ENA PICE Dome Simulacije Fotoaparat Protivlomnih Alarmnih Odvrne Tatovi Lažne Kamere Dummy Zaslon Z Rdečim Stroboskopske Luči Fotoaparat Ohišje FZ1

Dobavljivost: Na zalogi

€2.44

€4.89

-50 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

O po-prodajnih in vprašanja kakovosti

1. V roku 7 dni po prejemu blaga (na podlagi tovornega lista podpis datum), če se vam zdi kakovost izdelkov težave, se obrnite na po-prodajnih storitev za stranke v času.Zdavnaj ne bo sprejet.Zadevni proizvod mora biti nepoškodovani (prosimo, da bi svoje embalaža, ne prilepite ali pišete neposredno v originalni škatli izdelka).Nabralo se vrne več kot pet kilogramov, bo krije naše podjetje.Prosimo, vrnite se nabrali 5-10 kg z rednim logistiko.Stroške prevozov bo krije naše podjetje in je bil za drago Debon, Jiaji in Tiandi Huayu Logistiko.Če tovorni mera je kršene, je ne bo mogoče vrniti ali zamenjati, če ni problemom kakovosti.

2. Prosimo, da komunicirajo s po-prodajnih storitev za stranke, preden se je vrnil, prosimo, da sodelujejo, da izpolnite poprodajnih storitev obliki, tako kot, da bi spremljali vaše zameno za pravočasno obdelavo.

3. Bomo poskušali naše najboljše, da zadovoljijo kupca oznaka izdelka slog ali barvo, vendar ne moremo zagotoviti, da.Če barve ali slog ne ustreza, se ne bo vrnil.

4. V primeru pošiljanja, blago ne prodaja v našem podjetju naše podjetje, si pridržujemo pravico, da obravnava vse vrne in izmenjave in tovora, ki bremenijo kupca, ter blago, ki se neposredno vrne kupcu.

5. Teh pogojev ni mogoče vrniti: A. vrnjeni embalaži izdelka poškodovana ali nepopolna, in izdelek dodatki ali z materiali, ki so nepopolni; B. Nepooblaščena popravila ali spreminjanja; C. Ne uporabljajo ali hranijo kot običajno; D. Barve in barve, ki se ne vrne , Izdelki, ki presega poprodajnih storitev obdobju.E sezonskih proizvodov bo ne povrnejo po zapadlosti (kot so poleti fan pozimi toplo, nalepke).

6. Poprodajne storitve, je podjetje najbolj osnovne storitve.Pripravljeni smo, da vam z dobro po-prodajnih storitev.Ob istem času, dobre poprodajne storitve zahteva tudi sodelovanje kupcev.Prosimo, preberite zgornja navodila pred vrnitvijo ali zamenjavo blaga. , Tako, da ne vpliva na vaše po-prodajne storitve. 7. Za ravnanje poškodovanih in kakovost izdelkov, če je masa ne dosega pet kilogramov, če stranka želi, da se vrnejo, tovorni bo treba plačati sami.

V zvezi z logistiko, drugih provincah na splošno distribucijo logistiko.Yiwu Logistika je neposredno priključena na vso državo.Tako dolgo, kot je mest nad mestom ravni v bistvu pridejo, občine na ravni mesta, potrebno za prenos.Po prihodu, logistika vas bo poklical, vi potreba, da poberem blago sami.Tukaj smo posebej razložiti.Yiwu logistična podjetja imajo različne storitve.Upam, da boste lahko obrnete na logistično podjetje pred naročilom.Lahko jo najdete sami.Lahko tudi pokličete 114 če želite poiskati najbližji logistika točke v Yiwu.Nato povejte nam, logistiko telefonsko številko Yiwu, in pomagali vam bomo priti do vaše servis.

Vrsta Brezžični Video Kamera
Minimalno Osvetlitev No
Pan-Tilt-Zoom Nadzor No
Model fz1
Teža 0.14KG
Infrardeča luč za obsevanje razdalja No
Razvrstitev Simulacija Fotoaparat
Blagovna Znamka ENA PICE
Zaporedno Številko 2210
Obratovalna Temperatura No
Slog Fiksna Dome Kamera
Številka Modela fz1
Uporaba Okolja V zaprtih prostorih
Objektiv No
Material Plastični

Napiši mnenje

ENA PICE Dome Simulacije Fotoaparat Protivlomnih Alarmnih Odvrne Tatovi Lažne Kamere Dummy Zaslon Z Rdečim Stroboskopske Luči Fotoaparat Ohišje FZ1

ENA PICE Dome Simulacije Fotoaparat Protivlomnih Alarmnih Odvrne Tatovi Lažne Kamere Dummy Zaslon Z Rdečim Stroboskopske Luči Fotoaparat Ohišje FZ1

O po-prodajnih in vprašanja kakovosti 1. V roku 7 dni po prejemu blaga (na podlagi tovornega lista podpis datum), če se vam zdi kakovost izdelkov težave, se obrnite na po-prodajnih storitev za stranke v času.Zdavnaj ne bo sprejet.Zadevni proizvod mora biti nepoškodovani

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki