433Mhz Brezžični Detektor Dima požarni Alarm Senzor, Wifi Smart Dim Senzor Združljivo S Sonoff RF Most

Dobavljivost: Na zalogi

€12.28

€22.32

-44 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

RF433 Dima Detektor,Brezžični Dim požarni Alarm Senzor,Security Protection Alarm za Avtomatizacijo Doma,Delo z Sonoff RF Most

(če niste prepričani, da vaš alarm gostiteljice, če lahko dela z našo senzor, prosim, pustite sporočilo, da nam svoje alarm gostiteljice, da bi povezavo ali modela, mi pa vam bomo pomagali, da preverite), najbolj pomembno je, da tudi podporo neodvisne alarm.Prosimo, upoštevajte, da dima detektor morali priključiti 433mhz, EV1527 alarm gostiteljice uspešni, da se lahko nadzor mobilni telefon(APP)/daljinski upravljalnik.

Značilnosti:

1. Podpora tri opozorila: neodvisni sound & light flash alarm, brezžični 433 omrežja za prenos alarma. 2. Celotno snap-patentirana konstrukcija, enostavna montaža, ni potrebe za iskanje in odpravljanje napak ter napeljave. 3. 360 stopinj odkrivanje dima in opozarjanje, ne mrtvega kota, zanesljivo. 4. Vgrajen visoko občutljivost za zaznavanje tehnologije, zanesljivo in varno. 5. Vgrajen 90 dB zvočni in svetlobni alarm opomnik, učinkovito spodbuja ljudi, da se umaknejo. 6. Ultra-low-power mikrokrmilnik + fotoelektrično načelo tehnologije, dolgo pripravljenosti življenje uporaba baterije za 3 leta. 7. Sprejme visoko zmogljivih fotoelektrično dvosmerni razpršenosti patentirana tehnologija dveh-prejemanje & ena oddaja, stabilen, zanesljiv in natančen. 8. Nizki Napetosti Opozorilo: Ko napetost akumulatorja je nižja od 6.8 V, opozorilni zvok se izda uporabnika opozoriti, da zamenjate baterijo. 9. Rotacijski snemljiv pokrov design za lažje čiščenje in zamenjavo baterije.Če želite dodati 433MHz dim senzor, prosimo, namestite baterijo v senzorju.Poskrbite, da Sonoff most je povezan z doma wifi že.Nato kliknite Dodaj RF Daljinski na RF Most naprave na aplikacijo, izberite vključi Opozorilo in ga potrdite.Boste videli nov alarm, prikaže ikona APLIKACIJE.Pritisnite in držite ikono, boste slišali pisk, iz RF Mostu, rdeča led RF Most, bodo začeli, hitro utripa, kar pomeni, da je vstopil v način učenja.potem prosim, pritisnite okroglo tipko dima detektor, dokler ne slišite, continious alam zvok za prenos signala.Zaslišite dva piska in rdeča led RF Most bo utripala dvakrat.To pomeni PIR senzor je naučil uspešno.

Specifikacije:

Barva: Bela Material: ABS + Visoka Občutljivost Senzorja Napaja Dobava: DC 9V(6F22 Baterije, ki niso vključene) oddajna Frekvenca: CD50 neodvisni alarm, CD50W brezžični prenos(Podpora), Začetek Oddaljenost: 200 M (Zunanjega zraka 500 metrov) Statični Tok: 10uA Alarm Tok: 40mA Glasnost Alarma: 85 db Okolje Temperatura: -10°C do+60°C Okoljske Vlažnost: 95%RH Zaščita območje: 60 Kvadratnih Metrov Namestitev Višina: 6m Dim Občutljivost: Razred

WiFi konfiguracijo:

1. Namestite 'Tuya Pametne" APP na svoj pametni telefon, ko prvič uporabite detektor. 2. Poskrbite, da vaš pametni telefon je povezan na WiFi.a) Zagon APLIKACIJE kliknite "Dodaj naprave" --- "Varnost Senzor" ---'Senzor (WiFi)'.b) Dolgo pritisnite tipko 'TEST' gumb za 5s, dokler lučka LED utripne s kratko zapiska 'Di' (dolgo pritisnite na gumb v 20-ih letih vstavljanje baterije za vstop WiFi nastavitve).c), Kliknite "v REDU" v APP---vnos gesla za WiFi kliknite 'v REDU', detektor vstopi nastavitve, ki traja največ 60-ih letih. 3. Dolg pisk o 'Di' z LED indikator za 10s pomeni, WiFi konfiguracija je zaključena.Ko WiFi konfiguracija ne uspe, detektor izhodi nastavitve s kratko zapiska 'Di Di Di'. 4. WiFi nastavitev je končano, ki temelji na 3 koraki zgoraj.

Specifikacije:

1. Ta dim senzor lahko deluje samo, da se zavedaš, samostojna alarm doma. 2. Za doseganje daljinski upravljalnik na telefon, dima detektor potrebuje za delo z Sonoff RF most( 433Mhz, EV1527) gostitelja. 3. Zaradi dostava omejitev, baterije( DC9V 6F22 ) za detektor dima, ki niso vključeni.

Pogoji Prodaje:

Prosimo, preberite in se seznanite, preden ponudb ali nakupu.Vrnitev Okvarjenega & Sobe Napako Blaga Vsi izdelki so individualno pregledani, preden odpošlje, zagotoviti elemente, ki so poslani v odličnem stanju.Postavka mora biti vrnjeni v roku 15 dni Po prejemu Postavka se mora vrniti označena in v Originalni Embalaži

Dostava:

Prosimo zagotovite, da je vaš naslov za dostavo pravilen.Predmeti, ki bodo dobavljeni v roku 48 ur po prejemu plačila / potrjeni (razen ob vikendih in praznikih).

Stik Z Nami

Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, vprašajte me.Mi bo odgovoril v roku 24 ur.V redkih primeru, da imate težave z vašim postavka priporočamo, da se obrnete na nas pred odhodom negativno ali nevtralno mnenje.Z veseljem vam bomo pomagali z vašo težavo.

Blagovna Znamka jiansu
C ravni več kot 85 db
Opozorilo Metoda Samostojno/ brezžični prenos za možnosti
Brezžični kodo pravilo 1527, lahko preskočite kodo
Delovno območje 60 kvadratnih metrov
Moč Napetost DC9V(6F22 baterije niso vključene)
Vrsta Detektor Dima
Višina namestitve nad 2m
Pakiranje polje Nevtralne barve
Nizke napetosti, Alarm 6.8 V
Številka Modela K7
Izdelki dimenzija 100x100 x 34 mm

Napiši mnenje

433Mhz Brezžični Detektor Dima požarni Alarm Senzor, Wifi Smart Dim Senzor Združljivo S Sonoff RF Most

433Mhz Brezžični Detektor Dima požarni Alarm Senzor, Wifi Smart Dim Senzor Združljivo S Sonoff RF Most

RF433 Dima Detektor,Brezžični Dim požarni Alarm Senzor,Security Protection Alarm za Avtomatizacijo Doma,Delo z Sonoff RF Most (če niste prepričani, da vaš alarm gostiteljice, če lahko dela z našo senzor, prosim, pustite sporočilo, da nam svoje alarm gostiteljice, da

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki