2019 Pomlad Novo Stilsko Pletenje Kvadratnih Ovratnik Jopico Pulover Ženska Pokriti Gumb Dolgimi Rokavi, Kratke Skakalec kleding jerseis

Dobavljivost: Na zalogi

€15.07

€17.73

-15 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

2019 Pomlad Novo Stilsko Pletenje Kvadratnih Ovratnik Jopico Pulover Ženska Pokriti Gumb Dolgimi Rokavi, Kratke Skakalec kleding jerseis

Opomba: Zaradi Kitajski Velikost se razlikuje od drugih državi, prosimo, preverite velikost grafikona skrbno.

Opis

Material: Akril & Pleteno

Razpoložljive Barve: 4 barve

Na Voljo Velikosti: S, M

S --- Doprsni kip: 78+cm, Rami: 35 cm, Rokav: 55 cm, Dolžina:41 cm M --- Prsi: 82+cm, Ramenski: 36 cm, Rokav: 56 cm, Dolžina:42cm 1 cm=2.54 cm , 1 cm=0.3937 palčni velikost se meri z roko, meritve omogočajo 1-3 cm Napaka prosim .

**Zaradi bleščanja, zaradi fotografije in različni računalniški monitorji, ki kažejo nekoliko drugačno tone, nekateri izdelki se lahko občasno rahlo razlikujejo v barvi, ki je prikazan na zaslonu.

US : 10 do 20 Delovnih Dni (e-Pošta)/ 12-30 Delovnih Dni( Kitajska post air mail )

HU/ AU /UK/ Druge Države: 17-35 Delovnih Dni (kitajska post air mail)

Med Božično ali Drugih Festivalih morda 5-7 dni kasneje.Čas dostave je odvisen od destinacije in druge dejavnike, lahko traja do 35 delovnih dni.

1. Če ste naročilo, prosimo izberite način dostave in plačila za naročilo vključno ladijski promet pristojbina.Mi bomo poslali postavke v 1-3 dneh po vaše plačilo, je končan.

2. Mi ne zagotavljajo, čas dobave na vse mednarodne pošiljke zaradi razlik v carinski obračun časi v posameznih državah, kar lahko vpliva, kako hitro se vaš izdelek pregleda.

3. Prosimo, upoštevajte, da kupci, ki so odgovorni za vse dodatne carinske pristojbine, posredniške provizije, carin in davkov za uvoz v vaši državi.Ti dodatni stroški lahko zbirajo na čas dobave.

4. Ne bomo povračilo stroškov prevoza za zavrnjene pošiljke.

5. Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov, in kupci, ki so odgovorni za carine.

Dostava lahko vpliva praznike, dogodke in druge negotovosti.Nismo mogli zagotoviti čas prihoda.Če vam ni všeč na videz, dolgi dobavni rok, se zavedajte.Ne želimo, da bi dobili negativne ali nevtralne ali nizko DSR rezultat le zato, ker je čas poštnine.

1. Če ste nezadovoljni z nakupom iz kakršnih koli razlogov, enostavno vrnite zn-odpre v 15 dneh od prejema in povrnili vam bomo celotni znesek.

2. Napovedi so na voljo le, če je predmet, ki se vrne k nam v svoji unworn, prvotno stanje, s higieno nalepke popolnoma nedotaknjena.Kupci, ki so odgovorni za plačilo lastne povratno poštnino pristojbine.

3. Izmenjave bomo poslali, ko so kupci plačali ponovno ladijskega stroškov.

4. Vsi kupci, ki bi lahko postavite majhno opomba s svojimi vrne element, ki navaja njihovi spletni strani uporabniško ime, ime, priimek in naslov.

5. Obvestilo bo poslano na vas, ko so vaše vrnjeno blago prejel in še enkrat vašem povračilu/izmenjava je bila predelana.

Zgoraj navedeni pogoji ne veljajo za napačno/nepravilna postavke poslali ven.V redkih dogodek, to bi se moralo zgoditi, vsi stroški se krijejo iz sebe in izmenjave bomo poslali takoj, pod pogojem, kupci pišite nam vnaprej.

Hvala za videti !Dobrodošli, da obiščete naslednjič!

Postavka Vrsta Brezrokavniki
Slog High Street
Blagovna Znamka ZJOAN KAŽEJO
Ključna beseda 1 cardigan
Zapiranje Tip Zajeti Gumb
Oblačila Dolžina Kratka
Ovratnik Kvadratni Ovratnik
Material Poliester
Poreklo CN(Izvora)
3 ključne besede Kvadratni Ovratnik
Sestava Materiala Akril
Dekoracijo Ruffles
Tehnika Računalnik Pleteno
Debelina STANDARD
Rokav Dolžina(cm) Polno
Spol ŽENSKE
Rokav Slog Redni
Številka Modela SW8146
Vzorec Tipa Trdna
Ključne besede Pleteno
Ključne besede 4 Dolg Rokav
Ključne besede 5 pletenine
Sezona Pomlad/Jesen
Starost Starosti 18-35 Let

Napiši mnenje

2019 Pomlad Novo Stilsko Pletenje Kvadratnih Ovratnik Jopico Pulover Ženska Pokriti Gumb Dolgimi Rokavi, Kratke Skakalec kleding jerseis

2019 Pomlad Novo Stilsko Pletenje Kvadratnih Ovratnik Jopico Pulover Ženska Pokriti Gumb Dolgimi Rokavi, Kratke Skakalec kleding jerseis

2019 Pomlad Novo Stilsko Pletenje Kvadratnih Ovratnik Jopico Pulover Ženska Pokriti Gumb Dolgimi Rokavi, Kratke Skakalec kleding jerseis Opomba: Zaradi Kitajski Velikost se razlikuje od drugih državi, prosimo, preverite velikost grafikona skrbno. Opis Material:

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki