Prsi Teče Luč Za Tekače In Tekačem Z Nastavljivim Snopom In Reflektorjem USB LED Polnilna Kolo Svetlobe

Dobavljivost: Na zalogi

€9.93

€15.27

-34 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Bullet Točk:

1、Super Svetla in Popolno varnost: delovanje svetloba je super svetla CREE LED na sprednji strani (z prepoznavnost obseg o 0-20 metrov/0-787.40 palcev) in ponuja tekačev, odlično noč prepoznavnost.Obstajajo tudi 8 rdeče zadnje luči z opozorilni trikotniki na zadnje, da vas vodi zaščito za opozarjanje na promet vozniki pred avto pristopov.

2、3 Način in Nastavljiv Kota: tek LED svetloba je 3 načini jakosti svetlobe (močna/medij/flash).Žarek obliko popolnoma izpolnjuje zahteve tekačev za osvetlitev tal, pobočjih in druge kompleksne teren pogoji.

3、Lahek in Izjemno Udobno: lahek trak ima elastični design, ki se lahko enostavno prilagodi, da ustreza dolžina vsakega posameznika.V primerjavi s smerniki, to je bolj udobno in priročno, da vam ne zdi, vezane ali skrbeti, da bi padli.

4、USB Hitro Polnjenje in Kakovostnih Elementov: tek svetlobe uporablja visoke kakovosti svetlečimi elementi z visoko svetlost, nizko porabo energije in dolgo življenjsko dobo.Opremljen z 2000mAh baterija in mikro USB kabel za polnjenje.Po le približno 2-3 ur polnjenja, Pod močno svetlobo žarometov lahko zagotovi do približno 3-5 ur neprekinjenega svetlobe.

5、Multi-namen in Odlično Darilo: multi-purpose LED prsih svetlobe se uporablja za širši spekter dejavnosti, vključno tek, tek, pohodništvo, pes hoja, ribolov, kampiranje, plezanje, raziskovanje jame in druge avanture na prostem.To je potrebno varnostno opremo in odlično darilo za tekače, tekačem in pohodnikom.

Značilnosti:

1. Nastavljiv elastični trak.

2. XPG lučka kroglice, visoko svetlost 380LM, približno 20m/787.40 cm obseg.

3. Oblikovani z vzvratno opozorilne luči in luči spredaj v prsih.

4. V treh korakih nastavljiva svetlost spredaj v prsih lučka.

5. Polnjenje prek kabla USB vrata, vgrajena baterija 2000mAh.

6. Taksa za približno 2-3 urah, uporabite približno 3.5-4 ure pod močno svetlobo, približno 8 ur pri šibki svetlobi, in približno 15 ur z bliskavico.

Specifikacija:

Ime: Tek Svetlobe

Pakiranje velikost: o 12.5*8.1*10.3 cm/4.92*3.19*4.06 palčni

Seznam Vsebine:

1*Tek Svetlobe

Poreklo CN(Izvora)
Vgradna Namestitev Krmilo
Številka Modela --
Napajanje Drugo
Certificiranje --

Napiši mnenje

Prsi Teče Luč Za Tekače In Tekačem Z Nastavljivim Snopom In Reflektorjem USB LED Polnilna Kolo Svetlobe

Prsi Teče Luč Za Tekače In Tekačem Z Nastavljivim Snopom In Reflektorjem USB LED Polnilna Kolo Svetlobe

Bullet Točk: 1、Super Svetla in Popolno varnost: delovanje svetloba je super svetla CREE LED na sprednji strani (z prepoznavnost obseg o 0-20 metrov/0-787.40 palcev) in ponuja tekačev, odlično noč prepoznavnost.Obstajajo tudi 8 rdeče zadnje luči z opozorilni trikotniki

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki