Črni petek Ukvarja 1 pc Seksi Žensk brez naramnic Backless Brezhibno Nevidno Modrc Samolepilne Push Up Brezplačno Palico, Na Poročno Obleko

Dobavljivost: Na zalogi

€3.94

€5.32

-25 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Pregled Izdelka

Silikonski Gel Nevidno Modrc samolepilne Palico Na Push Up brez naramnic Backless Podrobno opis Izdelka

Material: Narejena z varno in nestrupeno silicija materiala, ta nevidna push up modrc je za enkratno uporabo.

Modrc: 80 cm Najlon + 20 cm Spandex.

Krila: 100cm Silikona.

Barva: Črna nedrček brez naramnic, Nude nedrček brez naramnic.

Package: 1 kos Silikonsko Lepilo Modrc.

Funkcija:

Globoko V push up modrc s samolepilnim krila, je najbolj udobno in deluje odlično za globoko se potopite večerno obleko, obleka za družico, backless povodcem bluze, klub/stranka obleko ali katero koli brez naramnic in backless obleko.Brezšiven nedrček brez naramnic pomaga, da je vse na svojem mestu, da ostane varno, vendar ustvarja cepljenje, medtem ko pušča domišljiji.

Kako, da uporabite Nevidno Push Up Samolepilni Modrc:

- Ne uporabljajte vlažilne, parfumi, prah ali druge izdelke za nego kože, pred uporabo, saj tako zmanjša učinek lepilo.

- Odstranite zaščitno folijo z modrc in pazljivo shraniti za ponovno uporabo.

- Stick o U Potopite Backless Nedrček brez naramnic, kjer normalno modrc bi sedel.Uporabite nalet in zajemalka način, kraj prsi udobno v obris skodelice in ponovno držijo krila za najboljše prileganje.

- Pritisnite in držite obris skodelice za kožo za nekaj trenutkov, da se držijo skodelice za kožo.

OPOMBA:

1. Ročno Pranje samo, Preprosto pranje s toplo vodo in blagim milom, nato se osuši.Ko silikona modrc je suha, lepilo, obnavlja sama za uporabo.Ne priporočamo za vroče temperature, ker znoj lahko zdrsne navzdol.

2. Prosimo vas, da preverite svoje meritve, da poskrbite, da element, ki ustreza pred naročilom.

3. Zagotavljamo postavka je verjetno, kot je prikazano na slikah, vendar ne enako učinkovitost na različnih organov, tako kot model.Dostava Politike Plačilo Mathord Politika Glede Vračil O Povratne Informacije Dostave Politike

Način Dostave:

Elemente, ki bodo dobavljeni z China Post , To bo 15-25 delovnih dneh od odpreme datum.

Elemente, ki bodo dobavljeni z USPS v ZDA, Popolnoma Varen!VSAK PAKET IMA ŠTEVILKO ZA SLEDENJE .To bo trajalo 7-12 delovnih dni od odpreme datum.

Smo tudi ponudbo z DHL, UPS, EMS express dostava, pa boste morali plačati več denarja za express dostava.Če potrebujete express dostava storitev, se, prosimo, obrnite na nas, preden bi(Telefon, se mora za mednarodno express dostavo, Če potrebujete express dostava storitev, Prosimo, upoštevajte, Telefon, ko je vaše plačilo.) Plačilo Mathord

1. Alipay plačilo sprejeti samo.

2. Postavke, bo odpremljeno na vaš www.rotary-lent.si naslov.Prosimo, preverite, ali je pravilna.

3. Plačilo mora biti dostavljen v 4 dneh po dražbi se je končalo.Vrne Politike

1. Zadovoljstvo strank je naša glavna naloga.Verjamemo, da je naš elementi so torej odprta.Vsi izdelki so preverjene kakovosti.So novi in v dobrem stanju, ko pošiljajo naši kupci.Prepričani smo, da boste zadovoljni z Nakupom.

2. Če izdelka je okvarjen ali škodo ob prihodu, ali narobe izdelek poslali, se nemudoma obrnite na nas.Vrne sprejeti v 14 dneh od vročitve, datum in element, ki mora biti v originalni novo stanje, ne nosite ali spreminjati na kakršen koli način s pripetimi oznakami & zaviti.Drugače ukvarjajo, je dokončna.Povratni prevoz mora plačati kupec.

3. Najprej obrnite na nas, če imate kakršne koli težav/vprašanj/težave.Z veseljem vam bomo odpraviti morebitne težave, ki jih imate na prisrčni in prijateljski način.

4. Cenimo vaše Postive Povratne informacije, in ne bodo enake v zameno.NE pusti negativne povratne informacije, ne da bi najprej komunikacijo z nami.Prosimo, dovolite največ 2 delovnih dni za nas, da odziv.O Povratne Informacije

Ko ste zadovoljni z našim izdelkom in storitve, prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije.

Če pride do težav, se obrnite na nas takoj s katerim koli e-poštnim zahtevo.Samo stik z nami z uporabo "Prosite prodajalca vprašanje" povezava na www.rotary-lent.si.

Trak Tip Brez naramnic
Vrsta Podpore Žice Brezplačno
Material Poliester
Zapiranje Tip NOBEN
Spolnost No
Dekoracijo NOBEN
Pokal Obliko Celoten Pokal
Vzorec Tipa Mozaik
Modrc Slog Lepilo Bras
Številka Modela Brez Naramnic Backless Samolepilne Nevidno Modrc
Blagovna Znamka Thefound
Slog Seksi

Napiši mnenje

Črni petek Ukvarja 1 pc Seksi Žensk brez naramnic Backless Brezhibno Nevidno Modrc Samolepilne Push Up Brezplačno Palico, Na Poročno Obleko

Črni petek Ukvarja 1 pc Seksi Žensk brez naramnic Backless Brezhibno Nevidno Modrc Samolepilne Push Up Brezplačno Palico, Na Poročno Obleko

Pregled Izdelka Silikonski Gel Nevidno Modrc samolepilne Palico Na Push Up brez naramnic Backless Podrobno opis Izdelka Material: Narejena z varno in nestrupeno silicija materiala, ta nevidna push up modrc je za enkratno uporabo. Modrc: 80 cm Najlon + 20 cm Spandex. Krila:

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki