Jimi GT06E 3G Avto GPS Tracker Sledenje v Realnem Času Glasovni Nadzor Preko Platforme APP SMS Z Več Funkcijami, Za Vozila Taksi

Dobavljivost: Na zalogi

€48.88

€75.21

-35 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

1.GT06E 3G Večnamensko GPS Tracker

GT06E GPS tracker je pametno in večnamensko tracker s 3G mobilnega omrežja, notranji HSPDA in GSM anteno, RFID reader in nivo goriva senzor, itd.Funkcije, kot so več alarmov, SOS klic v sili, glas spremljanje in tako naprej, bi bilo kot nalašč za logistiko, flota, sredstva in auto financ.GT06E bi posodobite informacije o lokaciji po vaših nastavitev.V kombinaciji z sledenje platforme in APLIKACIJE, si lahko ogledate v realnem času vozila, stanje, poiščite svoj avto, dobimo 3D živo street view in replay zgodovina poti in biti obveščeni, opozorila na vaš pametni telefon v času, zagotavljanje celovite varnosti.Na podlagi zanesljivih tehnologij in ugodno ceno, GT06E je užival po vsem svetu priljubljena in veliko ocene kupcev, saj začetek.Poleg tega ima enoletno garancijo storitev, pridobivanje rešiti česa poljuben skrbi.

2.Združljiv Z Večino Avto

Z vgrajeno preklopno napajanje,GT06E Vozila GPS tracker podpira super širok napetost vhodni obseg:9-36VDC.

3.Zakaj Izbrati Jimi GT06E

1)Spreadtrum Inteligence Chipset

Naše 3G Vozila GPS Tracker GT06E sprejme visoko zmogljivo obdelavo chipest-SC7701B.Medtem ko je zmanjševanje porabe energije z veliko maržo, natančnost določanja položaja se je močno povečala.Pustite, da boste uživali v bolj natančno življenje.

2)3G Visoke hitrosti Prenosa Podatkov

Naše GT06E podpira 2G GSM in 3G UMTS prenosa podatkov.3G high-speed hitrost prenosa podatkov lahko doseže 7.2 M/s, je skoraj 43-krat hitrost na 2G omrežje.Naj vam znebiti 2G skrbi, uživajo hitro in zanimivo življenje.

3)Več Načini Za Sledenje

Zagotoviti več sledenje načini, naše GT06E lokacijo dodal preko mltiple načine: določen časovni interval (privzeta vrednost je 10), omejeno razdaljo (privzeto je 300m) prednastavitev zavijanje (privzeta vrednost je 30 stopinj in 2s)

4)Glasovni Nadzor

Vse SOS številko za klice naše GT06E in obdržati zvonjenja za več kot 10, se naprava začne glas spremljanje stanja, smo lahko spremlja zvok okoli naprave.Naprava ne bo nobenega hrupa v procesu spremljanja.

5) Cut-off Gorivo / električni priključek

Ko je naš telefon prikaže nenormalno alarm, mi lahko pošljete olje cut-off ukaz na naši platformi.Zagotoviti varnost vozila, tracker lahko samo kažejo, da cut off olje, ko GPS je veljavna položaj, status, in hitro je manj kot 20km/h.

6)SOS Sili Klicanje

V sili v primeru, pritisnite tipko SOS gumb za 3 sekunde, da vključite SOS alarm.Nato naprava pošlje SOS SMS za prednastavitev SOS številke in izbiranje številke v zanki za 3-krat, dokler se klic je pobral.Alarm bo sporočilo pošljete tudi na platformo.

7)Vibracijski Alarm

Ko je naš GT06E vozila GPS tracker zavibrira večkrat, vibracijski alarm se bo sprožil.Če ne vžiga, po 3 minute (ACC OFF), naprava pošlje vibracij opozorilo takoj.

8)Low Battery Alarm (Alarm

Naše GT06E imajo vgrajen 3,7 V 450mAh Li-polyment baterijo je lahko stati približno 4 ure.Ko je baterija je manj kot 5%, bo poslal SMS: "Pozornost!Vgrajena baterija skoraj prazna, vas prosimo, brezplačno!" v SOS številke.

9)Nad Hitrostjo Alarm

Ko se avto premika nad omejeno hitrost v povprečju v omejenem časovnem obdobju, naprava pošlje nad hitrostjo alarm SMS uporabnika.Na ta način smo lahko pozorni na uporabo avtomobila in se izognili nepričakovanih nesreč.

10)Prevoženih Kilometrov Statistike

Če želite, da jasno vedeti, določeno dolžino potovanja.Lahko SMS cammand "Kilometrino, A, L#".A=ON/OFF, privzeto IZKLOPLJENA.L=število prevoženih kilometrov začetne vrednosti, število prevoženih kilometrov vrednost, enota: km, območje 0-999999km; ko je L 0, to pomeni, da je število prevoženih kilometrov je očiščeno.Privzeta vrednost je 0.

11)Firmware Over the Air

Ko je vse posodobitve za vdelano programsko opremo, lahko nadgradite enostavno in excatly over-the air, ki jih sami.Mi bo vedno osredotočajo na vzdrževanje in posodobitev iz naše platforme-Tracksolid.Na koncu bi vam bolje izdelek izkušnje.

Vem več podrobnosti GT06E

Sledenje platforma -tracksolid

Ime Modela gt06e
Baterija 3,7 V 450mAh Litijeva baterija
Velikost Zaslona Brez Zaslona
Blagovna Znamka tourrun
Programsko Opremo Za Sledenje www.tracksolid.com
Poreklo CN(Izvora)
Certificiranje FCC
Garancija eno leto
Vrsta GPS GPS Tracker
Sutiable za Na voljo za 2G/3G
Življenjska Doba Baterije 1 Do 4 Ur
Posebne Funkcije Daljinsko Upravljanje
Visoka Kakovost GPS Tracker Uvajanje inovacij v Concox
Postavka Velikost 9.8 *5.2*15 cm
Out Power 9-36V
UMTS Frekvence 850/900/1900/2100Mhz
Teža 374g
Gps Modul Da,
GSM Frekvenca 850/900/1800/1900 MHz

Napiši mnenje

Jimi GT06E 3G Avto GPS Tracker Sledenje v Realnem Času Glasovni Nadzor Preko Platforme APP SMS Z Več Funkcijami, Za Vozila Taksi

Jimi GT06E 3G Avto GPS Tracker Sledenje v Realnem Času Glasovni Nadzor Preko Platforme APP SMS Z Več Funkcijami, Za Vozila Taksi

1.GT06E 3G Večnamensko GPS Tracker GT06E GPS tracker je pametno in večnamensko tracker s 3G mobilnega omrežja, notranji HSPDA in GSM anteno, RFID reader in nivo goriva senzor, itd.Funkcije, kot so več alarmov, SOS klic v sili, glas spremljanje in tako naprej, bi bilo kot

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki