Goba, Ki Absorbira Zvok Pad Studijskih Izolacije Blazine Visoko Gostoto Akustične Pene Za Večino Najbolj Zvočniška Stojala Zvok Okrepitev

Dobavljivost: Na zalogi

€3.95

€5.06

-21 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Bullet Točk: 1、Dve Preproge: Vsak blok je opremljen z dvema preproge.Vsaka ploščica ustreza levo in desno zvočniki, vključno z zvočniki in spremljanje zvočnikov se lahko namesti vertikalno naprej, vertikalno usmerjena naprej ali navpično nazaj v različnih kombinacijah, da bi našli najboljšo smer, ki za svoje poslušanje.

2、Velikost Izdelka: 7.87 cm x 11.8 cm x 1.77 palcev cm (širina x globina x višina).Tako, da vzdržijo 22 kilogramov teže, ne da bi spremenili obliko.

3、Premium Material: iz najvišje kakovosti zvoka, ki absorbira pena (gostote 50 kg / m ^ 3).Visoko kakovostno gobo material z visoko gostoto in dovolj elastičnost, v kombinaciji z razumno strukturni design, lahko učinkovito zmanjšanje resonanco, ki jih ustvari zvok, vibracijo, zaradi česar je zvok bolj realističen in natančen.

4、Velik Poslušanje Učinek: načrt je na voljo v različnih izvedbah, ki vam omogočajo, da se premaknete na zaslonu ovira, da matrika koti za optimalno kakovost zvoka.Ob istem času, kot nagiba je tudi koristno, da se zmanjša standing wave sobe in izboljšanje poslušanja učinek.

5、, ki se Uporablja za: velikost je primerna za vse popularne 5/6 palčni studijskih zvočnikov.

Opis:

Visoko kakovostno gobo material z visoko gostoto in dovolj elastičnost, v kombinaciji z razumno strukturni design, lahko učinkovito zmanjšanje resonanco, ki jih ustvari zvok, vibracijo, zaradi česar je zvok bolj realističen in natančen.

Monitor zvočniki lahko vertikalno posredovati v različnih kombinacijah.Postavite navpično, nagib je vertikalno naprej ali nagib je vertikalno nazaj, da bi našli najboljše smeri lastne poslušanje.Ob istem času, kot nagiba je tudi koristno, da se zmanjša standing wave sobe in izboljšanje poslušanja učinek.

Zvočnik tipke lahko izboljšate predvajanje z izolacijo zaslon s seje zaslona.Na ta način, vse vibracije, ki jih ustvari monitor zvočniki ne bo mogoče prenesti na vaši mizi, podstavek ali polico.

Zmanjšanje vibracij in neželene zvočne resonance

Energija je ločena od podporo površine, ki bistveno izboljšuje zvočno zmogljivostjo.

Studio monitor je izdelan iz najvišje kakovosti zvoka-je, ki absorbira pena, ki lahko podpira zvočniki, ne da bi spremenili svojo obliko.

Lahko prilagodite zvočniki, da prenese zvok v ušesih, glede na vaše sedečega položaja.

Specifikacija:

Velikost: o 30x20x4.5 cm/11.81*7.87*1.77 v

Material: visoko gostoto goba

Naključno barvo

Primerna za 5 palčni / 6 inch zvočniki

Seznam Vsebine:

2pcs/nastavite zgornji in spodnji dva zvočnika blazine

Številka Modela dva zvočnika blazine
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Goba, Ki Absorbira Zvok Pad Studijskih Izolacije Blazine Visoko Gostoto Akustične Pene Za Večino Najbolj Zvočniška Stojala Zvok Okrepitev

Goba, Ki Absorbira Zvok Pad Studijskih Izolacije Blazine Visoko Gostoto Akustične Pene Za Večino Najbolj Zvočniška Stojala Zvok Okrepitev

Bullet Točk: 1、Dve Preproge: Vsak blok je opremljen z dvema preproge.Vsaka ploščica ustreza levo in desno zvočniki, vključno z zvočniki in spremljanje zvočnikov se lahko namesti vertikalno naprej, vertikalno usmerjena naprej ali navpično nazaj v različnih kombinacijah, da

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki