Airsoft M4 M16 AR 15 dodatki 1000D najlon taktično zanko pasu molle dvojne točke varnost zanko vrtljivi za lov strel pištolo

Dobavljivost: Na zalogi

€4.13

€4.49

-8 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

airsoft M4 M16 AR 15 dodatki 1000D najlon taktično zanko pasu molle dvojne točke varnost zanko vrtljivi za lov strel pištolo

Tkanine Material: Plastika Tip: Wargame/airsoft/snemanje Barv: BK ,TAN , OD Teža: 150 g Dolžina : 120 cm Funkcije : ta izdelek se lahko uporablja na prostem oprema , makinging ga uporabniki enostavno prevoz in uporabo opreme .

O Plačilu

1. Sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2. Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3. Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

O Pošiljki

1. Zaradi dostava Predpisi: za VSE Litijeve Baterije Bo Remvoed, Preden Pošlje .

2. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

3. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.Če ste naročilo , pls izberite način dostave in plačila za naročilo vključno ladijski promet pristojbina , bomo poslali postavke v 5 dneh po vaše plačilo, je končan .

4. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

5. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

6. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

7.Mi ne zagotavljajo, čas dobave na vse mednarodne pošiljke zaradi razlik v carinski obračun časi v posameznih državah , kar lahko vpliva, kako hitro vaše izdelke, pregleda.Pls ne da kupci so odgovorni za vse dodatne carinske pristojbine , posredniške provizije , carin in davkov za uvoz v vaši državi .Ti dodatni stroški lahko zbirajo na čas dobave.Ne bomo povračilo stroškov prevoza za zavrnjene pošiljke .

7. Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov , in kupci, ki so odgovorni za carine .

8. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

O Vrnitvi & Vračilo

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 10 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili , bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube , in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo .Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube .

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.rotary-lent.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

O Povratne Informacije

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembno, zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Številka Modela HT17-003
Material Najlon
Vrsta Dvojno zanko točke
barve Črne , Rjave , OD
Blagovna Znamka WoSporT
Dolžina 120cm
Funkcija lov , streljanje , kampiranje , pohodništvo , plezanje , šport na prostem

Napiši mnenje

Airsoft M4 M16 AR 15 dodatki 1000D najlon taktično zanko pasu molle dvojne točke varnost zanko vrtljivi za lov strel pištolo

Airsoft M4 M16 AR 15 dodatki 1000D najlon taktično zanko pasu molle dvojne točke varnost zanko vrtljivi za lov strel pištolo

airsoft M4 M16 AR 15 dodatki 1000D najlon taktično zanko pasu molle dvojne točke varnost zanko vrtljivi za lov strel pištolo Tkanine Material: Plastika Tip: Wargame/airsoft/snemanje Barv: BK ,TAN , OD Teža: 150 g Dolžina : 120 cm Funkcije : ta izdelek se lahko uporablja

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki