PCIe x16, M. 2 NVMe podaljšek kabel 16x PCI-Express kabli za eGPU NUC / ITX / STX / Prenosni RAČUNALNIK

Dobavljivost: Na zalogi

€50.49

€53.14

-4 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

ADT-Link PCIe x16, M. 2 NVMe eGPU Adapter

Blagovna znamka: ADT-LINK

Model izdelka: R43SG

Žice dolžina: 25 cm, 50 cm

ADT R3G vrsto Del,-Število Opis:

EMI Prepleten z Izvedbo Polymer

Podaljšek uporablja najnovejše materiale za EMI prepleten s petimi edini ravno kabli design.Ta tehnika omogoča, da vsak kabel je treba v celoti zajeti elektromagnetne motnje prepleten z izvedbo polimer za zaščito pred dohodne ali odhodne emisij elektromagnetne frekvence, zmanjšati motnje in degradacije na učinkovitost in zmanjšanje teže extender.

Dolžina Kabla Opis:

R3G serije dolžina kabla je 25 cm ali 50 cm je mogoče izbrati, to je linija, dolžina 50 cm.glejte blue dimenzije na sliki spodaj.

Napajanje Opis:

Podpira napajanje DELL 8-pin 12V/18A/220W, ali standardna PSU napajanje.Napajalnik mora biti pripravljena s strani kupca ali kupiti ločeno.

Fotografija:

24P_ATX in 4P_CPU vhodna moč, 8P_GPU moč.

Izdelek pribor, priložiti naslednje grafične kartice napajalni kabel spodaj

SW1, Moči Prisiljena Začeti Stikalo, 1 za samodejni zagon, 2 za prisilno zagon, prosimo, narežemo na 1 za samodejni zagon.

SW2, PERST # signala zakasnitev stikalo, 1 zamudo 2.2 sekund, 2 zamudo 4.5 sekund, z eGPU programske opreme za grafično kartico združljivost optimizacija, trenutne programske opreme ne podpira, prosimo, narežemo na 1

SW3, CLKRUN # signala zakasnitev stikalo, 1 je zaprt, 2 odloži za 9 sekund, z eGPU programske opreme za grafično kartico združljivost optimizacija, trenutne programske opreme ne podpira, prosimo, narežemo na 1

J1, PERST # signala zakasnitev stikalo, ODPRI, da odprete zamudo funkcijo, SKRATKA, da zaprete funkcijo delay, trenutne programske opreme ne podpira, prosimo, vstavite skakalec skp KRATEK.

J2, CLKRUN_Capacitance Zamudo, trenutno programske opreme ne podpira, samo za R&D inženirji vtič v kapacitivnost prilagoditev zamudo testiranje.To traja približno 2.2 sekund, da vstavite 1uF kondenzator, 5 sekund, da vstavite 2.2 u kondenzator, in tako naprej.

Postopek namestitve:

1. Namestite heksagonalna baker steber in vstavite grafične kartice v PCIe x16 slot.Vijaki priviti tako, da je grafična kartica ne bo stresajte ali pade.

2. Namestite ATX napajanje ali DELL napajanje, vključno z grafično kartico napajalni kabel mora biti tudi povezan, po nameščena, DELL napajanje bo svetlo oranžno luči.

3. Lahko priključite na M. 2 kabel, ko je računalnik izklopljen.Po vklopu, se ATX napajanje, se bo samodejno začel ventilatorja, da vklopite.Če uporabite DELL napajanje, zeleno luč se vklopi.V tem času, R3G odbor bo pa na dve zeleni luči.Sistem prepozna sim samodejno.Prosimo, namestite gonilnik grafične kartice.Namestitev vožnje proces lahko pozove, da znova zaženete računalnik.

4. dokončaj.

Številka Modela R43SG
Izdelkov Stanje Park
Blagovna Znamka ADT-Link
Vrsta PCI-Express Kabli
Paket No

Napiši mnenje

PCIe x16, M. 2 NVMe podaljšek kabel 16x PCI-Express kabli za eGPU NUC / ITX / STX / Prenosni RAČUNALNIK

PCIe x16, M. 2 NVMe podaljšek kabel 16x PCI-Express kabli za eGPU NUC / ITX / STX / Prenosni RAČUNALNIK

ADT-Link PCIe x16, M. 2 NVMe eGPU Adapter Blagovna znamka: ADT-LINK Model izdelka: R43SG Žice dolžina: 25 cm, 50 cm ADT R3G vrsto Del,-Število Opis: EMI Prepleten z Izvedbo Polymer Podaljšek uporablja najnovejše materiale za EMI prepleten

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki