Evropski Retro Leseni Škatli Rdeče Usnje Letnik Zaklad Nakit Škatla Za Shranjevanje Fotografije Fotografiranje Rekviziti Doma Dekoracijo

Dobavljivost: Na zalogi

€16.76

€20.95

-19 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Funkcija s:

1、Exquisitely Ročno: v Celoti ročno izdelani, iz multi-layer okolju prijazne lesene deske.Površina je gladka, in material, ki ima veliko moč in je ni enostavno, da crack.Retro sponke design, stare bronaste barve, staro tehnologijo, odlično reprodukcijo Evropske kraljeve plemenito retro trendu.

2、kot Nalašč Velikost: Majhna zaklad o 11.8*6.1*5.9 palčni; velik zaklad 15.3 * 8.3 * 8.1 palčni.Kot nalašč za shranjevanje nakit, ogrlice, spominke in druge manjše predmete.Z vrhunsko oblikovanje, železo okrasna pločevina in gumbi, to je odličen dekorativni polje v vaš dom!

3、Retro in Stiski: da bi imel izdelek močno retro okus, Evropske kraljeve načrta slog je posebej meša.Retro stiski je polirani z roko.Po več procesov, ima sledove let.Nazaj na polje uporablja poseben tečaj povezavo, ki je lahko, fleksibilno, odprto tečaj, z lisasto let in rje znamk.

4、Letnik Škatla za Shranjevanje: primerno skrito polje, ki lahko dajo, elegantno in na skrivaj doma.Idealen za jutranje mize, pisalne mize, dnevni sobi ali spalnici strani miz, pultov, uradov ali omaro.

5、Darila za Starše: notranjost je lahko namenjen za shranjevanje nekaj dnevni majhne predmete, nakit, igrače, itd.Polje s ključavnico design in varen in enostaven dostop.Zelo praktičen, posebno darilo za Dan očetov / materinski Dan!

Specifikacija:

Ime: Evropska-Retro slogu Leseni Škatli

Material: les

Slog: Evropska retro

Funkcija: prah-dokaz za shranjevanje

Postopek: ročno

Teža:

Mala: o 0.69 kg

Velika: o 1.41 kg

Velikost (cca.):

S: (Zunanji premer) 11.8*6.1*5.9 palčni ; (Notranji premer) 11.2*4.9*4.9 palčni

L: (Zunanji premer) 15.3*8.3*8.1 palčni ; (Notranji premer) 14.6*6.7*6.5 palčni

Seznam Vsebine:

1*Zakladnico

Opomba:

Zaradi kota kamere in luči, tam lahko malo barva razlika.Zaradi različnih merjenje kotov, velikost bo tudi rahlo napaka (približno 0,5 cm).

Obremenitev Drugo
Izdelek Nakit Polje
Funkcija Okolju Prijazno
Slog Klasična
Številka Modela Retro Leseni Škatli
Specifikacija Other
Zmogljivosti Drugo
Tehnika Lak
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Škatle Za Shranjevanje & Košar
Uporaba Nakit
Predalčni Količina 1
Oblika Pravokotnik
Material Les

Napiši mnenje

Evropski Retro Leseni Škatli Rdeče Usnje Letnik Zaklad Nakit Škatla Za Shranjevanje Fotografije Fotografiranje Rekviziti Doma Dekoracijo

Evropski Retro Leseni Škatli Rdeče Usnje Letnik Zaklad Nakit Škatla Za Shranjevanje Fotografije Fotografiranje Rekviziti Doma Dekoracijo

Funkcija s: 1、Exquisitely Ročno: v Celoti ročno izdelani, iz multi-layer okolju prijazne lesene deske.Površina je gladka, in material, ki ima veliko moč in je ni enostavno, da crack.Retro sponke design, stare bronaste barve, staro tehnologijo, odlično reprodukcijo Evropske

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki