje boljše losjon in serum absorpcije, enostavno pomirja kožo in obnovo kože zdravje.

2. Popolnoma 4 nastavljiva delovna načinov in vsak način združuje z LED foton terapija za izboljšano obravnavanje uspešnosti, se lahko popolnoma izpolnili vaše večnamenske dnevno nego kože zahteva, praktično rešiti vaše obrazne težave, kot so odstranjevanje aken, boj blackhead, skrči pore, zmanjša gube in zategnite kožo.

3. En gumb nadzoru, dlje časa držite 2 sekundi za vklop/izklop in kratko pritisnite tipko, da preklopite delovni načini, medtem ko navedbo svetlobe omogoča neposredno in jasno delovni status monitor, uporabniku prijazna za uporabo.

4. Ergonomska ukrivljen lopato glavo lahko brez truda piling za obraz z odlično prilegajo, ko svoje delovanje na kotom približno 45 stopinj, neboleč in ne-draži vašo občutljivo kožo, primerna za vse tipe kože, tudi za občutljivo kožo.

5. Lahek telo in kompaktne velikosti omogočajo udobno prijemala, uporabite jo lahko kadarkoli in kjerkoli želite, ne glede na to doma, v službi ali v prostem potovanje potovanje.

Specifikacije

Material: ABS + Nerjavečega Jekla

Barva: Bela

Delovna Napetost: DC 5V

Nazivna Moč: 1.5 M

Baterija: vgrajena 3,7 V 500mAh Baterija za ponovno Polnjenje

Napajanje: USB Polnjenje

Delo Načini: Čisto Način, EMS Način, Ion + Vodijo Iz Mode, Ion, - Vodi V Načinu

Velikost izdelka: appr. 170*50*15 mm/6.69X1.96X0.59inch

LED Funkcija:

Rdeča (605~700nm)

Pomoč poveča cirkulacijo krvi in spodbudi kožne celice izločajo kolagena in pospeši metabolizem, zaradi česar je vaša koža čvrsta in sijoča v gladko teksturo.

Modra (450~480nm)

Zavira akne rast z anti vnetje kože in popravila učinek, zmanjšanje nevarnosti zapustijo brazgotine.

Paket Je Vključeno:

1* Ultrazvočno Kože Scruber Facial Cleanser

1* Prah Skp

1* USB Kabel

1* Uporabniški Priročnik

Funkcija Odstranjevanje Odmrle Kože
Vir Napajanja Polnilna Baterija
Proizvodni proces, Stroj, Ki
Vrsta akne blackhead odstranitev
Blagovna Znamka Hailicare
Poreklo CN(Izvora)
Material ABS + Nerjavečega jekla

Napiši mnenje

Ultrazvočno Kože Scruber Globinsko Čiščenje Obraza Scruber Opozarjanje Z Obraza Čiščenje Kože Lopatico Peeling Lepoto Instrument Naprave

Ultrazvočno Kože Scruber Globinsko Čiščenje Obraza Scruber Opozarjanje Z Obraza Čiščenje Kože Lopatico Peeling Lepoto Instrument Naprave

Značilnosti 1. Sprejme ultrazvočni val-in visokofrekvenčne vibracije bo prodre globoko v kožo, da odstranite umazanijo za bolj učinkovito čiščenje, izboljšanje mikro-promet za spodbujanje presnove in uvesti hranil za doseganje boljše losjon in serum absorpcije, enostavno

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki