Yatour Bluetooth Avto Adapter Digitalni Glasbeni CD Changer Spojnik Stikala Za Nissan 350Z Almera Maxima Murano Navara Radii

Dobavljivost: Na zalogi

€62.16

€78.68

-20 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Yatour Bluetooth Avto Adapter Digitalni Glasbeni CD Changer Switch Kabel Priključek Za Nissan BA010(PN-2646F), BP6350, BP9345, BP9349, CK106, CK926, CK936, CN538, CN688, CNA48, CT00A, CT008(PN-1675D),CT020,CT078,CT098,CT138,CY100,CY13C(HY00E brez 6CD ), CY21B, CY460 (Primera P12), PN-2708N,PN-2848N,PN-2530H,PN-2530H-2, PY-060,RM-V53GAEA(Teana),Qashqai-1disc Radii Pred ponudb ,prosimo, potrdite svoj avto lahko uporabite ta menjalnik CD-jev !!!!ČE je Mogoče, prosimo, da pošljete sliko vašega avtomobila glavne enote (spredaj in zadaj),bomo potrdili, da za vas !DELUJE Z NASLEDNJIMI VOZILI:

Cena $10 za dodatne Y kabel Opis: Danes, uporaba mobilnega telefona med vožnjo se pogosto štejejo za nevarne in za prostoročno telefoniranje, komplet zagotavlja varno vožnjo.Kot z uporabo pametnega telefona je zelo razširjena, je nujno potrebno za večino voznikov, da uživajo veliko glasbenih virov in druge Aplikacije svojega pametnega telefona prek avtomobilski stereo sistem.Za zgoraj navedene potrebe, Yatour Bluetooth avto adapter (BTA) je izdal.Razvil po originalni protokol, OEM avtomobilski stereo sistem, BTA je high-tech izdelek inovativno integriran z najnovejšo standardno tehnologijo Bluetooth.Glavne Značilnosti: 1. Plug & Play: nameščenih preko original CD changer vrata, enostavno in hitro, popolnoma integriran z avtomobilom. 2. (Izbirno), Hands-free (Ph enega Klica (prostoročni profil): podpira Sprejem/odložite itd., preko avtoradia gumbi in volan gumbi. 3. Brezžični A2DP Predvajanje: enostavno pretakanje glasbe prek povezave Bluetooth naprave v tovarni avtomobilski stereo sistem. 4. Bluetooth AVRCP Nadzor: nadzor Nazaj/Naslednjo Skladbo, Premor/Predvajanje, Previjanje naprej/nazaj preko avtoradia gumbi ali volan gumbi za enostavno in varno. 5. AUX Vhod: Podpira 3,5 mm pomožni vhod, sposobni za povezavo zunanjih zvočnih virov. 6. Enostavno Polnjenje: Ponuja 5V/1A standard USB polnjenje prek kabla USB vrata. (ne more predvajati glasbo z USB naprave) 7. Hi-Fi Sound Quality: Priključene na avtomobilski stereo sistem preko žice pas, brez motenj in brez izgube kakovosti zvoka, rivaling original CD zvoka.BTA omogoča enostavno so priljubljena konfiguracijo napredno avtomobilski stereo sistem, je najboljša izbira za varne vožnje in uživajo digitalne glasbe.

* Prosimo, preverite, ali je vtič je primerna za CD Changer Vrata za vaš model. * Če je CD Changer vrata zasedena, prosimo, kontaktirajte nas za rešitev nasvet.

Namestitveni Koraki: 1. Pred namestitvijo izklopite električno napajanje, vzeti Vodja Enote, in našli CD Changer vrata na zadnji strani Glave Enote. 2. Pravilno priključite žice pas med proizvodom in Vodja Enote. 3. Preklop na električni pogon vstavite MP3/WMA napravo za shranjevanje in vodenje Vodja Enote, preveriti, ali je izdelek deluje normalno. 4. Po uspešnem preskusu, določi Vodja Enote v prvotno mesto, in dal žice pas v mesto.Potem je namestitev dokončana.

Pomembne Informacije o Namestitvi: Vaš avto vodja enote je treba CD changer sposoben.Ta naprava se uporablja za orignal avto avdio equiptment ali nadgraditi avto avdio equiptment s podporo digitalne glasbe menjalec vrata le , poleg tega , iste znamke avtomobila z različnimi model bi moral uporabiti posamezne digitalne glasbe na spremembe .Vsako vozilo, ki uporabljajo posebne naprave .Več možnosti, kmalu pa bo na voljo za vaša izbira .V dash CD changer bo ostala dela, ampak zunanji CD changer so switchable za prehod na žice pas.Če je vaše vozilo ni naveden tukaj, imamo tudi veliko zalogo iPod adapter za veliko drugih vozil.Prosimo, pošljite nam sporočilo, ki navaja, vaše zahteve in potrudili se bomo potrudili, da pomaga.Če niste prepričani, ali je ta adapter je primeren za vaše vozilo, vas prosimo, da vprašati pred nakupom.Garancija in Jamstvo: 1.Vsi izdelki so bili testirani in so v dobrem, preden ladja. 2.Če ne boste zadovoljni, ko boste prejeli vaš element, ga vrnite v roku 7 dni za zamenjavo ali denar nazaj.Kupcu so odgovorni za ladijskega stroškov. 3.Če element napako v 1 mesecu, in poslali vam Bomo zamenjavo brez dodatnih polnilnik, ali ponuditi nadomestilo po tem, ko smo prejme okvarjenega izdelka.Package vključen 1 X Modula Enota 1 X Mikrofon 1 X Žice Pas 1 X 3.5 mm AUX Kabel 1 X Uporabniški Priročnik

Dostava:

Vaš nakup predmetov so na splošno se pošiljajo v roku 2 delovnih dni po prejemu plačila.

Mi smo večinoma dostavljajo vaš nakup izdelka, odvisno od izbrane način dostave.

Vse uvozne dajatve/naloge(če obstaja), mora biti plačan za vas.Garancija In Reklamacije

Vsak element je v celoti testirana pred odpremo, ne bomo nikoli pošlji napako predmete, da bi se izognili vračilo ali vrniti dostava.

12-mesečno garancijo proti predelovalnih dejavnostih napake od vašega prejema datum.Če izdelek ne deluje pravilno v garancijski čas, ga lahko vrnete za nadomestilo, in plačati za vrnitev ladijskega stroškov (s priporočeno pošto letalom).

Če niste popolnoma zadovoljni z nakupom predmeta za katerega koli razloga, ga lahko vrnete v roku 30 dni po prejemu.Vrnitev ladijskega stroškov in s tem povezanih stroškov, ki so plačani za vas, vam bo polno nadomestilo za originalno zneska naročila.

Pred povratni prevoz, se obrnite na nas za povratni naslov.Če se vrnete elemente, ki so prejeli nepopolne ali poškodovana, dodatne stroške bo treba odšteti od nadomestila.

Poleg tega, prosimo, upoštevajte, če je vrnitev dostava je posledica vaše narobe nakup, prvotno ladijskega stroškov in provizij so nepovratne.Torej, če niste prepričani, ali je kateri element za nakup, vas prosimo, da nas kontaktirate.

Element Teža 0.4kg
Posebne Funkcije Bluetooth Avto Adapter
Vrsta Materiala Aluminij
Postavka Velikost 90 mm*65mm*16mm
Ime Modela NIS
Avto Maker Nissan
Postavka Vrsta Bluetooth Car Kit
Blagovna Znamka YATOUR

Napiši mnenje

Yatour Bluetooth Avto Adapter Digitalni Glasbeni CD Changer Spojnik Stikala Za Nissan 350Z Almera Maxima Murano Navara Radii

Yatour Bluetooth Avto Adapter Digitalni Glasbeni CD Changer Spojnik Stikala Za Nissan 350Z Almera Maxima Murano Navara Radii

Yatour Bluetooth Avto Adapter Digitalni Glasbeni CD Changer Switch Kabel Priključek Za Nissan BA010(PN-2646F), BP6350, BP9345, BP9349, CK106, CK926, CK936, CN538, CN688, CNA48, CT00A, CT008(PN-1675D),CT020,CT078,CT098,CT138,CY100,CY13C(HY00E brez 6CD ), CY21B, CY460 (Primera P12),

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki