Shadow nanoflex undersaddle pickup 1 kos nanoflex piezo pickup line za esonic pickups solf nanoflex pickup brezplačna dostava

Dobavljivost: Na zalogi

€36.79

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Dobrodošli na Kitajskem Kitara Tovarne

dobavljamo debelo in drobno, kvaliteta je odlična in ceno, ki je nižja!

Slike moje povratnih informacij:

Profil podjetja o NAS:

Moje tovarne se nahaja v Weifang, Kitajska, ki je specializirano za manufactureing( buildiing) in izvozu vseh vrst glasbil, kot so električne kitare, električne basi, akustične,akustično, električno kitaro in dodatno opremo.Mi smo veseli, da imajo iskreno sodelovanje in medsebojno razvoj podjetij in prijatelji iz vsega sveta.

Kakovost Garancija:

Smo strokovni, QC ekipa za zagotavljanje visoke kakovosti proizvodov in pravilno pakiranje v vsako pošiljko.Prepričani smo, da je naša glasbila so točne ton, privlačen zvok, nemoteno delovanje in ljubek videz.Poleg tega smo kitare proizvajalec na Kitajskem, in imamo kitare tovarne in kitaro tehniki, vsaka kitara bodo preverjene in testirane pred dostavo, tako da vam bomo ponudili kitar, dobre kakovosti, vendar nizko ceno, mislim, da boste zadovoljni kitaro od mene.

Čas Dostave:

Ko plačilo, je bila potrjena, vaš element, ki bodo dobavljeni v roku 3 delovnih dni.Običajno traja 5-7 dni, da U. S. A. Dostava po EMS, je storitev je tako hitro in vljuden, in mi vam bo s številko za sledenje, tako da boste lahko udobno spremljanje pošiljke napredek na spletni strani.

Brezplačna Dostava:

Brezplačna dostava za EMS ali Kitajska Post. ( druge dostava načine so neobvezne, vendar pa stranke morajo plačati, ladijski promet pristojbina.)

Carinski Sprostitev ( Manj ali brez Carine Za Blago!)

Bomo ladja predmet kot darilo za rojstni dan in poročilo blaga, vrednost za 40 USD.Morda boste morali plačati malo ali brez carinskih dajatev.Carinski bo odprl paket in prevrednotiti na kitaro, včasih Imamo dovolj izkušenj, da vam pomaga dobiti kitaro skozi varno.

Politika Vračanja:

Sprejemamo vrnejo, če ne boste 100% zadovoljni s kakovostjo vašega nakupa,ali če je izdelek prišel, da vas v poškodovanem stanju.Nezadovoljni kupci lahko ladja izdelek nemudoma vrniti s originalni embalaži v roku 3 dni.Mi bomo poslali vaše vračilo izdelka pristojbina takoj, ko dobim element.Če je le mogoče, bi lahko nadomestila si delno popraviti, če blago ni poškodovana, ki je vse odvisno od naše pogajanja.V poštnine nazaj bo biti zagotovljena s strani kupca!!

Package:

Vse kitare ne prihajajo s trdo primeru, če je mark ( kitara z hardcase) v izdelkih naslov.Za hardshell, je opcija za nakup za vse kitare, če ga kupite, bo ladja kitara znotraj hardcase za boljšo zaščito.Če se vam ne da kupiti trdi primeru bomo uporabili pene in karton za pakiranje za ladijski promet.

Smo močno vrednost svoje mnenje in predloge, kakor kupca, se bomo potrudili, da boste prejeli največje pozitivne povratne informacije na voljo.če vam ni všeč moje kitare za katerega koli razloga, vas prosimo, da mi pošljete vaš komentar, bom cenim, veliko!Prosim, da me kontaktirate neposredno pred odhodom v nurtual ali negativne povratne informacije!

Bomo Rešili Koli vprašanja, Boste Morda Srečali v Naše Podjetje!

I Belive v Boga in Uporabe Srce, da Stori Vse, kar je!

Na Zadnji želim vam prijetno nakupovanje tukaj!

lep pozdrav,

Kevin Shi

barve enako kot kažejo pics
UPORABLJA SE ZA shadow pickups
Številka Modela nanoflex
Ime shadow
Tip Vtiča EU Plug
stanje 100% Čisto Nov
Poreklo DE(Izvora)
kraj izvora Nemčija
ta povezava je, da prodajajo le pobral prodajajo le pobral, ne vsebuje nobenih EQ
Blagovna Znamka KSG
Vrsta Pickup

Napiši mnenje

Shadow nanoflex undersaddle pickup 1 kos nanoflex piezo pickup line za esonic pickups solf nanoflex pickup brezplačna dostava

Shadow nanoflex undersaddle pickup 1 kos nanoflex piezo pickup line za esonic pickups solf nanoflex pickup brezplačna dostava

Dobrodošli na Kitajskem Kitara Tovarne dobavljamo debelo in drobno, kvaliteta je odlična in ceno, ki je nižja! Slike moje povratnih informacij: Profil podjetja o NAS: Moje tovarne se nahaja v Weifang, Kitajska, ki je specializirano za manufactureing(

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki