Nastavljiv Brezžična tehnologija Bluetooth Selfie Palico Zložljive Mini Stojalo Telefon Samostojno Držijo Z Bluetooth Daljinski upravljalnik Za IOS Android

Dobavljivost: Na zalogi

€3.70

€5.45

-32 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Opis:

【Močno združljivost】Selfie Palico Stojalo Bluetooth, 40 cm Podaljša Prilagodljiv Selfie Palico Stojalo s Snemljivo Brezžični Daljinski, Združljivo z iPhone Xs Max/XS/XR/iPhone X/iPhone 8 Plus/iPhone 7/iPhone 6 Plus/Galaxy

【REŠITEV】ste utrujeni, da so levo od družine ali skupine fotografij in videoposnetkov?Hočeš, da poskrbite, da vas in vaše ljubljene snemanje vaše trenutki za vedno?Naše 360° vrtljivost selfie palica je odlična rešitev!

【PRIROČNO】Bluetooth selfie palico stojalo tehta le 7 Oz, zato je izjemno lahka.Merjenje 8, ko je popolnoma skrit, stojala selfie palica odlično prilega v torbo ali žep.Poskrbite, da boste vedno imeli kaj je potrebno sprejeti neverjetne fotografije.

【VSESTRANSKI】Združljiv z večino iPhone in Android mobilne telefone, to selfie palico je prepričan, da dela dobro z vaš mobilni telefon!V selfie palica je razširljiv do 40 V, zaradi česar je kot nalašč za velike skupine fotografija.

【FUNKCIONALNE】stabilno selfie palico stojalo, zaradi česar je idealno, da se velika skupina fotografije, medtem ko je polnilna Bluetooth remote deluje do razdalje 30feet.Zdaj ste lahko prepričani, da imate način prevzema nepozabno skupino fotografije/ videoposnetki, in nihče ne dobi levo ven iz okvirja!

【PREMIUM KAKOVOSTI】To selfie palico stojalom je narejen iz najvišje kakovosti aluminijevih zlitin, in je zelo odporen na vplive.

Specifikacije:

Opis izdelka:

1.Brezžični Daljinski Upravljalnik

Baterija za polnjenje v notranjosti, chargingtime: 45~60 min, ki je Združljiv z pametni telefon,različico obseg je večji od IOS 5.0 , višja kot Android 3.0. To je "+"in "-"na daljinskem upravljalniku, te tipke lahko povečate in izostrite motiv.Ampak to funtions ne bo ustrezala za IOS sistem.

2.Nastavljiv Nosilec Za Telefon

S 360°vrtljivost, preprosto twist zibelka glavo ali držalo za telefon za takephotos, video klicem v živo ali radiodifuzijo, da izpolnjujejo svoje različne potrebe, orsituation.

3.Kompakten in Lahek

Lahek aluminij material,je teža 0.5 funt.Raztegljivi dolgo dolžina telescoping med 8"- 40".Primerna telefon širina je 5.2-10.5 CM.

4.Stabilno Mini TripodThe nastavek ščiti vaš fotoaparat stabilnost, in to ne stresajte.

Paket Je Vključeno:

1 x Selfie palico s 360° Vrtljivost Žogo v Glavo

1 x Telefon Stojalo, Nosilec

1 x Daljinski upravljalnik

1 x USB Kabel

1 x Uporabniški Priročnik

Max Extened Dolžina (mm) 1016
Blagovna Znamka centechia
Sporočilo Bluetooth
Paket Da,
Dropshipping, Trgovina Na Debelo Podpora
Podpora Daljinskim Upravljalnikom Da,
Material Aluminij
Številka Modela Selfie Palice
Zložena Dolžina (mm) 200
Konfiguriran za(Prilagajanju) Fotoaparati
Poreklo CN(Izvora)
Teža (g) 280

Napiši mnenje

Nastavljiv Brezžična tehnologija Bluetooth Selfie Palico Zložljive Mini Stojalo Telefon Samostojno Držijo Z Bluetooth Daljinski upravljalnik Za IOS Android

Nastavljiv Brezžična tehnologija Bluetooth Selfie Palico Zložljive Mini Stojalo Telefon Samostojno Držijo Z Bluetooth Daljinski upravljalnik Za IOS Android

Opis: 【Močno združljivost】Selfie Palico Stojalo Bluetooth, 40 cm Podaljša Prilagodljiv Selfie Palico Stojalo s Snemljivo Brezžični Daljinski, Združljivo z iPhone Xs Max/XS/XR/iPhone X/iPhone 8 Plus/iPhone 7/iPhone 6 Plus/Galaxy 【REŠITEV】ste utrujeni, da

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki