Steni Visi Macrame Zavese Bohemian Ročno Tkane Tapiserija, kot Nalašč Vrata, Zavesa Macrame za Spalnico Poroka Dekoracija

Dobavljivost: Na zalogi

€26.85

€34.87

-22 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Steni Visi Macrame Zavese Bohemian Ročno Tkane Tapiserija, kot Nalašč Vrata, Zavesa Macrame za Spalnico Poročno Dekoracijo Bullet Točk:

1. Premium Obrti: Ta zavesa je ročno tkane, edinstven design, in to zunanja oblika naravnega materiala, da bi minimalističen občutek.

2. ki je krasen in trpežne, naravnih in okolju prijaznih ornament.In je primerna za notranjo in zunanjo uporabo.

3. Odličen Okras: To tassel steni visi zavesa se lahko uporablja kot tassel veter in je kot nalašč za vsako okno ali vrata.In to je unikat vsakega prostora doda teksturo in obresti.In to lahko dela primerna za sobe, kot so boem poroko ozadju.

4. Edinstven Vibe: zavese, lahko naredite močan boemsko vzdušje za vas, tako ustrezajo vašim potrebam.

5. Široka Uporaba: zavesa je kot nalašč za dom in na prostem, poroke, zabave ali drugih priložnostih.In to je kot nalašč za dnevno sobo, posteljo zgoraj vzglavja, ki je super za dojenčke in otroke sobe.

Teža: 1500g

Čiščenje način: ročno pranje, ploščice, suho

barva:kremasto belo

Material:bombaž

Velikost:80 cm*150 cm/31,5 leta palca* * 59.05 palčni(višina se lahko prilagodi prosto)

Vsebina Paketa:

1*vrata zavese

Opombe:

Na splošno, zavese ni treba očistiti, uporabite sušilnik za lase, da bo razstrelil prahu na zavesa, in če boste potrebovali za pranje to, prosimo, pranje jo s svojimi rokami, in zavesa se ne pralni stroj, sef, zavese lahko 't biti podrgnil, vendar se lahko nežno stisniti z rokami.

Zavesa je izključno ročno izdelane, vrvi je enostavno, da bo naredila napako, lahko samo nežno pretresite, da se zavese po prejemu to, naravni bombaž vrvi imajo lahko nekatere vonj

Samo zgoraj paket vsebine, drugih proizvodov, ki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Poreklo CN(Izvora)
Material Drugo

Napiši mnenje

Steni Visi Macrame Zavese Bohemian Ročno Tkane Tapiserija, kot Nalašč Vrata, Zavesa Macrame za Spalnico Poroka Dekoracija

Steni Visi Macrame Zavese Bohemian Ročno Tkane Tapiserija, kot Nalašč Vrata, Zavesa Macrame za Spalnico Poroka Dekoracija

Steni Visi Macrame Zavese Bohemian Ročno Tkane Tapiserija, kot Nalašč Vrata, Zavesa Macrame za Spalnico Poročno Dekoracijo Bullet Točk: 1. Premium Obrti: Ta zavesa je ročno tkane, edinstven design, in to zunanja oblika naravnega materiala, da bi minimalističen občutek. 2.

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki