Duoya Modne Dame Majhne Okrogle Izbiranje Quartz uro Priložnostne Elegantne Ženske PU Usnje, usnjeni Trak Cvet Tassel Dekor ročno uro

Dobavljivost: Na zalogi

€4.16

€5.55

-25 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Duoya Modne Dame Majhne Okrogle Izbiranje Quartz uro Priložnostne Elegantne Ženske PU Usnje, usnjeni Trak Cvet Tassel Dekor Zapestnica Analogni ročno uro Darilo

Specifikacija:

Znamka: Duoya

Material:

Primer: Zlitine

Trak: PU

Gibanje: Quartz uro

Barva: Črna, Modra, Zlata, Rdeča, Srebrna

Velikost:

Površina premer: 2,5 cm/0.98 v

Izbiranje debelina: 1cm/0.39 v

Trak širina: 1.7 cm/bila 0,67 v

Trak dolžina: 41 cm/16.14 v

Teža: 36.6 g

Opombe:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

2. Prosimo, dovolite 1-3 mm merilni pogrešek zaradi ročnega merjenja.

1 X Gledanje

[relateproductdetail/]

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni čas se lahko razlikuje, predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli orderafter 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje vašega naročila in priti nazaj v vas asap.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Čas Dostave:

1. Če niste zadovoljni s točko, ko ga boste prejeli,prosimo, vrnite se vrnili v roku 10 dni za zamenjavo ali denar nazaj.Obrnite se na nas, preden boste vrnili.

2. Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni embalaži in morate priskrbeti se nas s dostava številko za sledenje in posebni razlog za vrnitev.

3. Povrnili vam bomo ste polni denarja,upone prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, ki spadajo.

4. Če je predmet, ki je poškodovanih med prevozom ali ne morete uporabljati običajno,prosimo, pišite nam pravi, da so fotografije predmetov in povrnili vam bomo denar.

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembna.Zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da smo se lahko opravljajo do vaše zadovoljstvo.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Izbiranje Okna, Material, Vrsta Steklo
Dolžina Pasu 41
Funkcija NOBEN
Priporoča Širina 17 mm
Certificiranje NOBEN
Ohišje Debeline 10 mm
Primer Oblike KROG
Ohišje Material ZLITINE
Vodoodpornost Globina Ne nepremočljiva
Izbiranje Premer 25 mm
Band Material Tip Usnje
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela KREMEN
Škatle & Primerih Materiala Ne paket
Gibanje KREMEN
Zaponko Tip Sponke
Slog Luksuzni/ru

Napiši mnenje

Duoya Modne Dame Majhne Okrogle Izbiranje Quartz uro Priložnostne Elegantne Ženske PU Usnje, usnjeni Trak Cvet Tassel Dekor ročno uro

Duoya Modne Dame Majhne Okrogle Izbiranje Quartz uro Priložnostne Elegantne Ženske PU Usnje, usnjeni Trak Cvet Tassel Dekor ročno uro

Duoya Modne Dame Majhne Okrogle Izbiranje Quartz uro Priložnostne Elegantne Ženske PU Usnje, usnjeni Trak Cvet Tassel Dekor Zapestnica Analogni ročno uro Darilo Specifikacija: Znamka: Duoya Material: Primer: Zlitine Trak: PU Gibanje:

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki