Belušno popek Dildo za Hismith Kliclok Sex Stroj, sesalni silikonski vibrator seks pralni ženski z vibriranjem dildo

Dobavljivost: Na zalogi

€20.42

€25.53

-20 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Hismith je načrtovanje, razvoj in proizvodnjo integriranega podjetja.osredotočeni smo na high-end seks-pralni načrtovanja in proizvodnje.Naš cilj je pomagati našim strankam, opravljanje končni užitek v zasebnem življenju.Naša poslovna filozofija je simbioza in win-win z drugimi blagovnimi znamkami.To 8.25" silikonski vibrator je zlate barve, super mehka na površini, je nekoliko ukrivljen za boljšo izkušnjo.Če želite imeti realno spolno pot, to je vaša najboljša izbira.PODROBNOSTI o IZDELKU: Material:100% Premije silikonski Vibrator Skupna Dolžina: 8.25 cm/21 cm Vstavite lahko dolžina: 7 cm/18 cm Premer: 2.2 cm/5.5 cm Dildo Neto Teža:506g (1.11 LBS) OPOMBA: 1 * Morate uporabiti nekatere mazivo, preden se igra z moško stroker (Bolje uporabiti kondom). 2 * Prosim, ne silikona, ki temelji lube,ki lahko poškodujejo rokav 3 * Prosimo, suh zrak po čiščenju,shranjujte v hladnem in suhem mestu hranite neposredno izpostavljenih sončni svetlobi 4 * Nikoli dal PVC, silikonske igrača, s rokav, ki jih bo prineslo kemijske reakcije in poškodbe oba.Hismith je načrtovanje, razvoj in proizvodnjo integriranega podjetja.osredotočeni smo na high-end seks-pralni načrtovanja in proizvodnje.Naš cilj je pomagati našim strankam, opravljanje končni užitek v zasebnem življenju.Naša poslovna filozofija je simbioza in win-win z drugimi blagovnimi znamkami.Kaj je KlicLok Sistema ---KlicLok sistem je Osem-kvadratni priključek, namenjen za ne-spin thrusting.Bolj enakomerno kot drugi priključek sistemov, ohraniti priloge v položaj, reči ne rotacije. ---KlicLok Sistem je quick connect in spustite sklopko rešitev, pomoč uporabniku zamenjavo priloge v kratkem času, zares nenavadnega, udobje in hitro.IZJAVA: Vsi izdelki so podatki, zbrani z ročno merjenje,samo za referenco!Poleg tega, Ta izdelek samo združljive z Hismith Premium Sex Stroj z KlicLok Sistem Ljubezen Stroja.Če želite uporabiti na druge blagovne znamke sex stroj z različnih priključek, prosimo, obrnite na Hismith podporo, da bi dobili pravico adapter

Depozitni je naša prednost, način plačila, sprejemamo tudi različne plačila, kot je opisano spodaj:

Če obstaja kakršen koli problem s plačilom, Prosimo, da nas kontaktirate.

1.Dostava bo urejena v roku 7 dni po zaključili plačilo.Vse blago, ki bodo dobavljeni le, če je naslov za dostavo, ki jih ti.Da bi vam lahko pošlje blago na čas, prosimo, prepričajte se, da je naslov pravilen, in vsebuje vašo mobilno telefonsko številko.

2.Nudimo veliko način pošiljanja,kot so Kitajska Post Registriranih Air Mail, ePacket, Singapur Post, nizozemski Post, PostNL, Aramex, ruski Zraka.Smo izbrali bolj primeren in hitrejši način za vas .

3.Mi lahko ponudimo koli način dostave, kaj si raje.Imamo hitre prevoze način, kot sledi: DHL, EMS, Fedex, UPS, Rusija Express

1. Če ste nezadovoljni z našo blago, ki ga lahko uporabite za vrnitev ali vračilo kupnine v roku 7 dni po prejemu blaga.

2. Če je blago, ki ste jih prejeli, niso enaki z opisom ali imate kakovosti problem prosimo, ponuditi dokaze.Mi vam bo dala drugih novih izdelkov, pri naslednjem vrstnem redu ali vam lahko dam razumno nadomestilo.

3. Če se želite vrniti blago nazaj samo zato, ker si osebni razlog, potem boste morali plačati tovora.

4. Prosim, ne pošljite nazaj, ki jih sami brez obrnete na nas.

Cena blaga ni vključno s tarifo.Če nekaterih držav, carinski morate vzeti tarife, nato pa boste morali plačati.Najlepša hvala!

Holiday&vikend niso vključeni v delovne dni.Samo samo za referenco.

Smo iskreno upam, da ste zadovoljni s točko, vas prosimo, da nas pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic.

Če imate kakršna koli vprašanja pozneje, vas prosimo, da nam poveste,, bomo poskušali naši moči, da vam pomagajo rešiti to.

Material Medicinski Silikon
Velikost 21*5.5cm
Spolnost No
Lastnosti Kovinski seks pralni Adapter
Blagovna Znamka HISMITH
številka izdelka HSA46-F
barve Zlato
Postavka Vrsta Kovinski Seks Pralni Dildo Prilogo
Seks Igrače seks penis za odrasle
Nespodobno Sliko No
Seks Dildo seks pralni priloge
Teža 506g
Številka Modela seks pralni priloge
Poreklo CN(Izvora)
Primerni Za HISMITH Kliclok Sex Stroj

Napiši mnenje

Belušno popek Dildo za Hismith Kliclok Sex Stroj, sesalni silikonski vibrator seks pralni ženski z vibriranjem dildo

Belušno popek Dildo za Hismith Kliclok Sex Stroj, sesalni silikonski vibrator seks pralni ženski z vibriranjem dildo

Hismith je načrtovanje, razvoj in proizvodnjo integriranega podjetja.osredotočeni smo na high-end seks-pralni načrtovanja in proizvodnje.Naš cilj je pomagati našim strankam, opravljanje končni užitek v zasebnem življenju.Naša poslovna filozofija je simbioza in win-win z drugimi

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki