30x30cm Vroče prodaje nizko ceno sivo rib obsega lupini mozaik ploščice štuk Lupini Dekorativni Mozaik Ploščice za stenski dekor

Dobavljivost: Na zalogi

€15.37

€16.35

-5 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Pogosta VPRAŠANJA

1.Moram plačati carinskih dajatev?

Morda vam bodo zaračunali stroške carinskih dajatev in davkov za nekaj kupiti na spletu.Kupci, ki so odgovorni za po meri davkov.

2.Kaj morate prijaviti carini?

Smo ponavadi izražajo nižjo ceno na računu/račun, da bi se izognili meri dajatve, če pa imate kakršno koli zahtevo o izjava, prosim, pustite nam sporočilo v vrstnem redu pred dostavo.

3.Kromatične Aberacije

O Kromatične Aberacije Vsi izdelki, fotografije so posnete po resničnih izdelkov,vendar pa se lahko malo barve razlika nastane iz ray of light in računalniškega zaslona.

4.Če moram samo 12pieces ,kako narediti red?

Če morate le, 12pieces,prosimo, da količina 2,in pustite sporočilo potrebujejo 12pieces,ampak prosim, ne konča plačilo, ko smo prejeli vaše naročilo,bomo ajust cena 12pieces,nato zaključite plačilo. 5. Lahko dobim vzorec prvič?In kako to brezplačno?Da, prost vzorec je na voljo z tovorni zbiranje ali predplačniških. 6. Kakšne so koristi za dolgoročno uvozniki ali distributerji?Za tiste, redne stranke, nudimo neverjetno popust in brezplačno vzorec brezplačno.

Kako, da bi Meritve Wal: H * W = kvadratnih metrov.Glede, da izberete število kvadratnih metrov (Slika iz količina) Če je velikost plošče omenjeni ne bi fit vas stene zelo dobro,prosimo, uporabite nož cut plošči.To je zelo enostavno prerežite.Material: biserovine ali sladkovodnih lupini Velikost: List Velikost: o 300X300mm 11pcs=11 kvadratnih metrov=1 kvadratni meter Debeline:Približno 2 mm Varnostno: mrežnega Materiala: O Shell Mozaik ploščice Lupini mozaik ploščice je zelo priljubljena v notranje opreme v pred kratkim let,brez onesnaževanja,brez sevanja,ne izginja,vodotesne in ognjevarne zaščite,enostavno čiščenje in absorpcije vode je skoraj nič Lupini mozaik ploščice so bogate barve in imajo veliko vrst oblik in sort.To lahko zadovoljili potrebe veliko kupcev.Green building materia:Vse surovine, školjk, ki prihajajo iz narave.So preprosto stroj,trajne kislina-dokaz.Shell mozaik ploščice so simbol moda,bogastvo, plemstvo, legance in luksuz.Shell mozaik ploščice je ročno izdelan izdelek namesto stroja.Uporaba Stene,kopalnica,spalnica,dnevna soba,backsplash,hotel,ipd.

1. Sprejemamo TT,Western Union,Alipay Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2. Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

1. Mi Ladje po vsem Svetu, razen Nekaterih oddaljenih območjih.

2. Naročila se obdelujejo v 24-48 ur plačilo preverjanje.Običajno bo ladja vaše naročilo ven v 2-5days.

3. Smo le ladja element www.rotary-lent.si naslov.Pred nakupom preverite, ali vaš naslov pravilen.Če ne, prosim, popravite ga pred plačilom.

4. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

5. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

1. Zanašamo na zadovoljstvo, da uspe.Torej, vaše mnenje je za nas zelo pomemben.Prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije.Najlepša hvala!

2. Resen Kupec, Le!Prosimo, kraj ponudbo in plačilo le, če se strinjate, vsi pogoji.

Blagovna Znamka BB
Velikost Delcev NO
Material Biserovine
vzorec 3D Nalepke
Razvrstitev Za Steno
Slog Evropa
Tema vzorec
Številka Modela WCHMAFSMST006
Stanja Velikost 300*300 mm
Cenzuro Kodo 22
Debelina 1,5 mm
Specifikacija Multi-piece Package
Scenariji STENE

Napiši mnenje

30x30cm Vroče prodaje nizko ceno sivo rib obsega lupini mozaik ploščice štuk Lupini Dekorativni Mozaik Ploščice za stenski dekor

30x30cm Vroče prodaje nizko ceno sivo rib obsega lupini mozaik ploščice štuk Lupini Dekorativni Mozaik Ploščice za stenski dekor

Pogosta VPRAŠANJA 1.Moram plačati carinskih dajatev? Morda vam bodo zaračunali stroške carinskih dajatev in davkov za nekaj kupiti na spletu.Kupci, ki so odgovorni za po meri davkov. 2.Kaj morate prijaviti carini? Smo ponavadi izražajo nižjo ceno

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki