YuryFvna Smolo Hippo Kip Povodni Kiparstvo Figur Tipko Sladkarije Posodo Dekoracijo Doma Tabela Okrasni Dodatki

Dobavljivost: Na zalogi

€39.32

€60.49

-34 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Tema : hippo kiparstvo Velikost: 28.5cmx16cmx22cm/11.2"x6.3"x8.6" Material: Smole

Paket je vključeno:

1 x hippo kiparstvo Funkcijo: 1.Multi-uporaba: Živali Hippo Figur Je Več Kot Samo Občutljivo Obrti.to Je Tudi Velika Posoda Za Shranjevanje Očal,Tipke,Pisarniški Material.Organizator, Ki Je hkrati Praktičen In lep! 2.Gradiva: Povodni Škatla Za Shranjevanje Je Izdelano Iz Kakovostne,Trpežne Smolo Material Z Odlično Izdelavo.Lep Videz Ustvarja Mirno vzdušje. 3.Priložnost: Awe-zanosen Hippo Kiparstvo Je Primerna Za Vse Priložnosti.dnevna Soba,Spalnica,Pisarna,Kopalnica,Mizo,Ali Vsak Kraj, ki Vam je Ljubše, Da okrasite. 4.Dnevna Soba Dekoracijo Okraski: Oplemeniten Z Elegantno In Šik Pokrajino,Dodajanje Home Art vzdušje.

1. Padec ladijskega prometa in veleprodajnih naročil, so podprte.Debelo naročila: vljudno prosimo, da nas kontaktirate, da se ceni na debelo.Padec dostava za naročila: vljudno prosim, pustite opombe padec ladijskega prometa naročila v naročilo,tako naše colleauge, da bi lahko videli, da je in bo, ne vključujejo račun in naši trgovini informacije itd.. 2. Kako naj storim, če predmetov je zlomljena ali poškodovana ali manj ali ni mi všeč?Vljudno prosim, obrnite na nas najprej pred pisanjem, pregled ali odpiranje spora.Lahko bi povračila denarja ali poslati nova postavka za vas. 3. Ni nobenih carinskih dajatev?To je osnovna dolžnost državljanov, da plačujejo davke v skladu z lokalno zakonodajo.Prosimo, plačilo carinskih dajatev v skladu z lokalno politiko.Hvala!

Slog Starinsko Imitacija
Blagovna Znamka YuryFvna
Drugo dom dekoracija dodatna oprema,doma dekor
Tema Živali
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta hippo figur,živali kip, povodnega konja figur
Material Smole
Primerno za Doma,Urad za okras,darilo

Napiši mnenje

YuryFvna Smolo Hippo Kip Povodni Kiparstvo Figur Tipko Sladkarije Posodo Dekoracijo Doma Tabela Okrasni Dodatki

YuryFvna Smolo Hippo Kip Povodni Kiparstvo Figur Tipko Sladkarije Posodo Dekoracijo Doma Tabela Okrasni Dodatki

Tema : hippo kiparstvo Velikost: 28.5cmx16cmx22cm/11.2 x6.3 x8.6 Material: Smole Paket je vključeno: 1 x hippo kiparstvo Funkcijo: 1.Multi-uporaba: Živali Hippo Figur Je Več Kot Samo Občutljivo Obrti.to Je Tudi Velika Posoda Za Shranjevanje Očal,Tipke,Pisarniški

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki