Xthree Moda za Moške newsboy Kapa Bombaž casquette Klobuki za Moške Ščitniki Sunhat Gorras Planas Kapice, Nastavljiv Berets

Dobavljivost: Na zalogi

€5.67

€10.30

-44 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Parameter

(IZDELKA NA PARAMETER PODATKOV, INFORMACIJ)

Blagovne znamke : Xthree Številka : ds1

Pompon Razstavljanja : mogoče razstaviti

Klobuk Obod : 57 cm do 60 cm

Material : bombaž

Velikost konverzije:1 cm=10 mm=0.394 palec 1. Klobuk s stretch, lahko prosto prilagodite skp obod velikosti. 2. Zaradi sije luč.Dejanskega izdelka barva se bo malo temno.Barva Kupec Branje Dostava: Mi Ladje po vsem Svetu, razen APO / FPO.Izdelki so poslane iz Kitajske z Letalom, doseže večina držav v 10 do 35 delovnih dni Dobavni rok je odvisen od destinacije in druge dejavnike, lahko traja do 35 delovnih dni.Čas dobave ( Če shipping zamude, se obrnite na nas za podaljšanje dobavnega roka .) Čas poštnine ni vključno s počitnic in števila delovnih dni.

Plačilo: sprejemamo alipay tukaj.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

Vrne Storitve: Če ko prejmete niso zadovoljni z našimi izdelki, nas kontaktirajte v roku 10 dni vrnil k nam.Vrnjeno blago ne more iti skozi, ali oprati.(Tovor, ki ga plača kupec), če so kupci vrnjeno blago vzroki, ki vplivajo na naše sekundarne prodaje proizvodov, mi ne bo dala v vračljive.Če nam povračila izdelkov, lahko vodijo izdelka.Smo bo raziskala povzroči blaga.Če prodajalec razlogov, bomo izbrati delno nadomestilo za vas!Če razlog je posledica kupca, ne bomo vračilo denarja !

Druge Politike: Nismo odgovorni za kakršno koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve .Da bi se izognili tarife, bomo izpolnite poročane zneske, nižje od cene izdelkov, poslanih na kupca kot darilo.Prosimo, veljajo lokalne države carinski tarifi politike.Bomo zapustili POZITIVNE POVRATNE informacije po prejemu plačila.Pišite nam, če niste zadovoljni s točko, ko ga prejmete.Vsa sporočila bomo odgovorili v roku 1 delovnega dne.Če ne prejmete naš odgovor, vljudno prosim ponovno pošljete email in bomo odgovor, da boste čim prej.Resen Kupec, Le!Prosimo, kraj ponudbo le, če se strinjate z vsemi pogoji.

Pogosta VPRAŠANJA: Q: Kako lahko plačam za svoj nakup?A: sprejemamo naslednje plačilne metode: cridet kartice; moneybooker; T / T; western union,.Q: ali obstaja Številko za sledenje za moj predmet?A: Da, smo ladjo, da vsak s svojo Številko za Sledenje, in si lahko ogledate pošiljko staus na ustrezni spletni strani.Q: ali je ta izdelek prišel z drobno paket?O: Smo zapisali, pakiranje podrobnosti o opisu vsakega izdelka, prosimo preverite, hvala vam!Q: sem prodajalca, rad bi, da nakup več kosov vaš element, kaj \ \ 's veleprodajno ceno?A: Zdravo, hvala za vaše vprašanje, če bi želeli, da kupujejo velike količine, prosimo, pošljite e-pošto na nas, vam bomo najboljšo ceno, hvala!

Nakup Branje: ob nakupu blaga v naši trgovini uspešno plačilo, vam bomo poslali izdelek, če izdelek še vedno v tranzitu, prosimo, da nas kontaktirate, da se podaljša čas dostave.Ali pa nam pišite, da reši problem za vas.Prosim, ne odprete iz spora, to ne reši problema.če ste prejeli izdelek, je izdelek poškodovan ali nestandardne velikosti, prosimo, obrnite na nas vrnjeno blago.Podpiramo trgovina je trgovsko blago vrnili.Če ste prejeli izdelek, vas prosimo, da nas 5-zvezdic, ko ste nam 5 zvezdic, zraven pridejo na našo trgovino kupiti blago vam bomo popust.Če nam manj kot 5 zvezdic , bomo pritožb na koncu.

Pomembna Opomba: Če ne pišite nam, odpiranje spor, ali za manj kot 5-zvezdic Smo vas bo za vedno blacklisted.Upam, da vaše razumevanje in podporo!

'

Blagovna Znamka xthree
Spol Unisex
Material Bombaž
Ime Oddelka Za odrasle
Vzorec Tipa Trdna
Postavka Vrsta Newsboy Kape
Številka Modela mhat
Slog Priložnostne

Napiši mnenje

Xthree Moda za Moške newsboy Kapa Bombaž casquette Klobuki za Moške Ščitniki Sunhat Gorras Planas Kapice, Nastavljiv Berets

Xthree Moda za Moške newsboy Kapa Bombaž casquette Klobuki za Moške Ščitniki Sunhat Gorras Planas Kapice, Nastavljiv Berets

Parameter (IZDELKA NA PARAMETER PODATKOV, INFORMACIJ) Blagovne znamke : Xthree Številka : ds1 Pompon Razstavljanja : mogoče razstaviti Klobuk Obod : 57 cm do 60 cm Material : bombaž Velikost konverzije:1 cm=10 mm=0.394 palec 1. Klobuk

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki