Vezenje Krpo Žogo Stud Uhani Vzorec Design Earings Za Ženske Koreja Nakit Novo 2020 Oorbellen

Dobavljivost: Na zalogi

€2.44

€4.08

-40 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Odlično Kupec Povratne Informacije

Uhani z VEZENJE

Bom pokazal uhani z vezenino, ki sem ga imel zelo rad.Za začetek se bom povedal tiste, ki ne vedo, da sem delati kot urednik na mali strani, sam sem vedel veliko stvari lahko naredim z peresa.Zato sem takoj, bodite pozorni na stvari, povezane z needlework.Če ne bi bilo za vezenje, jaz ne bi jih jemali za nič.To je, seveda, motor, vendar še vedno zelo lepa.

In še enkrat, jaz priznam, da nisem mogel izbrati, kateri uhani vrgel v koš, in sčasoma prevzela več z ananas.Ne bom razstaviti jih ločeno, vendar o priliki bom pokazal,.Zdaj, mislim, je bilo potrebno, da traja samo tri vrste hkrati, je potrebno dozakazyvat.

Uhani podaljša vratu in izgleda super, čeprav se je v sprednji, vsaj v profilu.Natančneje, ta model z vezenim kaktusi, je popolnoma v kombinaciji z vseh vrst klobuki.Velikost uhanov je srednja, ca. 4 cm brez shvenzy.Premer vezene znanja na področju 1,8 cm.

Narejen dobro, lepo, da graditi brez pritožb.Shvenza udobno, res, zlati, bolje kot medenina.Ampak izgleda zelo ekološko.Všeč mi je gladko solze v obliki kroglic karamelo odtenek.So nekoliko drugačne barve, ampak jaz sem samo všeč.

Še enkrat ponavljam, da sem v najbolj divje ekstazi in bom kupil še eno možnost, s cvetjem, da hodi tako, da hodi.Stroški v času naročilo 324 rubljev.Dostava je 20 dni

Kategorija Spletno Nakupovanje stud Uhan,earings Imenik
Material Biser
Fine ali Moda Moda
Ustreza slog Maturantski ples, poroka, zabavo, obletnico,rojstni dan darilo
Obliko\vzorec KRŠKO
Kovine Tipa Bakrene Zlitine
Trgovina
Številka Modela 1086
Slog Etnični
Uhan Tip Stud Uhani
Nazaj Iskanje Push-nazaj
vzorec Ananas, kaktus, cvet
Postavka Vrsta Uhani
Blagovna Znamka RUOYE
Spol ŽENSKE

Napiši mnenje

Vezenje Krpo Žogo Stud Uhani Vzorec Design Earings Za Ženske Koreja Nakit Novo 2020 Oorbellen

Vezenje Krpo Žogo Stud Uhani Vzorec Design Earings Za Ženske Koreja Nakit Novo 2020 Oorbellen

Odlično Kupec Povratne Informacije Uhani z VEZENJE Bom pokazal uhani z vezenino, ki sem ga imel zelo rad.Za začetek se bom povedal tiste, ki ne vedo, da sem delati kot urednik na mali strani, sam sem vedel veliko stvari lahko naredim z peresa.Zato sem takoj, bodite

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki