Avto Bluetooth Kit FM Brezžični Audio Sprejemnik Oddajnik MP3 Predvajalnik Proste Roke, Polnilnik USB FM Modulator BC06

Dobavljivost: Na zalogi

€10.36

€15.46

-32 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Značilnosti:

1. Nastavljiv na kateri koli kota, ki je primerna za različne vrste motornih vozil, 2. Podpora FM polno frekvenca oddajna točka funkcija 3. Podpora digitalni prikaz cev 4. Podpora LINIJA avdio vhod 5. Podpora trdi stikalo USB (pass-through) 6. Podpora U disk za predvajanje 7. Podpora MP3, WMA glasbe 8. Bluetooth odgovor, obesiti, zavrni, ponovno klicanje telefon in druge funkcije 9. Podpora Bluetooth stereo predvajanje glasbe 10. Echo šumov in hrupa zatiranje (CVC) tehnologije med klicem 11. Podpora dvojno USB izhodno napetost, napajanje drugih naprav, maksimalno izhod 5V / 2A 12. Samodejni izklop funkcije spomina

Specifikacije:

Nazivna delovna napetost: 12V Končni delovna napetost: 9 ~ 26V USB izhod: 5V / 2A Delovna temperatura: 0 ~ 50 stopinj Podpira predvajanje formatov: MP3, WMA Signal šum razmerje: >60dB Popačenja: 60dB Zob različica: 2.0 Bluetooth obdelave zvoka: z A2DP (Napredovanje Audio distribution Profile) funkcija Bluetooth prenos razdalja: 10-15m Bluetooth mikrofon efektivna razdalja: 0.5 ~ 2m UKV-oddajna frekvenca: 87. 5 ~ 108Mhz Prenos FM način: Stereo digitalni PLL frekvenca zaklepanje

Seznam vsebine:

1 x Bluetooth, 1 x navodilo za uporabo, 1 x 3.5 mm audio kabel.

Avto Bluetooth Predvajalnik

Dobro kakovost zvoka

Brezizgubni zvočni kakovosti / Bluetooth klic

Sedem ključnih funkcij

Sedem glavnih značilnosti le za boljšo izkušnjo

FM prenos

FM priključen na komplet: nastavi frekvenco avto radio na isti frekvenci kot MP3. (Prilagodite frekvenca frekvenčni prostor za boljši učinek) za doseganje sidranja MP3 in avto avdio.

Bluetooth zvočnik

Po pralni in bluetooth seznanjeni, bluetooth hands-free (prostoročni klicanje.

Bluetooth MP3 predvajalnik

Ta izdelek podpira A2DP funkcija, lahko predvajate glasbo, shranjeno v mobilnem telefonu, in ga pošlje na avtomobilski stereo sistem, prek bluetooth hands-free FM obnoviti višje kakovosti glasbe učinkov.

Vhod AUX predvajanjem

Preko 3.5 mm audio kabel, zvok mobilnih telefonov, MP3, MP4 in druga oprema, ki se lahko prenašajo na to napravo in nato prenašajo v avtomobilski stereo sistem, tako da je bolje uživati kakovost zvoka.

Napetost odkrivanje varnost opozorilo

Visoke ločljivosti zaslona, varnosti opomnik na prvi pogled, napetost je prenizka ali previsoka, bo to povzročilo avto ne more biti začetek.

Dvojno polnjenje prek kabla USB izhod

Izhodna napetost ene USB vmesnik je 5V2.1A.Ko dve pristanišči, se uporabljajo ob istem času, je izhodna napetost se samodejno zmanjša in spuščena.Skupna dveh vmesnikov, ne presega 2.1 A.Lahko polnjenje dveh naprav hkrati, največja izhodna 5V / 2A. 2. Plug U disk, podpirajo samo slika je prikazana na Sliki 10 na vrata USB. 3. V vstaviti U disk in LINE in bluetooth je vklopljena, nato boot bluetooth prednost; ko bluetooth in nato vtič U disk / LINE, ki je najprimernejša. 4. Enota v FM začela, ko glasnost ni prevelik (običajno 25 ali spodaj), tako, da ne povzročajo popačenje zvoka, glasnost, uporabite car audio prilagoditev. 5. Lokalni FM oddajnik vgrajeno anteno, v uporabi je treba tudi, poskusite, da bi se izognili lokalni močan signal radijske frekvence, da bi dobili boljšo kakovost zvoka. 6. Razlika v uporabo različnih mobilnih telefonov, bluetooth v dejansko uporabo metode so lahko različne. 7. Po tem, ko igralec izključen še enkrat, nekateri modeli telefon morda ne bo samodejno povezan z funkcijo, če želite uporabljati ročno povezavo. 8. Čeprav je ta izdelek skladen s trenutno na trgu več kot 95% več večjih blagovnih znamk mobilnih telefonov, vendar še vedno obstajajo nekateri mobilni telefoni ne more biti združljiv, prosimo, bodite pozorni na nakup. 9. Med klicev, prilagajanje glasnosti mora biti zmerno, ne prevelika, tako, da ne vplivajo na drugi poziv učinek. 10. Ne uporabljajte tega izdelka na izjemno visoke ali nizke temperature in v prašnih, v vlažnem okolju. 11. Ne dovolite, da ta izdelek pade, tako da se prepreči površinske poškodbe ali škodo, do celotnega stroja.

Lahko uporabite dveh vmesnikov ob istem času, brezplačno hkrati ali napolnite eno vtičnico in en vmesnik za povezavo z a U disk za predvajanje.

Neodvisni stikalo

Z neodvisno vklop, ne potrebujete, da ga iztaknite iz vtičnice cigaretnega vžigalnika, ko ni v uporabi.Lahko bi bolje zaščitili MP3 in izboljšanje storitev življenje.

Izdelek parametrov

1. Glasnost povečanje / zmanjšanje / gor / dol / CH+ / CH- 2. Indikator napajanja 3. Linijski vhod luknja 4. Stikalo 5. Sprejem klica / ponovno klicanje za klicanje / Predvajanje / Pavza 6. Mikrofon luknjica 7. Odložite / FM / Prostornina stikalo 8. Digitalni cev za prikaz okna 9. Cigareta rit 9V-24V 10. Podpora U disk za predvajanje / USB izhod 5V / 2.1 (maksimalna) 11. USB izhod 5V / 2.1 (maksimalna)

Velikost izdelka:

Zaradi ročnega merjenja, je morda prišlo do napake pri 1-2 mm.

Izdelek zaslona: Avto Bluetooth Kit FM Brezžični Audio Prejeli Oddajnik MP3 Predvajalnik Proste Roke, Polnilnik USB FM Modulator BC06

Nasveti:

1. Ta izdelek je dvojno USB izhod.O Nas:

1. Naši izdelki morajo biti strogo testirani, preden je poslano, in izdelkov, ki jih lahko pošlje, da se stranke, potem ko se je izkazalo, da je nepoškodovana.

2. Lahko mix vse elemente, prosto, da se naročite v naši trgovini.

O Prevoza:

1. Če kupca je uspešno plačani, se bomo odloçili hiter in zanesljiv način dostave in poslati paket, v roku 1-3 delovnih dni.

2. Smo odgovoren le za dostavo na naslov, ki je napolnjena v naročilu, prosimo poskrbite, da je vaš naslov za dostavo pravilen.Nismo odgovorni za napačno ali je naslovnik neznan naslov.

3. Če niste prejeli vaše blago v varstvo kupca obdobju, prosimo, obrnite na nas.Bomo poskušali naše najboljše, da sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je, poskušali naše najboljše, da bi stranke zadovoljne!

Značilnosti 2 Podpora glas oddaja
Funkcije 4 Napetost Odkrivanje
Funkcije 7 Brezžične Stereo
Funkcije 1 Dvojno polnjenje prek kabla USB
Značilnosti 9 avto mp3 player
Funkcije 6 Brezžični sprejem
Poreklo CN(Izvora)
Ime Modela BC06 Bluetooth
Posebne Funkcije fm oddajnik
Funkcije 3 Modulirani oddajnik sprejemnik
Postavka Vrsta Bluetooth Car Kit
Certificiranje CE
Vrsta Materiala ABS
Funkcije 10 Hands-free
Blagovna Znamka ZQ
Postavka Velikost 11,5 cm*2,5 cm*1,8 cm
8 funkcij Avto Polnilec
Značilnosti 5 Bluetooth 2.0 čip
Element Teža 44g

Napiši mnenje

Avto Bluetooth Kit FM Brezžični Audio Sprejemnik Oddajnik MP3 Predvajalnik Proste Roke, Polnilnik USB FM Modulator BC06

Avto Bluetooth Kit FM Brezžični Audio Sprejemnik Oddajnik MP3 Predvajalnik Proste Roke, Polnilnik USB FM Modulator BC06

Značilnosti: 1. Nastavljiv na kateri koli kota, ki je primerna za različne vrste motornih vozil, 2. Podpora FM polno frekvenca oddajna točka funkcija 3. Podpora digitalni prikaz cev 4. Podpora LINIJA avdio vhod 5. Podpora trdi stikalo USB (pass-through) 6. Podpora U disk

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki