Glava senzorja Svetlobe Svetilka Svetilka Led Žaromet Outdoor Oprema Taborjenje Pribor Smerniki USB za Polnjenje Prenosnih Nova

Dobavljivost: Na zalogi

€2.76

€3.63

-23 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Opis:

Izdelek Prodajne Točke:

1. Led žaromet svetilka za runner, avtodom, izletnik, lovec, ribič, alpinist, kolesar, kolesar, tek, branje, jamarstvo, kajak, stanovanja, gradbena dela, avtomehanična, hoja psa ponoči hands-free.

2. Lahki.TRAJNE.Prihaja w/ mehko, udobno, močna in zelo dobro videti elastični naglavni trak.

3. DOLGA ŽIVLJENJSKA doba BATERIJE: Vsak vodja-svetilke so bili preizkušeni, odlično deluje.

4. SENZOR : To rechargeable žarometa bi se lahko obrnil on/off za mahanje z roko pod senzor gibanja način. 's priročno za izklop luči, da bi se izognili boli vašega prijatelja oči v temi.V V800 lučka glavo z rdečim led svetloba je SUPER SVETLA, lahko preverite podrobnosti na razdalji do 110 metrov.

5. POVEČATI SVOJO PREPOZNAVNOST : Najmočnejši in Xtreme Svetlo žaromet, da uživajo v športih na prostem varno, ko se stemni.Stop frustracije žongliranje okoli prenosni taktično svetilko, medtem ko poskuša nekaj.Udobno nositi ta zmogljiva kompaktna svetilka na glavo teči, hoditi ali delo, medtem ko ima tako proste roke.Opravite vse naloge in bi dobili več storiti s to brezskrbno, vgrajenih v glavo svetilko.

6. ENOSTAVEN ZA UPORABO : 2 ločena tipka, da izberete belo ali rdeče luči.Takoj nastavite svetlost želite, št kolesarjenje skozi načini za izklop, z enim klikom.Dolgotrajno življenjsko dobo baterije tako, da izberete nastavitev, ki jo potrebujejo.Triple led z 3 cool white načini (HI, MED in SOS utripa) + 2 rdeča night vision načini (enakomerno in strobe).Multi-Funkcijska Sposobnost.Lahko se uporablja kot žaromet, pas nitko ali namizne svetilke.

7. TRAJNE NEPREMOČLJIVA in KOMPAKTNA: IPX4-nazivna vode, ki so dokaz;pomeni, da je zaščiten pred brizganjem vode iz vseh zornih kotov.Kadar nosite žaromet, ki na prostem ponoči, se vam ne bo treba skrbeti, če dežuje ali snega nepričakovano.

8. LAHKI&PRENOSNE :Ta žaromet je le okoli 70 gramov,udobna za nošenje in Nastavljiv glavo,Žarometa je 70-Stopnja Nastavljiva,Boste dobili dolgotrajno udobje,kar je idealno za handymen, mehanika, tekači,študentje,otroci in otroci..Ne ostane v temi, ko luč ugasne, med nevihto ali avto pokvari po temni cesti v samoti, daleč od doma.Ena od stvari, ki jih potrebujete za varnostno kopiranje, na vaš in sili preživetje kit.

Specifikacije:

Specifikacija:

Velikost: 60X 30mm

Barva:Črna

LED Svetlobni Vir: LED Osvetljevanje kroglice

LED Moč:5w

Telo Material: ABS

Runtime(high mode):5h

Baterija:Polnilna Litij Baterija(znotraj)

Baterija:1200mAh

Vode-dokazilo ocena:IP44

ratation kot vir svetlobe:0-70°

Pet Načinov:Visoka/Nizka/SOS/Rdeče luči/Strobe(rdeča)

Paket Je Vključeno:

1 X LED Žaromet

1 X USB kabel za polnjenje.

Opombe:

Temperatura Indukcije:

Pritisnite na temperaturo indukcijske stikalo bo sprememba temperature indukcijski način,lahko val roke v razdalji 15 cm za nadzor svetlobe on/off.

Velikost M
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Žep, Multi Orodja
Surpport padec ladijskega prometa na debelo
Blagovna Znamka Ourpgone

Napiši mnenje

Glava senzorja Svetlobe Svetilka Svetilka Led Žaromet Outdoor Oprema Taborjenje Pribor Smerniki USB za Polnjenje Prenosnih Nova

Glava senzorja Svetlobe Svetilka Svetilka Led Žaromet Outdoor Oprema Taborjenje Pribor Smerniki USB za Polnjenje Prenosnih Nova

Opis: Izdelek Prodajne Točke: 1. Led žaromet svetilka za runner, avtodom, izletnik, lovec, ribič, alpinist, kolesar, kolesar, tek, branje, jamarstvo, kajak, stanovanja, gradbena dela, avtomehanična, hoja psa ponoči hands-free. 2. Lahki.TRAJNE.Prihaja w/

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki