9pcs Super mehka Taklon lase Visoke Kakovosti vijolično make up čopičev set v prahu, blush kabuki rdečilo mešanje eye shadow linijskih kota

Dobavljivost: Na zalogi

€10.63

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

9pcs Super mehka Taklon lase Visoke Kakovosti vijolično make up čopičev set v prahu, blush kabuki rdečilo mešanje eye shadow linijskih kota

Če imate težave, se lahko obrnete na mene,je TradeManger .pošiljamo pakete, ki jih na Kitajskem pošti ali po meri način, nekateri paketi so hitrejši, gre potrebovali 10 dni, nekateri paketi so počasnejši, morda je treba 15 - 20 dni, čas, ki je negotova , če niste prejeli paketov, lahko stik z mano za podaljšanje datuma, še vedno jih prejemajo.

ali imate nekatere težave, se lahko obrnete na mene vpraša. :)

Informacije o izdelku

Prednosti izdelka

1. Ročno izdelan in Tovarne neposredno dobavo

Specifikacija izdelka

Uporaba: v prahu,blush,fundacije,obrvi,senčila oblikovne,ustnic in senčila

Čopič Material: Sintetični lasje

Ročaj Material: smole

Barva: Iz črne v belo konico

Poreklo: Guandong, Kitajske (Celinska)

Visoka kakovost

To je dobro darilo za vaš ljubimec,družini,prijateljem in sodelavcem

Bi si šarmer,elegantno in lepoto, prav na dan,

Dobro bo stranka,banket ali vsakdanjem življenju

Opomba: Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki.

Dostava

1. Mi bomo poslali postavke v 7working dni, ko je vaše plačilo, je končan.Mi ne zagotavljajo, čas dobave na vse mednarodne pošiljke zaradi razlik v carinski obračun časi v posameznih državah, kar lahko vpliva, kako hitro se vaš izdelek pregleda.

2. Pls preverite vaš NASLOV skrbno če naročite.

3. Ruski kupci bodo lahko na zahtevo prejemnikov polno ime.Bo trajalo približno 4-6 tednov zaradi strogih po meri

4. Pls obrnite na nas ASAP če niste prejeli paket, v 30 dneh.

5. Če niste prejeli paket v 45 dneh, pls nam omogočajo, 3-5 delovnih dni, za preverjanje nedostavljeno paketov, preden smo vprašanje, želite vračilo kupnine.

6. Prosimo, upoštevajte, da kupci, ki so odgovorni za vse dodatne carinske pristojbine, posredniške provizije, carin in davkov za uvoz v vaši državi.Ti dodatni stroški lahko zbirajo na čas dobave.Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov, in kupci, ki so odgovorni za carine.

7. Ne bomo povračilo stroškov prevoza za zavrnjene pošiljke.

Plačilo

1. Preden postavite vaše naročilo, pls, potrdite, določanje cen in druge podatke s strani dobavitelja.

2. Pls poskrbite, da preberete celoten opis in se strinjate s transakcijo pred nakupom.

Vrne

1. Trudimo se, da služijo svojim strankam najboljše, kar smo lahko.

Povrnili vam bomo, če boste vrnete elemente v roku 15 dni od vašega prejema elementi iz kakršnega koli razloga.Vendar je kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.Ne sprejemamo vrniti vse elemente za škodo, ki se po uporabi ali poškodovane factitiously.

2. Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili, bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube.

Kupec bo odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente.

Povratne informacije

1. Zanašamo se na naš ugled in zadovoljstvo za uspeh.Torej, vaše mnenje je zelo pomembno za nas, pls pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če boste dobili zadovoljni z našo blaga in storitev.

2. Nam je mar za naše cenjene stranke in bo vedno poskušali pomagati.

3. Pls dajte nam priložnost, da odpravite vse težave, smo razumeli, frustracij, skrbi, da ste morda, in bodo poskušali naše najboljše, da odpravite težave.

4. Pls nam pišite ali pustite sporočilo pred odhodom negativne povratne informacije ali odpiranje koli spor, ki se na spletno stran, se Bomo potrudili, da reši vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

O nas:

Profil podjetja

1.Smo strokovno ličila ščetke dobavitelja letih proizvodnje izkušnje.primer:ličila ščetke nastavite, obraz krtačo, v prahu krtačo, rdečilo čopič, čopič za korektor, oči v senci, čopič, oči shader krtačo, oči, obrvi, čopič, oči trepalnico krtačo, črtalo za oči, čopič, Velik obseg kroga top kabuki čopič rush, mešanje krtačo, kabuki čopič itd.

2.Vsi naši izdelki so lahko pakirane po bea Zasebnih označevanje najboljši v prahu čopič Zasebnih označevanje najboljši v prahu čopič Zasebnih označevanje najboljši v prahu čopič utiful paket.

3.Prilagojene oblike in velikosti so na voljo.

4.V skladu z Evropo in Ameriko standard.

OEM, ODM in OBM naročila so dobrodošli.

Čopič ferrule Aluminij
Velikost 16*1.4cm
Količina 9
Uporabljajo Z Nastavi & Kompleti
Čopič Materiala Sintetični Lasje
Blagovna Znamka YRX
Material Sintetični Lasje
Ročaj Material Smole
Številka Modela Y0002
Barva Las Iz črne v belo konico
Zaporedna Številka Y0002
Postavka Vrsta Ličila Ščetke

Napiši mnenje

9pcs Super mehka Taklon lase Visoke Kakovosti vijolično make up čopičev set v prahu, blush kabuki rdečilo mešanje eye shadow linijskih kota

9pcs Super mehka Taklon lase Visoke Kakovosti vijolično make up čopičev set v prahu, blush kabuki rdečilo mešanje eye shadow linijskih kota

9pcs Super mehka Taklon lase Visoke Kakovosti vijolično make up čopičev set v prahu, blush kabuki rdečilo mešanje eye shadow linijskih kota Če imate težave, se lahko obrnete na mene,je TradeManger .pošiljamo pakete, ki jih na Kitajskem pošti ali po meri način, nekateri

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki