2016 Vroče prodajo Bele študentov Ženske Moški Držo, Popravljanje Pasu Ramen, Prsi Nazaj Podporo Zatega Traku

Dobavljivost: Na zalogi

€22.83

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

2016 Vroče prodajo Bele študentov Ženske Moški Držo, Popravljanje Pasu Ramen, Prsi Nazaj Podporo Zatega Traku

Opozorilo:

Ta parcela je bila odposlana, ki jih na Kitajskem Post Registriranih Air Mail, je na voljo za sledenje.Hitrost dostave je hitrejši, kot je Kitajska Post Redni Majhen Paket.

Kitajska Post Navadne Majhne Paketni Plus je cenejši in se ne bodo shranili.To je enostavno izgubijo parceli.

Način uporabe:

1. Glede na telesno višino, waistlines izberite ustreznih specifikacij in modelov.Po obrabe, ramenski lahko občutek napetosti in pritiska, če tri stres površino, ki je pred ramenski regiji, hrbtenice in pas pasu.Stres, ki ne sme biti prekratek ali preveč ohlapna.

2. Začetno uporabo, zahteva od 1-2 uri začel uporabljati, prilagajati postopno podaljša obstojnost.Iz časovnega vidika, ne bi nosili med spanjem.

3. ko uporabljate ta izdelek, morajo biti oblečeni v spodnje perilo, trebuha, pasu je popkovina, lepilo sponke kljuko las zbijanja položaju, da bi dosegli najboljši Rally

4. Običajno nosi 2-4 mesecih, lahko obrazec naravnost aerobika držo, lahko ustavi uporabo befor telo v celoti vrniti.

Funkcija:

1. Da se prepreči izkrivljanje hrbtenice: lahko učinkovito prepreči ne-patološko hanxiong humpback in ukrivljenost hrbtenice, popravek dinamično, statično stanje mladostnikov škodljivih telo, da pravilno sede, stoje, hoje, drže.

2. Preprečevanje nastanka kratkovidnost: izboljšanje položaja blizu razdalje z oči, ki so vzrok za hanxiong humpback, postopno vrnitev v racionalno oči razdalje, elimine utrujenost, pravilno psevdo kratkovidnost, kratkovidnost nastajanje bo nipped v kali.

3. Sproščanje telesa, utrujenost: ravnovesje stresa na ramena, hrbet, pas, trebuh, lajšanje, utrujenost mišic, zaščito pasu, nazaj, tako da drže telesa in ohranja naravno, predstavlja najboljše razmere.Primerna za ljudi, ki so v križu, utrujenost mišic, ramen in bolečine v hrbtu, ki so posledica dela z dolgo, dolgo časa sedel, dolgo časa, da se ohrani isto držo.

Izdelek Vzdrževanje:

1. Ko čiščenje izdelka ,temperatura vode naj ne bo več kot 30C, in ne uporabljajte močnih pralnih sredstev za alkalescent

2. Dont\ \ 't ga v vodo ali dane z vodo, za dolgo časa, tako da se prepreči staranje materiala

3. Pranje ali suho naravno, in ne daj v soncu

4. Ko je t je začasno ne uporablja, prosimo, da to v čisto mesto in prezračen prostor, in preprečiti, da se ne preveliko krat pod pritiskom

5. V uporabi je proces, ki ga je poskusiti, da se prepreči lepljivo dlake, da se prepreči stik z tkanin, tkanin roughcast, da bi se izognili, ki vplivajo na uporabo

PODATKI za PLAČILO: Vse elemente, ki oglašuje so NA ZALOGI (razen, če ni drugače navedeno).Elementi ponavadi ladje na pet delovni dan za nakupe s Kreditnimi karticami.

1.Prosimo, potrdite, cene in izdelkov predmetov, preden oddaji naročila.

2.Prosimo, poskrbite, da preberete celoten describtion in se strinjate, da transacion pred nakupom.

3.Prosim, pustite vaše celotno podatke(ime in priimek)pred plačilom

DOSTAVA: nudimo UPS priortity pošte kot standard, nudimo tudi pet delovni dan, DHL in China Post Registriranih Air Mail, kot anoption.

Vaše zadovoljstvo je naša vrednost obstoj, pls traja nekaj sekund, da pusti veliko povratnih informacij, če niste zadovoljni z našimi blaga ali storitev.Najlepša hvala!!Pls obrnite na nas pred odhodom negativne povratne informacije ali odpiranje koli spor, ki se na spletnem mestu,bomo poskušali naši moči, da reši problem asap!Hvala youThank vas!

Materiali ročno izdelana pasovi prilagodljiv Očesa Pad
Postavka Vrsta Oklepaji & Podpira
Velikost S/M/L
Drugo Elastični stretch Križ Smolo Collid
Material Poliestrskih vlaken/spandex fiber/polimernih vlaken
Funkcija Hrbta in ramen podporne Oporniki
Številka Modela JZL-026
Ime Prenosna otroška nazaj držo, popravljanje pasu
Design Breatheable Pasovi in elastična nalepka
barve Bela
Primerna za Otroke in Odrasle Gospa Lepoto mladostnikov najstnik

Napiši mnenje

2016 Vroče prodajo Bele študentov Ženske Moški Držo, Popravljanje Pasu Ramen, Prsi Nazaj Podporo Zatega Traku

2016 Vroče prodajo Bele študentov Ženske Moški Držo, Popravljanje Pasu Ramen, Prsi Nazaj Podporo Zatega Traku

2016 Vroče prodajo Bele študentov Ženske Moški Držo, Popravljanje Pasu Ramen, Prsi Nazaj Podporo Zatega Traku Opozorilo: Ta parcela je bila odposlana, ki jih na Kitajskem Post Registriranih Air Mail, je na voljo za sledenje.Hitrost dostave je hitrejši, kot je Kitajska

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki