LOVCARRIE Srebrne Bleščice za Nohte, Lak 12ml Redni Enemal Šimrom Nohte Lak Holo Pearl Barve Ornament, da Bodo Skupaj

Dobavljivost: Na zalogi

€3.03

€4.90

-38 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

LOVCARRIE Srebrne Bleščice za Nohte, Lak 12ml Redni Enemal Šimrom Nohte Lak Holo Pearl Barve Ornament, da Bodo Skupaj

OPIS: Neto Teža: 12ml popolnoma Nov in Najboljšo Kakovost Zagotovljena.Barva Ime: Ornament Biti Skupaj.Barve: Biser Srebrn Lak Za Nohte.Krasen.Presenetljivo.Neukročena.Pulzni premagati te ostre čisto rdeče bleščice barv ustvarja hitra moda obsedenost.PREDNOSTI: DBP, Formaldehida, Toluena in prosti priporočena UPORABA: Nanesite 2 sloja gela couture barve za čiščenje, gole nohti.dovolite, da se posuši.konča z 1 plast gela couture nadlak.Opis Izdelka: Zgleduje po svetu couture fashion, melded s tehnologijo in inovacije, LOVCARRIE gel couture je lak nove kolekcije, ki ponuja redko 'vpogled' v svet kakovosti izdelave in artistry - iz atelier, da po osebi.Zdaj prefinjeno couture kakovost in design izpolnjuje visoka učinkovitost tehnologije.Razkošno nositi za največ 14 dni in hitra gel-like sijaj.Zdrs v salon popolnosti z enostavno 2-stopenjski sistem.Ne lučka potrebno.Enostavno odstranjevanje.Salon popolnost v enostaven 2-stopenjski sistem Korak 1: Luksuzni couture barve Nanesite dve plasti gela couture barve za čiščenje, gole nohti.Dovolite, da se posuši.Korak 2: Brezhibno gel-like sijaj Konča z 1 plast gela couture nadlak.

Dostava

1)1-4 Dni časa bo potrebno, ko smo potrdili prejmemo vaše plačilo. 2)Prosimo, navedite pravilen naslov po plačilu v 1-2 dneh, sicer bomo ladja vaše element, ki temeljijo na vašem Depozitni naslov, zato poskrbite, da je pravilno. 3)DHL, TNT, Fedex, UPS, Letalskega Tovora, priporočeno po Pošti, se vse podprte, če želite uporabljati katero koli od njih, prosimo, obrnite na nas, preden se odločite za plačilo, ker tam bo prineslo drugih pristojbin.Običajno to traja 20-50 delovnih dni za prihod z Air Mail, in traja 3-10 delovnih dni, ki jih Express.

Stik Z Nami

1)Če imate kakršno koli vprašanje, prosimo, ne oklevajte in nam pišite! 2)vam Bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.vendar prosimo, dovolite zamudo odgovor za neposlovne dan.Hvala za vaš obisk, srečo za naju oba.

Povratne informacije

1)Povratne informacije, je zelo pomembno, za nas, si vzemite nekaj sekund, da dobimo veliko povratnih informacij, če niste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, najlepša hvala !! 2)Smo vedno ponudi najnižjo ceno za najboljše blaga in storitev za vas. 3) Prosimo, da nas kontaktirate, preden dajo nevtralno(3 zvezdice) ali negativna(1-2 zvezde) povratne informacije.Bomo poskušali naši moči, da reši problem in vam srečno nakupovanje razpoloženje tukaj.Najlepša hvala!

Postavka Vrsta lak za nohte
Modeli Lak Z Bleščicami
Število Kosov Ena Enota
NETO WT 12ml
Suho Z Letalom
Številka Modela lak za nohte
stanje nov prihod
Prednosti Zdravo Eko-prijazni Materiali
Blagovna Znamka LOVCARRIE
Količina 1 Steklenica
Kakovost Vrh Zajamčena Kakovost
Slog Bleščice Bleščečo Srebrno
Predmeti Vrsta Lak Za Nohte Lak
Sestavine Smole
Poreklo CN(Izvora)
Značilnosti Dolgo Trajajo, Soak Off, Quick Dry

Napiši mnenje

LOVCARRIE Srebrne Bleščice za Nohte, Lak 12ml Redni Enemal Šimrom Nohte Lak Holo Pearl Barve Ornament, da Bodo Skupaj

LOVCARRIE Srebrne Bleščice za Nohte, Lak 12ml Redni Enemal Šimrom Nohte Lak Holo Pearl Barve Ornament, da Bodo Skupaj

LOVCARRIE Srebrne Bleščice za Nohte, Lak 12ml Redni Enemal Šimrom Nohte Lak Holo Pearl Barve Ornament, da Bodo Skupaj OPIS: Neto Teža: 12ml popolnoma Nov in Najboljšo Kakovost Zagotovljena.Barva Ime: Ornament Biti Skupaj.Barve: Biser Srebrn Lak Za Nohte.Krasen.Presenetljivo.Neukročena.Pulzni

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki