Kritje za kotu kavč + 1 fotelj brez ruffles barvo naravnih 213

Dobavljivost: Na zalogi

€50.18

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Kotiček S Kavčem:

Velikost: Kotu kavč

Sestava: Bombaž, 40%, poliester 55%, elastične niti 5%

Pakiranje: Plastično Vrečko

Proizvaja: Turčija

Razširljivost pokrova ob upoštevanju nasloni za roke : 300-490 cm.

Sedež globina: 40-80 cm.

Višina krilo: 35 cm.

Kota: Universal.

Ponujamo vam, da spremenite vaše oblazinjeno pohištvo v 5 minutah z našo univerzalni pokrovček, to je hitro, enostavno in ekonomično rešitev.

Zajema bo zaščito pohištva pred umazanijo, napake in hišne ljubljenčke.tkanina je ustvaril elastična in se razteza popolnoma, tako da mačke ne bo več zanimal vaš kavč.

Tkanine iz črno-bele barve, ima strukturo sto.

Komplet vključuje tudi sklop ključavnice, ki pomagajo varno fix primeru.

Barve zaslona

Barve na zaslonu se lahko razlikujejo od dejanske barve!Barva material se lahko razlikujejo v tonu, odvisno od nastavitev vašega monitorja!Smo storili vse, kar je mogoče zagotoviti, da barve naših izdelkov na zaslonu računalnika ali mobilne naprave so res.Vendar pa barve na zaslonu, se lahko razlikujejo glede na barvni profil, nastavitve in zaslon ločljivosti.Zato je pri izbiri izdelka, lahko ne zanašajte samo na barve, ki jih vidite na naši spletni strani!

Ni čisto cvetje v svetu okoli nas.Vse barve, na tak ali drugačen način, lahko jih odda ali odda.Tako, na primer, ni čisto bele ali črne barve.Črna barva ima lahko, na primer, rjav odtenek.Bela barva ima lahko za odtenek smetane ali slonokoščena.Pomembno vlogo v prikaz barv je igral z razsvetljavo sama.Odvisno od tega, kaj razsvetljava objekta je v notranjosti, njegovo senco se lahko zaznavajo človeške oči na različne načine v različnih svetlobnih!

Uporablja Kavč Področna Kavč
Vzorec Tipa ŠT.
Velikost Universal
Slog Navaden
vzorec ŠT.
Blagovna Znamka Marusia
Proizvodnja Th
Številka Modela 0007
Poreklo TR(Izvora)
Material Krpo

Napiši mnenje

Kritje za kotu kavč + 1 fotelj brez ruffles barvo naravnih 213

Kritje za kotu kavč + 1 fotelj brez ruffles barvo naravnih 213

Kotiček S Kavčem: Velikost: Kotu kavč Sestava: Bombaž, 40%, poliester 55%, elastične niti 5% Pakiranje: Plastično Vrečko Proizvaja: Turčija Razširljivost pokrova ob upoštevanju nasloni za roke : 300-490 cm. Sedež globina: 40-80

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki