Brezplačna Dostava merilcem Tlaka in Filter za Oksi-Generator vodika

Dobavljivost: Na zalogi

€40.06

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

1. Opis:

Merilcem tlaka in filter za oksi-generator vodika.

2. Uporaba:

Primerno za BT-600DFP in BT-800DFPH

3 .Plačilo:

1) Plačilo se pričakuje, da bo dosežen v 3 dneh po tem, ko si postavite naročila.

2) www.rotary-lent.si podpira Visa, MasterCard, Maestro Debetno Kartico,Western Union, Bank Transfer, prek varnih plačilnih procesor

DEPOZITNI.

3) bo tvoje plačilo vodi www.rotary-lent.si kot 3. stranke, dokler ga ne potrdi dostavo vašega naročila.

4. Pošiljke:

1) V vrstnem redu, da shranite stroškov za vas, izdelek, ki bodo dobavljeni z www.rotary-lent.si Standardna Dostava.Običajno je nižja od skupne trgovinske express kurirske službe, kot so FedEx, DHL, UPS,TNT, itd.Za večino držav in območij, bo take16-40 delovnih dni za dostavo čas.Za Brazilijo in Rusijo lahko doseže več 35-60 dni.

Če potrebujete izdelek, je nujno, se lahko pošiljajo z DHL, FedEx, UPS express kurirske vendar dodatne tovora mora biti zbrani od kupca.Vaš prijazni odgovor bo zelo cenjeno.

2) Predmet so dobavljeni v roku 3 delovnih dneh po polnem plačilu.

3), Če ne morete dobiti svoje predmete v času,prosimo, obrnite na nas prvič, smo wil preverjanje in reševanje je za vas kmalu.

4), Bomo odgovor na vašo pošto v 24 urah normalno.Včasih mogoče malo zamude zaradi vikend ali počitnice.

5), Če ne morete dobiti naše pošte po 48 urah,prosimo, preverite mapo z vsiljeno ali se obrnite na nas, z drugimi poštni naslov.

5. Vrnitev Garancija

1) Če vaš nakup ne izpolnjuje tržne kakovosti, primernosti za namen, ali se ujemajo z opisom, smo lahko prepričani, da vaša vprašanja bodo

rešiti .

2) Za napačno-poslani predmeti, vas prosimo, da nas kontaktirate v 48 urah po tem, ko ste prejeli.Bomo poskrbeli, da poda pravilne postavke ali vračilo vse

vaše plačilo za vas.

6. Ocena&Povratne Informacije

Po tem, ko ste prejeli blago, če ste zadovoljni z njim, kot tudi naše storitve, prosimo, kinldy nam 5 zvezdic pozitivne povratne informacije.

Če niste zadovoljni z njim ali naših storitev, preden se daš nevtralne ali negativne povratne informacije, prosimo, prosimo, obrnite na nas prvič in naj bi dobili najboljšo rešitev.Zahvaljujemo se vam za vrste sodelovanja.

Če imate kakršnakoli druga vprašanja, nas prosimo kontaktirajte.

Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka UKNOW

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava merilcem Tlaka in Filter za Oksi-Generator vodika

Brezplačna Dostava merilcem Tlaka in Filter za Oksi-Generator vodika

1. Opis: Merilcem tlaka in filter za oksi-generator vodika. 2. Uporaba: Primerno za BT-600DFP in BT-800DFPH 3 .Plačilo: 1) Plačilo se pričakuje, da bo dosežen v 3 dneh po tem, ko si postavite naročila. 2) www.rotary-lent.si podpira

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki