Charmeleon Pika Raichu Monferno Charmander Bulbasaur Cosplay Kigu Otrok Halloween Carnival Kostumi Otroci Onesies Pižami

Dobavljivost: Na zalogi

€15.20

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

1. Zaradi kakovosti kamere in monitorja diffrence, threre morda nekaj barve vrzel med fotografij in pravi blaga, prosimo vas vljudno opozoriti.Postavite pomeni, da ste se v tej točki in je sprejemljivo.

1. Ki plačila lahko uporabim?

Na našo aplikacijo lahko uporabite naslednje načine plačila:

Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Alipay Bilance, QIWI, Boleto, idealno, Przelewy24, SMS Plačilo v Rusiji(MTC, MegaFon, Beeline, TELE2) in www.rotary-lent.si Žep.

Na naši spletni strani (PC) lahko uporabite naslednje načine plačila:

Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Nakazilo, Webmoney, Yandex.Denar, Western Union, QIWI, DOKU, Mercado Pago, Boleto, TEF, idealno, Giropay, Sofort Bančništvo, Carte Bancaire (Carte Modra), Przelewy24, SMS Plačilo v Rusiji (MTC, MegaFon, Beeline, TELE2), Plačilo v Gotovini (Euroset, Syvaony, ruski Post), in www.rotary-lent.si Žep

2. Preberite več plačilnih smernice za to povezavo:

https://helppage.www.rotary-lent.si/buyercenter/questionList.htm?spm=a273a.8138843.0.0.nXqAS0&searchKey=&viewKey=1&page=1&categoryIds=9205389&banner=0.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Bomo ladja iz blaga v roku 3 dni po plačilu preverjanje.

3. Bomo ladja na naslov, ki ga pusti v redu.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš prejemnika naslov.

4. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni čas, se lahko razlikujejo, zlasti v ali blizu turistične sezone.

5. Če niste prejeli vaše blago v roku 30 dni od plačila preverjanje poteka, prosimo, fell prosimo, da nas kontaktirate.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času.

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete, ko je bila prejeta.Če blago bivanje v vaši strani več kot 7 dni, se šteje, uporablja in ne bomo se strinjajo, nadomestila in izmenjavo.Ladjar stroškov, je beared tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO biti v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, razlog za vračilo in vašo številko PAD.

3. Povrnili vam bomo po prejemu element v izvirno stanje in embalaže za izdelavo spora.Ali pa se odločite za izmenjavo me poslali sporočilo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

Vzdržujemo visoke standarde storitev in si prizadeva za kupca 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembna.Smo iskreno pričakujem obrnete na nas nemudoma, preden nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bomo lahko sprejmejo ustrezne ukrepe, da se boste spremeni vtis na nas.Kupite moje stvari, vi ste moji prijatelji!Srečno nakupovanje!

Sestavine Jumpsuits & Igralne Obleke
Postavka Vrsta Kompleti
Material Poliester
Znaki pokemon
Ime Oddelka Otroci
Posebno Uporabo Kostumi
Spol Unisex
Številka Modela pokemon
Vir Tip anime
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Charmeleon Pika Raichu Monferno Charmander Bulbasaur Cosplay Kigu Otrok Halloween Carnival Kostumi Otroci Onesies Pižami

Charmeleon Pika Raichu Monferno Charmander Bulbasaur Cosplay Kigu Otrok Halloween Carnival Kostumi Otroci Onesies Pižami

1. Zaradi kakovosti kamere in monitorja diffrence, threre morda nekaj barve vrzel med fotografij in pravi blaga, prosimo vas vljudno opozoriti.Postavite pomeni, da ste se v tej točki in je sprejemljivo. 1. Ki plačila lahko uporabim? Na našo aplikacijo lahko uporabite

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki