Astronomski Teleskop Z Finder Ogledalo Za Stargazing Monoculars Strokovno Ultra Jasno Vizijo, Daljnogled, Visoka Ločljivost

Dobavljivost: Na zalogi

€12.97

€24.47

-46 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Astronomski Teleskop Z Finder Ogledalo Za Stargazing Monoculars

Spodbujanje znanstvenih ljubezen: podpora STEBLO učenje s pomočjo znanstvenih raziskav in praktične izkušnje.Spodbujanje malo raziskovalcev, da Opravlja narave je ljubezen znanosti!

Visokokakovostno optiko: 360 mm goriščno razdaljo 50 mm veliko odprtino in v celoti premazani, prevlečeni optični vse-steklene leče zagotavljajo jasno, close-up slike.360 x 50 refractor je kompakten splošne namene daljnogled z veliko povečavo moči.Primeren je za astronomska opazovanja in raba tal

Teoretično ločljivost: 2.000 arc sekund, kar je do 1.000 metrov, lahko vidite, da je dve predmeti so 0.970 cm narazen.To lahko nastavite 60 krat, 18-krat, ogledalo skupine plus 1,5 x 90 krat, 27-krat. "

Celoten priročnik za uporabo: Ta teleskop je namenjen za otroke in prihaja s popolno in podrobno navodilo za uporabo.Kadar se uporablja za otroke, je priporočljivo, da uporabite najmanjši večina najti cilj, in nato povečati večina pripomb.

Najboljše darilo za otroke: Brez dodatnega orodja, otroci lahko brez težav zbere teleskop neodvisno po korak-po-korak slikovna navodila, ki lahko obdeluje njegove roke-na sposobnosti.Zasnovan je tako za začetnike v astronomiji in je enostaven za otroke za uporabo.

Ta astronomski teleskop ima 50 mm zaslonka in 360 mm goriščno razdaljo, ki je zelo primeren za študente, začetnike, otroke, ali ljudje, ki želijo izvedeti več o prostoru in nočnega neba.Zaradi svoje lahke in prenosne design, ta teleskop je odlično darilo za ljudi, opazovanje živali, gledal pokrajino, potovanje itd.

specifikacija:

Lom/focal length: 360 mm

Odprtina: 50 mm

Model: F36050M

Aktivna zaslonka: 50 mm (za 2,4 palcev)

Goriščna razdalja: 360 mm.f/7

Ogledalo: 90°

Stojalo največja višina: 34 cm

Navodila:

-1. Noge so odpri, teleskop cev je na ramo, z veliko ključavnico vijak za prilagajanje.

-2. Uporabite ustrezno vijak vstavite Zenitsh na osredotočajo objektiv v cev.

-3. V okularja so nameščeni na diagonali skladu z ustreznimi vijaki.

-4. Kraj izbrani okular na Zenitsh objektiv in nastavite ostrino gumb, da si ogledate jasno sliko.

Opremljen je z dvema okularja

Opremljen je z dvema H6mm in H20mm okularja, povečava območja je 18 do 60-krat, zamenjate ga lahko, kot je potrebno.Goriščna razdalja prilagoditev gumb za teleskop cevi v kombinaciji z okular dobiti jasno sliko, ko se osredotočajo.

Nastavljivo stojalo

Zložljiva aluminijasto stojalo zagotavlja stabilno platformo za teleskop.Hvala za to masivno stojalo, boste lahko uživali priročnik za počasno gibanje nebesnih sledenje, medtem ko raziskuje vesolje.Navpični smeri, se lahko prilagodi za 180 stopinj, in vodoravni smeri, se lahko prilagodi za 360 stopinj, brez premikanja nosilca.

Najboljše darilo za začetnike v astronomiji

Ta astronomski teleskop lahko vodnik otrok, da živijo blizu in raziskovanje sveta.Torej, ta teleskop lahko pravilno razvoj otrok astronomije hobi.To je najboljše darilo za otroke in prijatelje, ki jih zanima naravoslovje.

Paket vključuje:

1×Astronomski teleskop

Goriščna Razdalja 360 mm
Stojalo največja višina 34 cm
Ogledalo 90°
Premer Objektne Leče 50 mm
Material Kovine
Vrsta Oko
Vidno polje 3.5
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela Teleskop
Okular premera 20 mm/12,5 mm
Povečava 18X-90X

Napiši mnenje

Astronomski Teleskop Z Finder Ogledalo Za Stargazing Monoculars Strokovno Ultra Jasno Vizijo, Daljnogled, Visoka Ločljivost

Astronomski Teleskop Z Finder Ogledalo Za Stargazing Monoculars Strokovno Ultra Jasno Vizijo, Daljnogled, Visoka Ločljivost

Astronomski Teleskop Z Finder Ogledalo Za Stargazing Monoculars Spodbujanje znanstvenih ljubezen: podpora STEBLO učenje s pomočjo znanstvenih raziskav in praktične izkušnje.Spodbujanje malo raziskovalcev, da Opravlja narave je ljubezen znanosti! Visokokakovostno

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki