50pcs 7cm 21 g kovinsko kolesce, žlico ribolov vab bas wobbler som ščuka krap postrvi peche ribolov vabe ribolov ribolov obravnava

Dobavljivost: Na zalogi

€50.36

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Kolesce ribolov vab

Dolžina:7 cm

Teža:21 g/kos(morda malo razlike z dejansko težo)

Količina:50pcs

Kljuke:4#visoko ogljikovega jekla kljuke

barve:kot na sliki

1:barve so dobavljeni naključno,ponavadi smo jih poslali z mešanimi barvami

2:kljuke so zelo ostre ,pls bodite previdni.

3:ustvarjajo življenje, kot plavanje ukrepi v vodo!

nemoteno in hitro potapljanje dejanje

svetle barve in 3D oči, da bi ga

močan, da bi pritegnili velike ribe!

Paketi in Pošiljke,

1Free Dostava!Običajno Brezplačna dostava za naročila, bo poslana z chian post air mail, ki običajno prispejo v roku 15-45days potem ko so objavljene .včasih za carinske ali vremenske težave .to bo zapozneli nekaj dni.prosim, da me kontaktirate za podrobnosti.Elementi bodo natančno preveriti, preden pošlje ven.Običajno, to bo 5-14 delovnih dni za dostavo.

2.Vse pakete lahko poslala v 3~5 delovni dan po EMS,HK POST ZRAKA PARCELI,UPS,DHL,FENEX ali TNT.Mi bo odločiti, katera metoda paketov, ki morajo biti poslana.

3.Večina postavk ocenjuje, da prispejo v roku 5~7 dni v normalnih pogojih.Toda nekatere države se bodo potrebovali več dni soglasju za svoje navade.

Če ne, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate.

4.Po tem, ko smo poslali paketov,bomo predloži številko za sledenje na sistem in lahko prikažete posodobljena.

5.Pakiranje: enega kosa, v eni oppbag,nato pa jih postavite v master karton; tudi tu se nam lahko paket jih kot cstomers " zahteve.Mi lahko izdelavo vseh modelov glede na zahteve stranke.

Obvestilo:

1:Vse uvozne dajatve ali pristojbine, ki so kupca odgovornost.Če si upam vaše naročilo lahko uvozijo brez carine, prosim stik z nami.Bomo označite, da kot vaš imenovan stvar z nižjo vrednost.To nižjo ceno ne vplivajo na skupno ceno, ki jo plača ali tržne vrednosti izdelkov.Ampak to morda ne veljajo za tiste države, z različnih tarifnih predpisov.

2: Če vaše naročilo je zelo velik , smo se lahko spremeni na primeren način dostave za vas , hvala

Politika Vračanja

1. Bomo sprejeli donose, ki so bili dobavljeni kot napačno postavko ali DOA.

2. Kupec lahko vrne element, če si premislite ali kupili napačen element, ampak ne moremo privoščiti, da se vrne plačilo.

3. Vrne se bo razveljavi, če je izdelek mishandled ali telesno poškodovanih strank.

4. Vrne narejen za ne-pokvarjeno blago bo predmet 20%, obnavljanje pristojbina, Ladijski promet in Manipulativni je ne vrača.

5. Obrnite se na nas, preden se je vrnil.

Povratne informacije

1. Če ste zadovoljni z izdelki, ki ste ga prejeli, vas prosimo, da nas pusti pozitivne povratne informacije.

2. Cenimo vaše pozitivne povratne informacije in bomo zapustili pozitivne povratne informacije za vas, ko ponudba poteče.

3. Cenimo naše stranke, tako da, če imate kakršne koli težave se bomo vedno tukaj, da ponudi pomoč.

4. Naš cilj je, da poskrbite, da ste srečni kupec in prijetno nakupovanje wiht nas.Prosim email nas pred odhodom Nevtralne ali Negativne povratne informacije.Zavedamo se, skrbi in frustracije, ste morda, in bomo to naše prizadevanje, da odpravite težave.Prosim, dajte nam priložnost, da odpravite vse težave.

5. Zahvaljujemo se vam za vaš nakup.

O nas

Smo eden največjih B2B na debelo za ribolov vab, Računalnik in Pokličite Telefoni, dodatna oprema na Vzhodu Kitajske.

Smo proizvodov, ki si prizadeva, da ponujajo široko paleto rešitev, Tovarna prodaja neposredno,znebiti vmesne povezave, zagotavljamo kakovostno in najcenejše cene.Imamo velike količine blaga, ki je na zalogi, da se zagotovi hitra dostava storitev; Zagotavljanje mešajo red in OEM services.By ponujajo odlične,inovativnih izdelkov in zagotavlja visoko raven storitev za stranke.mi zagotavlja svojim strankam prejeli izjemno vrednost v vsem, kar delamo.

Kljuke 4#kljuke
Številka Modela SP071 kolesce ribolov vab
Blagovna Znamka HENGJIA
Vrsta Umetne Vabe
Tip vab kolesce ribolov vab
Kategorija LURE
Položaj stream
Material Trde kovine

Napiši mnenje

50pcs 7cm 21 g kovinsko kolesce, žlico ribolov vab bas wobbler som ščuka krap postrvi peche ribolov vabe ribolov ribolov obravnava

50pcs 7cm 21 g kovinsko kolesce, žlico ribolov vab bas wobbler som ščuka krap postrvi peche ribolov vabe ribolov ribolov obravnava

Kolesce ribolov vab Dolžina:7 cm Teža:21 g/kos(morda malo razlike z dejansko težo) Količina:50pcs Kljuke:4#visoko ogljikovega jekla kljuke barve:kot na sliki 1:barve so dobavljeni naključno,ponavadi smo jih poslali z mešanimi barvami 2:kljuke

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki