Varno Make Up Igrača Nastavite Pretvarjamo Igra Dekleta Komplet Igrač Princesa Ličila igrača Predšolskih Otrok Lepoto Varnost Igrač Za Otroke, Ličila

Dobavljivost: Na zalogi

€9.32

€15.04

-38 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Tip 1:

Ta ličila igrača je kot nalašč za vse malo dekle, ki si želi biti lepa, tako kot njihova mamica.Če želite videti lepo v samo nekaj minutah za noč Čarovnic, kostum stranka, rojstni dan in tako naprej, pick up to stroj, varno in ne-strupeno kozmetični in ličila nastavite zdaj!Vse kozmetika je nestrupen in ne draženje kože, najboljše darilo za vašega dekleta!

Značilnosti:

Zadovoljijo Otrokovo Radovednost: Vsakdo ve, da je malo dekleta radi posnemajo svoje matere, kot so ličila, in nato nered s svoje matere kozmetike.S te deklice, kozmetika, matere lahko učijo svoje otroke, ličila znanj, tako da lahko otroci naučijo, da ne zajebavam s svoje matere kozmetike.

Vsebuje Več Kozmetika: dekleta' kozmetika igrače, set vsebuje 8 barve, bleščice, 8 barve oči senci,4 barve rdečila, 6 barv, lip gloss in 6pcs ličila ščetke.

Varno in Stroj Material: material ni strupen in je brez draženja kože, brez konzervansov, brez kakršnih koli stranskih učinkov.Odstranjevalec je mogoče oprati neposredno z vodo.

Primerna za Več Priložnosti: kot Nalašč kozmetični komplet za pretvarjaj se igrajo, princesa stranke, najstniški prvi ličila, rojstnodnevne zabave, in otrok zabavno dejavnosti.Najboljše darilo za vašega dekleta, ki lahko spodbujajo odnos med otroci in starši, vaši otroci bodo radi vas bolje.

Brezskrbno Garancija: Če so kakršne koli težave, se obrnite na našo trgovino v času.Vam bo dal 100% zadovoljiva rešitev.Hvala vam za vaše razumevanje.

Specifikacije:

Predmet: Dekleta kozmetika igrače set

Barva: Barvita

Pojavljati velikost: 31,5 leta*17 cm

Opomba:

* Lahko pride do odstopanja zaradi ročnega merjenja ali rahlo barva razlika zaradi fotografiranje stanju.Hvala vam za vaše razumevanje.

Package Informacije:

Paket Velikost: 15.5*3*19 cm

Package Teža: 266g

Darilni Paket Polje

Seznam Vsebine:

1* Dekleta kozmetika igrače set

Tip 2:

To je pravi otrok ličila kit je oblikovan za dekleta oblačenja up, spodbuja domišljijo in ustvarjalno igro.Ta komplet je stroj, sef, non-toksične, in mehko kožo, ki je igrača za dekleta, da je lepa princesa.

Funkcija:

• Negovanje otrok estetike, okrepiti njihovo samozavest, in negovanje eleganco.

• Krasen princesa ličila vrečko s lepe izdelave je narejen iz varen in okolju prijazen material, ki se otroci prijazen.

• V vodi topne formula, enostaven za čiščenje, ne odstranjevalec ličila, nežen in ne-draži, sprejeti nego otroške kože.

• Izdelek prihaja s 6 barvo oči sence, 2 barva rdečila za lica, 3 barvna glos za ustnice, 2 barva šminke, 2 ličila ščetke, in 1 lak za nohte.

• Poprodajne Storitve Jamstva: kakršne Koli težave, se obrnite na našo trgovino brez obotavljanja.Čast, da vam služijo!

Specifikacije:

Ime izdelka: Otroci Make-up Kit

Glavni materiala: Puder v Prahu&Plastike

Barva: Roza

Make up torba velikost: 15 * 3.4 * 9.2 cm

Package Informacije:

Paket velikost: 25.5 * 18 * 5.cm

Package teža: 187 g

Splošno polje pakiranje.

Tip 3:

Obleka-Up, Igrača Ličila Kozmetični Mini Box Pretvarjamo Igra Dekleta Kozmetika Kit Okoljske Igrače Lepoto Varnost Igrač za Otroke.Značilnosti: Paraben Brezplačno: Varen in privlačen nego otroka ponudbe kože, popolnoma otrok formula.V vodi Topne: Brez make-up odstranjevalec, samo sperite s čisto vodo, nežno in brez draženje, brez bremena na kožo.Zaprite podrobno oblikovanje: Prenosni mini polje, dvojni kabini, design, enostaven za prevoz za malo deklet.Mini kozmetični polje vsebuje oči v senci, ustnice, rdečilo za lica in lak za nohte.Kakršne koli težave, se obrnite na našo trgovino brez obotavljanja.Čast, da vam služijo.

Tehnični podatki: ime izdelka: Kozmetični Mini Box Glavni material: Plastika Primerna starost: 5+ Polje velikost: 16 * 15 * 4.5 cm

Package Informacije: Paket velikost: 31 * 17.5 * 15.7 cm teža embalaže: 354g

Obvestilo: Je morda nekaj odstopanja zaradi ročnega merjenja.

Package Seznam: 1 * Kozmetični Mini Box Komplet

1. Sprejemamo Alipay, Zahodne Unije,TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2. Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova.

1. Vsa naročila bodo odposlana v obljubljeno časa obdelave.

2. Za Oddaljeno območje, DHL/Fedex/UPS/TNT zaračuna dodatno "Oddaljeno Območje Fee", prosimo, da ga razumeli.

3. O času dostave, storitev tranzitni čas je, ki jih prevoznik in izključuje vikendi in prazniki, tranzitni časi se lahko razlikujejo, particalarly med prazniki.

Povrnili vam bomo vas, če vaš paket je nazaj na kitajsko.Če obstaja nekaj quaility težave ali velikost napake,nas lahko kontaktirate na enkrat, ko ste ga dobili.Govorimo lahko o tem in povrnili.Vendar,če dokazila, ki jih imajo na voljo, je neveljaven,ne moremo dati denar za vas.Poleg tega,če pošiljka ne more doseči, da ga v treh mesecih,smo se bodo nadomestila si brez kakršnih koli razlogov.

1.Zahvaljujemo se vam za nakup pri nas.Vaš satisfactionand pozitivne povratne informacije, je zelo koristno za nas.Prosimo, vzemite si minuto, da pustite nas pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našimi predmetov in storitev.

2.Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve,vas prosimo, da nas kontaktirate prvi pred odhodom nevtralne ali negativne povratne informacije.Bomo poskušali naše najboljše, da bi rešili vse težave ste naleteli.To je imortant, saj bo helpus za izboljšanje naših storitev in vam lahko bolje za vaš čas.

Tema Šport
Opozorilo -
Številka Modela -
Poreklo CN(Izvora)
Starostni Razpon 5-7 Let

Napiši mnenje

Varno Make Up Igrača Nastavite Pretvarjamo Igra Dekleta Komplet Igrač Princesa Ličila igrača Predšolskih Otrok Lepoto Varnost Igrač Za Otroke, Ličila

Varno Make Up Igrača Nastavite Pretvarjamo Igra Dekleta Komplet Igrač Princesa Ličila igrača Predšolskih Otrok Lepoto Varnost Igrač Za Otroke, Ličila

Tip 1: Ta ličila igrača je kot nalašč za vse malo dekle, ki si želi biti lepa, tako kot njihova mamica.Če želite videti lepo v samo nekaj minutah za noč Čarovnic, kostum stranka, rojstni dan in tako naprej, pick up to stroj, varno in ne-strupeno kozmetični in ličila

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki