5 KOS 00.580.1010 Izolirni Trak za SM102 PM74 za Ofsetni Tisk Stroji za Rezervne Dele Velikost 9 mm*6 mm*10m Za Heidelberg

Dobavljivost: Na zalogi

€9.81

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

00.580.1010 Izolirni Trak za SM102 PM74

Dvo-lepilo za postavitev pod rob črnilo duct koncu bloka.

Narejeno na Kitajskem

Velikost: 9 mm*6 mm*10m / roll Nasveti:

(1) Če vam je ljubše, drugih izrecnih podjetja, pls, vas prosimo, da stik z mano, da vam ponujajo najnovejšo pošiljko izraz. (DHL,TNT,Fedex,EMS,ARAMEX.....)

(2) Za Rusijo in Ukrajino kupec, EMS samo.

(3) Za Brazilijo Kupec, DAVČNI ID ni potrebna. (Obrazec:CNPJ:00.000.000/0000; CPF:000.000.000-00)

(4) Prosimo, preverite prejemnik sem nformation skrbno, je pomembno za vas, da bi dobili parcelo v času.

(5) Prosimo, da nas obvesti, Deklarirana Vrednost za Carinske bi si želeli.

V1: Kaj je obseg poslovanja?

A: specializirani Smo za izvoz ofsetni tisk stroji, rezervni deli za Heidelberg, Man-Roland in Komori.Glavni proizvodi vključujejo vezje, pnevmatski cilinder, ki nosijo, senzor, orodje, ventil, motorni, pas, gripper, gripper bar, cam naslednika, in tako naprej.

V2: Kakšna je sredstvo za pakiranje?

A: na Splošno, smo pack blaga v škatli ali lesena kaseta in uporabo mehurček pad, da bi ga zaščitili.Tudi, lahko rečemo, pakiranje blaga, kot je vaše posebne zahteve.Podrobne paket slike in videi bodo poslana z vami pred odpremo.

Q3. Kar plačilni pogoji, ki bi radi?

A: T/T, Western Union, Paypal, MoneyGram, L/C.

V4: Kako o času dostave?

A: Najbolj rezervni deli so na zalogi.Na splošno, bomo poskrbeli za pošiljko v roku treh dni po potrditvi plačila.Posebne čas dostave je odvisen od naročila in mesto večinoma.Prosimo, bodite prepričani, da pošiljka bo urejen takoj po prejemu vašega plačila.

V5. Bo izdelki preskusijo, pred dobavo?

A: obljubljamo, da so vsi izdelki so v dobrem stanju skozi strogo kontrolo kakovosti in bodo testirane večkrat in natančno preveriti pred dostavo.

V6: Koliko let že, da ste se ukvarjajo v grafični industriji?

A: Guangzhou Xiang Chen Tiskanje Oprema Co, Ltd je ustanovljeno z Jason, ki je posvetil grafične industrije za več kot 15 let.Kot strokovne izkušnje je začel, da se kopičijo na tem področju, je ustanovil podjetje, v letu 2015 za reševanje v offset tisk kavo rezervne dele.

V7: Zakaj izbrati nas?

1.Boste koristi veliko naših visoko kakovostnih izdelkov, konkurenčne cene in pozoren storitev za stranke.Naredili smo dolgoročno sodelovanje z veliko oversea stranke.

2. Zaradi naše stalne in iskren način poslovanja, naše podjetje ima ugled med lokalnimi trgovci na debelo na domačem trgu.

3. Tam je strokovni inženir ekipa v našem podjetju, ki je služil v vodilnih domačih grafične industrije za več let.So vam ponudi najboljše rezervnih delov nadomestnih rešitev in popravila glede na svoje specifične zahteve.

4. Smo pripravljeni za vstop v poslovne odnose z vami, na podlagi enakopravnosti, vzajemne koristi in izmenjavo tisto, kar je za tisto, kar potrebujemo.

Q8. Kako lahko obiščejo vaše podjetje?

O: Naše podjetje se nahaja v Klasični Tisk Mehanske Trgu, Guangzhou, Kitajska.To je pol ure stran od Guangzhou Baiyun Mednarodno Letališče.Dobrodošli na vaš Obisk!

Blagovna Znamka GZ-LFCX
Park Na voljo
Velikost 9mm*6mm*10m
Napetost 110V
Rok plačila Western Union, Money Gram, T/T, Paypal
Številka Modela 00.580.1010
Paket Zračni Mehurček Film, Karton
Kakovost vrhunsko
Poreklo Chine
Funkcija Nova

Napiši mnenje

5 KOS 00.580.1010 Izolirni Trak za SM102 PM74 za Ofsetni Tisk Stroji za Rezervne Dele Velikost 9 mm*6 mm*10m Za Heidelberg

5 KOS 00.580.1010 Izolirni Trak za SM102 PM74 za Ofsetni Tisk Stroji za Rezervne Dele Velikost 9 mm*6 mm*10m Za Heidelberg

00.580.1010 Izolirni Trak za SM102 PM74 Dvo-lepilo za postavitev pod rob črnilo duct koncu bloka. Narejeno na Kitajskem Velikost: 9 mm*6 mm*10m / roll Nasveti: (1) Če vam je ljubše, drugih izrecnih podjetja, pls, vas prosimo, da stik z mano, da vam

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki