Meselo Rose Tattoo Pravi muco Silikonski Moški Masturbator Veren Realistična Vagina&Big Ass Analni Seks Lutke Sex Igračke za Moške

Dobavljivost: Na zalogi

€23.44

€31.25

-24 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Glavne Značilnosti:Meselo Rose Tattoo Pravi Silikonska muca Muca Moški Masturbator Veren Realistična Vagina&Big Ass Analni Seks Igračke za Moške

Za človeka, ki ljubi babe z ritko, poglej ne dlje od Rose Tattoo Realne Rit in Vagina G-Spot Masturbator.Spank licih, kot si izberejo dve užitek zapakirane luknje.

Slip znotraj njena rit in občutek predor oprijem in sprostitev vsak centimeter vas, kot ste prinesla globoke in močne vrhunec.

Nato bi njeno mokro z nekaj vode, ki temelji lube in pritisni in znotraj njene realne ustnice.Zasnovan tako, da posnemajo občutek, pravi ženska, velika, okrogla, nub replicira G-spot pred tekstura-napolnjena predor zožuje proti koncu, daje intenzivno veselje, da vaš občutljiv penis glavo.

Podrobnosti O Izdelku:

Zasnovan tako, da prosim, to bootylicious babe obljublja, da izpolnjuje

Zdrs v njej tesen rit in občutek predor oprijem vsak centimeter vas

Realistična vagina je napolnjena z nubs in G-spot teksturo za veren užitek

Ultra-mehke masturbator bo svoj solo igra v nove višave

Velikost: 260mm (10.24") x 230mm (9.06") × 100 mm (3.94")

Paket Je Vključeno:

1* Masturbator

Opomba:

1. Osebnih predmetov ne bo vrnil.

2. Zaradi skladišče morali zazna kakovost izdelkov, zato embalaže se bo odprla.

3. Vsi predmeti so popolnoma novi, vendar smo še vedno močno svetujemo, da pranje ali čiščenje postavka pred uporabo za zdravje.

4. Pranje izdelka temeljito pred in po vsaki uporabi, priporočamo uporabo igrač, ki so čistejši.Kot so toplo milnico.

5. Ne uporabljajte na vse odprte rane, raztrganine kože ali otekle ali vneto področju.Prenehati z uporabo, če se bolečina ali nelagodje razvija.

6. Prosimo, da upoštevate velikost izdelka pri nakupu.Če obstaja kakršen koli nelagodje med uporabo, prosimo, da prenehate uporabljati takoj.

Skrivnost Paket.

1.Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se mora ujemati vaš naslov za dostavo.

2.Storitev tranzitni čas, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

3.Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.

1.Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in ne bomo se vprašanje, želite vračilo ali zamenjavo.Ni izjem!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2.Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v prvi embalažo, in mora priskrbeti se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev.

3.Bomo povračilo celotno vas, na embalaži z vsemi deli in pribor, zajeti, po tako kupec in prodajalec preklic transakcije iz www.rotary-lent.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4.Bomo nosi vse stroške prevozov, če izdelek ni, kot se oglašuje.Neustrezne elemente je treba poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v prvi embalažo, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.Ne bomo povračilo ali zamenjajte element z veljavnosti garancije.1.Vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša Podjetja je razvoj,Zato prosim, pustite Povratne informacije, Pet Zvezdic, če ste zadovoljni z našimi izdelki,najlepša Hvala.

2.Ne pusti negativne povratne informacije, ne sprašuje, nas za pomoč, vas prosimo, da stik z nami prvič, če imate kakršne koli težave.Preden pustite nevtralne ali negativne povratne informacije,prosimo vas, da nas kontaktirate, da bi dobili boljšo rešitev,se bomo odgovoriti na vsa sporočila, kakor hitro je mogoče,se vam vnaprej Zahvaljujem za vašo potrpežljivost.

Material Silikonski
Nespodobno Sliko No
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka Meselo
Številka Modela SKUF64011
Spolnost No

Napiši mnenje

Meselo Rose Tattoo Pravi muco Silikonski Moški Masturbator Veren Realistična Vagina&Big Ass Analni Seks Lutke Sex Igračke za Moške

Meselo Rose Tattoo Pravi muco Silikonski Moški Masturbator Veren Realistična Vagina&Big Ass Analni Seks Lutke Sex Igračke za Moške

Glavne Značilnosti:Meselo Rose Tattoo Pravi Silikonska muca Muca Moški Masturbator Veren Realistična Vagina&Big Ass Analni Seks Igračke za Moške Za človeka, ki ljubi babe z ritko, poglej ne dlje od Rose Tattoo Realne Rit in Vagina G-Spot Masturbator.Spank licih, kot

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki