Pustne Maske LED sveti Stranka Maskami Purge volilno Leto Veliko Smešno Maske Festival Cosplay Kostum Dobave, ki se Sveti V temi

Dobavljivost: Na zalogi

€4.24

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Opis izdelka: Material:PVC + EL Žica Velikost:19 x 17 x 8 cm / 7.48" x 7" x 3.14" Starostna Skupina:Odrasli Priložnost:noč Čarovnic,Stranka Tip:Žogo Masko Pokrivajo Področje:Celoten Obraz, Barva:Zelena,Modra,Rose, Rdeča,Bela,Vijolična,Rdeča,Rumena,Ice-Modra Vrsta Baterije: 2 x AA baterije (niso vključene) Funkcije: 1. Žareče EL Žice je vtkana v masko, narejen iz trpežnega PVC, je brez UV škode, BREZ neželenih učinkov na človeško telo 2. Velikost: Približno 19 x 17 x 8 cm / 7.48" x 7" x 3.14". 3. Z nekaj pene, ki so prilepljena na znotraj, da bi bilo veliko bolj udobno nositi kot maske, ki niso imeli.Celoten obraz pokrit. 4. Masko nadzorne imate 4 načine:Enakomerno Svetlo,Počasi flash,Hitro flash Off.Svetloba enotna, mehko, ne utripa, ne bo oči proizvajajo napetost, utrujenost. 5. Posnetek moč paket za vaš žep ali na oblačila.Traja 2 x AA baterije (niso vključene).V nizkih moči bo, ko bo svetlobe, več energije milliwatts. 6. Masko se Lahko uporablja na kateri koli Občasno, kot so Stranke, Rave partyjih, Diskoteke, Klubi, noč Čarovnic ,rojstne dneve, Festivalov in Dogodkov.Paket Vključuje: 1 x Stranke Masko Opombe: 1. Prosimo, dovolite 1-3 cm razlika zaradi ročnega merjenja in 3-5 g za razlike med različnimi barvami. 2. Zaradi zaslona razlika, barve, lahko malo za razliko od tistega, kar pričakujete, vas prosimo, dovolite, da. ------------------------------------------------- Opozorilo prosimo,-------------------------------------------------

*O Pošiljki*

1)DOSTAVA po celem SVETU.. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2)S&H NE VKLJUČUJE DAJATEV, kupce, ki bodo odgovorni za vse lokalne davke in druge uvozne takse.

3)Naloge, ki se obdelujejo v obljubljeno dni po plačilu preverjanje.

4)Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslovi se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

5)slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za naš zgolj kot referenca.

6)STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

7)Če je niste dobili vašo pošiljko v 39 dneh od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

*O Plačilo *

1)Trenutno lahko plačila z Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi in bančno nakazilo.Več možnosti plačila bodo na voljo na www.rotary-lent.si v prihodnosti.Lep dan.

2) Plačilo mora biti izvršeno v 7 dneh od naročila.

*Vrnitev & Vračila*

1)Ste za 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, bo na kupca stroškov.

2)Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in številko naročila.

3)povrnili vam Bomo VAŠE CELOTNO WINNINNG ZNESEK PONUDBE, razen ladjar stroškov, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor je priložen.

*O Jamstveni*

1)12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2)Okvarjeni elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

*O Povratnih Informacij,*

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti 5 ZVEZD, in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!

Pozitivne Povratne informacije so za nas zelo pomembni.Zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije.Tako, da bomo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Vrsta Baterije 2 X AA Baterije (NISO vključene)
Material PVC EL Žice
Velikost 19 x 17 x 8cm / 7.48" x 7" x 3.14"
Vrsta groza
Številka Modela Praznični Halloween Stranka Maske
Priložnosti Noč čarovnic,stranka
Poreklo CN(Izvora)
Zajema Območje Celoten Obraz
Starostna Skupina Odrasli
Mask Material PVC

Napiši mnenje

Pustne Maske LED sveti Stranka Maskami Purge volilno Leto Veliko Smešno Maske Festival Cosplay Kostum Dobave, ki se Sveti V temi

Pustne Maske LED sveti Stranka Maskami Purge volilno Leto Veliko Smešno Maske Festival Cosplay Kostum Dobave, ki se Sveti V temi

Opis izdelka: Material:PVC + EL Žica Velikost:19 x 17 x 8 cm / 7.48 x 7 x 3.14 Starostna Skupina:Odrasli Priložnost:noč Čarovnic,Stranka Tip:Žogo Masko Pokrivajo Področje:Celoten Obraz, Barva:Zelena,Modra,Rose, Rdeča,Bela,Vijolična,Rdeča,Rumena,Ice-Modra Vrsta Baterije:

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki