Magnetni PU Usnjena torbica za Amazon Ogenj HD8 HD 8 Plus 2020 8.0" Tablični Funda Capa Kritje za Amazon Ogenj HD8 HD 8 2017 2018 Primeru

Dobavljivost: Na zalogi

€5.89

€7.36

-19 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Specifikacija: 1. Novih 100% 2.Visoka kakovost primeru 3.Moda, priljubljen, udoben 4.Dober vid občutek in se ujemajo z proslavi stil 5.Lahko se ujemajo z vašo telefonsko popolnoma 6.Popolnoma prilega obliki

Material: Visoko Kakovost Pu + PC Primeru Težko

Podrobnosti O Izdelku:

Bodite Pozorni , 3 Tablete Modeli:

Ena je Za Amazon Ogenj HD7 2017 2019

Ena je za Amazon Ogenj HD8 HD 8 2017 2018

Ena je za Amazon Ogenj HD8 2020.HD8 Plus 2020

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Material:Pu+TPU Ohišje

Logistika: 1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO / FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4 točke bo ladja EMS, DHL, UPS, Fedex, TNT, mot.vozil držav, ki traja le 3-7 dni delovnih dni;.Air Mail potrebovali približno 10-25days pridejo v večini držav, vendar Brazilija, Rusija, Turčija kdaj bo zamuda mre ker lokalni pošti in po meri. (razen počitniških)

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 das od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

Pošiljke:

1 Najbolj naročila, bo poslana v roku 2-5 delovnih dni po plačilu potrditev.Če obstaja izjema, smo vas bo objavil pusti sporočilo.

2 Ko prejme blago, prosimo preverite, ali je paket, ki je lomljen in blaga je v REDU.Če je zlomljeno zaradi pošiljke, vas prosimo, da fotografije in prosite kurirja, da se prijavite.Mi bo pomagal, da zahteva odškodnino za vas.

3 Uvoznih dajatev, davkov in dajatev, ki niso vključene v predmet, ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb/nakupu.

Povratne informacije:

Smo iskreni prodajalec na www.rotary-lent.si.Vse naše predmeti prihajajo iz Kitajske, z visoko kakovostjo.Če imate kakršne koli težave po prejeti izdelke, se nemudoma obrnite na nas.

Povratne informacije so za nas pomembno, prosimo, vzemite si čas, da pustite pozitivne povratne informacije, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.Smo zagotovilo, da storijo enako za vas.Hvala, ker ste nam daje priložnost, da bi stvari za dobro komunikacijo.

Blagovna Znamka Umiaurora
Vrsta Zaščitni Lupini/Kože
Dolžina 17.5inch
Paket Da,
Združljiv Blagovne Znamke Za Amazon Kindle
Vzorec Tipa Mozaik
Poreklo CN(Izvora)
Model 02 Za Amazon Ogenj HD8 HD 8 2017 2018
Slog Priložnostne
Model Združljivost Za Amazon Fire HD Plus 8
Material PU
Številka Modela Za Amazon Ogenj HD8 HD 8
Funkcija Auto Spanja Zbudi Smart Primeru
Model 01 Za Amazon Ogenj HD8 HD 8 Plus 2020
Uporaba Prenosnega Računalnika Velikosti 8"
Ohišje Magnetni Projekcijska Stojala Primeru
Širina 14inch

Napiši mnenje

Magnetni PU Usnjena torbica za Amazon Ogenj HD8 HD 8 Plus 2020 8.0

Magnetni PU Usnjena torbica za Amazon Ogenj HD8 HD 8 Plus 2020 8.0" Tablični Funda Capa Kritje za Amazon Ogenj HD8 HD 8 2017 2018 Primeru

Specifikacija: 1. Novih 100% 2.Visoka kakovost primeru 3.Moda, priljubljen, udoben 4.Dober vid občutek in se ujemajo z proslavi stil 5.Lahko se ujemajo z vašo telefonsko popolnoma 6.Popolnoma prilega obliki Material: Visoko Kakovost Pu + PC Primeru Težko Podrobnosti

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki