Tkanine bud Cvetje, Ročno izdelan Poročni Cvet z stamen Otroci Majhni Dodatki za Lase lase Darilo

Dobavljivost: Na zalogi

€15.92

€18.72

-14 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Opomba: Naše slike so iz pravega element, včasih zaradi svetlobe, element barve so malo drugačna od slike, upam, da boste lahko razumevanje.

Pakiranje:30pcs/veliko

Velikost:kaže na sliko

Prosimo opozoriti, da nekatere barve niso na voljo, če mi je zmanjkalo, da barve,vam bomo sporočilo, ki ga asap,ali,bomo poslali druge barve, kar smo jih naključno, če brez vašega odziva v času po preverjanju z vami.

Dostava izraz 1).Smo brezplačna dostava za vse naše predmetov po vsem svetu v roku 7 dni, ki jih na Kitajskem Post Zraka Parceli. 2) To ponavadi traja 25-60 dni, da je prišel vaši državi, lahko na nekaterih področjih lahko traja dlje, kot so:.Italija, Brazilija,Čile, Argentina, Tajsko, itd. 3).Mi lahko zagotovi tudi express post, kot so EMS (5-10 dni) ali DHL (4-7 dni).Vendar boste morali plačati tovorni sami.Politika vračanja 1) če je vaš element biti poškodovan v tranzitu .Prosim, da me kontaktirate in posneti fotografijo o tem.mi bo celotno vračilo 2) vrnitev ladijski promet pristojbina se plača Kupec.Ne bomo povračilo stroškov prevoza. 3) Da se pospeši postopek vračila, prosimo vključujejo vaše zaporedna številka ali ID uporabnika z vašo vrne element.Plačilo 1) sprejemamo Alipay.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI. 2) Plačilo je treba vložiti v roku 3 dni 3) Če ne moreš narediti plačilo po ste naročilo, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova.Plačila je treba opraviti v roku 3 dni.Povratne informacije Vaše zadovoljstvo je naša prva prioriteta.Cenimo vaše pozitivne povratne informacije.Prosim email nas pred odhodom negativnih in nevtralnih povratne informacije.Bomo poskušali naši moči, da reši težave, vas prosimo, da stik z mano, če imate kakršne koli težave.

Razvrstitev Umetno Cvetje
Priložnosti Poroka
Slog Cvet
Vrsta Rose
Številka Modela ZD-1067
Material Mah
Cvet Slog Cvetna Glava

Napiši mnenje

Tkanine bud Cvetje, Ročno izdelan Poročni Cvet z stamen Otroci Majhni Dodatki za Lase lase Darilo

Tkanine bud Cvetje, Ročno izdelan Poročni Cvet z stamen Otroci Majhni Dodatki za Lase lase Darilo

Opomba: Naše slike so iz pravega element, včasih zaradi svetlobe, element barve so malo drugačna od slike, upam, da boste lahko razumevanje. Pakiranje:30pcs/veliko Velikost:kaže na sliko Prosimo opozoriti, da nekatere barve niso na voljo, če mi je zmanjkalo,

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki