Prvotne Xiaomi Mijia Prenosni Anion sušilnik za Lase Potovalni sušilec za lase Zložljive Vode ion nego las Professinal Quick Dry 1600W

Dobavljivost: Na zalogi

€22.64

€31.89

-29 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

[xlmodel]-[po meri]-[8888] Original Xiaomi Mijia Prenosni Anion sušilnik za Lase Nanoe Vode ion nego las Professinal Quick Dry 1600W Potovalni sušilec za lase Zložljiva *več Deset milijonov visoko koncentracijo negativnih ionov, nežno nego las in izboljšanje kovrčast lase.

*Ročaj je mogoče zložiti, kompakten in prenosen.

*Inovativna uravnoteženo grelni element design, visoka moč 1600W.

*Dva načina.Veter temperatura in hitrost vetra lahko prilagodi.

*Aerodinamična zmanjšanje hrupa, design, manjši hrup in bolj udobno.

*Dvojno pregreje zaščite, bolj brezskrbno.

*Minimalističen estetski design, mehko in nizko-ključ.

MIJIA negativni ion prenosni sušilnik za lase

Več deset milijonov negativne ione.Naredi lase bolj zajetno.

Negativni ion nego las, zložljivi, enostaven za shranjevanje

Hitro sušenje in velike količine zraka.Majhna velikost in majhna teža.

Za lase, ki bo dopolnitev vode

Intenzivno zdravljenje las z vodo ion za mehke in sijoče

Več deset milijonov negativne ione.Nevtralizacijo statične elektrike za nemoteno suho frizz.

Replenishes vlage in ne bi dobili vozlana.

Izboljša sijaj in naredi lase elastično.

18000rpm, visoke hitrosti motorja.

Gale.Suhe lase hitro.

Visoko zmogljiv visoke hitrosti motorja lahko zagotovi močan power, in lahko upihnil močan veter 12m na sekundo.

Strokovno prilagojena 6-wing ventilator rezila da veter mehkejši.Vetrovno, vendar ne vedno suha.Lahko vam boljše izkušnje, medtem ko sušenje las hitro.

12m na sekundo, hitro sušenje, velike količine zraka.

6 krilo dinamično ravnovesje fan rezila

Več deset milijonov visoko koncentracijo negativnih ionov

Nežno nego las, izboljša frizz.

Vgrajeno negativni ion generator lahko takoj ustvari več deset milijonov negativne ione, ki bo izšel na površino las, s tem nevtralizacijo statične elektrike in glajenje frizz.Učinkovito zmanjšanje vilice.Listi lase mehke in sijoče.

Zmanjšanje vilice.Znebiti frizz.Izboljšanje statične elektrike.Povečanje sijaja.

Ročaj je mogoče zložiti, kompakten in prenosen.

Kompakten design je vetrič.Ne počutim utrujeno, tudi če sem udarec moje lase za dolgo časa.Ročaj je mogoče zložiti za lažje shranjevanje in se lahko izvaja na poslovna potovanja.sestra

Je majhna in lahka.Zložljiv ročaj.

Inovativne uravnoteženo grelni element design

Visoka moč 1600W

Električno ogrevanje žice stožčast stolp design lahko učinkovito proizvajajo toploto, ravnanja temperatura enakomerno, in sodelovati z izstopu zraka varstvo neto blow out enotno vroč zrak.Suhe lase hitro, medtem ko se zmanjša pregrevanje škodo.Pravilna temperatura, ki bo poskrbel za vaše lase.

V dveh načinih, vetra, temperatura in hitrost vetra lahko prilagodi.

Dve vetra, temperatura in dve hitrosti vetra.Vroč zrak bodo suhe lase hitro.Enostavno se ukvarjajo z planila trenutke.Dolg pritisk je hladen veter in so lahko oblikovane hitro.

toplote.Mrzel veter.Vetrič način.

Močan veter način.

Dolgo pritisnite hladnega zraka.Močan veter način.

Vetrič način.

Aerodinamična zasnova za zmanjševanje hrupa

Nizko raven hrupa in visoko udobje.

6-wing ventilator rezila posnemajo pretok zraka design zrakoplova propeler.Vsak ljubitelj rezilo je bilo strokovno odpravo krila in dinamično ravnotežje prilagoditev, da veter mehkejši, učinkovito zmanjšanje hrupa in prinašajo več udobja.

Dvoslojno šoba

Zračne šobe se lahko zavrti za 360 stopinj in pomagajo oblikovati.Ob istem času, dvojno plast izolacije design lahko nižja temperatura tuyere in zmanjšati tveganje opeklin.

Minimalističen estetski design, mehko in nizko-ključ.

Površina design je topel in nežen.Porabili denar

Čiste geometrijske okraskov videz, enostavno predstaviti.Elegantno razsežnosti telesa, ali prepognjen ali razpletla, kažejo, geometrijske lepoto.

NTC inteligentni nadzor temperature tople in hladne kroženje zraka

Z vgrajeno NTC inteligentni nadzor temperature modul, ga lahko občutek spremembe v temperaturi na zrak, in samodejno nastavi nadomestni piha času hladnega in vročega zraka, kar močno zmanjša lasišče neprijeten občutek ali lase škodo, ki jo povzročajo prekomerno temperaturo.Skrb za naraven lesk las.

Intimne podrobnosti

Intimno kavljem omogoča enostavno visi in trgovina.

Oblikovanje preprečuje stiskanje in varnost ne bo stisniti roke.

1.7 m napajalni kabel, debel in visoke temperature odporen.

Dvojno pregreje zaščite, vam lahko preprosto počitek.

Izbranih visoko občutljivost temperatura elementov in toplotne varovalke, z vgrajeno dvojno pregrevanje funkcijo za zaščito, ko temperatura preseže varnem območju, power-off funkcijo za zaščito, se samodejno vključi.Poleg tega, toplotno varovalko lahko opravlja nepopravljive zaščito v ekstremnih pogojih in je varen in zanesljiv.

[xlmodel]-[fotografija]-[0000]

Za lase, ki bo dopolnitev vode

Intenzivno zdravljenje las z vodo ion za mehke in sijoče

Več deset milijonov negativne ione.Nevtralizacijo statične elektrike za nemoteno suho frizz.

Replenishes vlage in ne bi dobili vozlana.

Izboljša sijaj in naredi lase elastično.

Prosimo Upoštevajte, > > Barve in velikosti razlika: zaradi ločljivost zaslona, svetlobnih učinkov in merjenje napak, realobjects lahko malo drugačen slike, upam, da vaše razumevanje.Najlepša hvala! >> Se bomo potrudili, da ladja vaše paket. >> Zagotavljanje visoke kakovosti predmetov in dobre storitve je poslanstvo našega podjetja.Če imate kakršne koli težave, ko prejme paket, prosimo, komunicirajo z nami, da bi našli boljšo rešitev, kot je odpiranje spora.Bomo poskušali naši moči, da izpolnimo vaše zahteve. >> Prosimo, preverite parcelo, preden ste se prijavili za to.Če boste našli pretrgane, lahko refuseit in stik z nami.Plačilo >> QIWI, Spletne Denarja, Visa, MasterCard, Western Union, Maestro debetno kartico, Boleto in bančno nakazilo neobvezno pred kratkim; >> Več plačila bodo na voljo na www.rotary-lent.si v prihodnosti.Dostava >> Da ščiti tako kupci in prodajalci, to bo trajalo približno 24 urah za www.rotary-lent.si za preverjanje plačila.Po preverjanju, vse elemente, ki bodo poslane v roku 3 dni, ampak takoj, ko je to mogoče; >> Prosimo, potrdite vaše NAROČILO NASLOV PRAVILEN,ali boste prevzeli odgovornost za vse pristojbine, ki nastane iz napačen naslov. >> Brezplačna dostava za večino predmetov, ampak za nekatere države, boste lahko plačali nekaj dodatnih ladijskega stroškov.Gen -rally gledano čas dostave je 20-60 dni.Če potrebujete hitreje ladijskega prometa, prosimo, obrnite na nas vnaprej.Povratne informacije >> Če ste zadovoljni z našimi izdelki, ki smo iskreno upam, da vam bo pustite nam POZITIVNE POVRATNE informacije s 5 ZVEZDIC.Medtem, bomo tudi pustijo pozitivne povratne informacije za vas. >> Če niste zadovoljni z našimi izdelki ali za kakršne koli težave, se obrnite na nas pred odhodom 1-3 st -ars nevtralne ali negativne povratne informacije.Bomo odgovor za vas v 24 urah, in vam pomaga rešiti težave.Politika vračanja >> Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v prvotnem stanju. >> Kupci plačati vrniti stroške prevozov za lastne odgovornosti

Certificiranje 2 CCC
Vir Napajanja električni
Certificiranje ce
Datum Izdaje 2019
Velikost 220V/50Hz
Vrsta motorja DC
Material ABS + elektronske komponente
Uporaba Gospodinjstvo
Plug standard kitajski
Postavka Vrsta Sušilnik Za Lase
Čas je, da trg 2014
Šoba tip Zrak zbiranje in sipanje
Napetost 210-240V
Številka Modela CMJ02LXW/CMJ02LXP
Vroče in hladno promet veter način Da,
Funkcija Anion
Grelni Element Infrardeči
Blagovna Znamka Xiaomi
Teža 454g
Voda ion nego las Da,
Max. Moč 1600w
Prenosljivost Zložljiv ročaj
Dolžina Kabla 1.7 M
Število prestav 2
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Prvotne Xiaomi Mijia Prenosni Anion sušilnik za Lase Potovalni sušilec za lase Zložljive Vode ion nego las Professinal Quick Dry 1600W

Prvotne Xiaomi Mijia Prenosni Anion sušilnik za Lase Potovalni sušilec za lase Zložljive Vode ion nego las Professinal Quick Dry 1600W

[xlmodel]-[po meri]-[8888] Original Xiaomi Mijia Prenosni Anion sušilnik za Lase Nanoe Vode ion nego las Professinal Quick Dry 1600W Potovalni sušilec za lase Zložljiva *več Deset milijonov visoko koncentracijo negativnih ionov, nežno nego las in izboljšanje kovrčast lase. *Ročaj

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki