1:6 AWM Ostrostrelec Puška Najboljše Igrače Puške Za Otroke

Dobavljivost: Na zalogi

€3.59

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

1:6 AWM Ostrostrelec Puško, Pištolo Model

Ime izdelka: AWM Ostrostrelec Puško, Pištolo Model

Velikost: 19 CM/7.5"

Teža: za 17,9 g/za 0,6 oz

Material: ABS plastika

Package: karton

Obvestilo: Vse na 1:6 pištolo modeli niso na voljo ustreliti.

Uporaba: 1:6 pištolo modeli so primerni za 1:6 vojak številke in vojaška zbirka.

Država porekla: Kitajska

O AWM:

Natančnost Mednarodnih AWM ostrostrelec puška je varianta Britanski Natančnost Mednarodnega Polarnega Bojevanje (AW) puška, ki je bil podlaga družine ostrostrelec puške s pomočjo Polarnega Bojevanje ime.Kot taka zasnova podrobnosti AWM variante so podobne tistim najdemo v osnovni AW puška sistem.V primerjavi s AW, je AWM ima več vijakov za sprejem dimenzijsko večji magnum-dolžina vložkov kot so .300 Winchester Magnum in .338 Lapua Magnum.Vijak glave, blokirnega obroča, in prezračevalne in revij, ki so bile pregledati tudi delo z večjo velikostjo in obratovalni tlaki magnum puška vložkov.

V AWM značilnosti snemljiv en kup izmenljive polje revija, ki ima pet krogov.Običajne kartuše za to puško, in tisti, ki so bili sprejeti za NATO za uporabo v AWM puške, so .300 Winchester Magnum in .338 Lapua Magnum.

Gobec zavore so opremljeni za zmanjšanje užasavanje, skok in flash in deluje kot osnova za dodatni železa znamenitosti in valov.

Običajno AWMs so opremljeni z Schmidt & Bender PM II 10 X 42/VOJAŠKE MK II 10 x 42 teleskopsko pogled z 10× omejeno moč povečavo.Vendar pa Schmidt & Bender PM II/VOJAŠKE MK II s spremenljivo povečavo bodisi 3-12×50, 4-16 x 50 ali 5-25×56 se lahko uporablja, če upravljavec želi več prožnosti za streljanje na različnih razdaljah, ali če široko vidno polje je potrebno.Natančnost Mednarodno dejavno spodbuja vgradnjo nemški narejen Schmidt & Bender PM II/VOJAŠKE MK II linijo izdelkov kot opazovalni komponent na svoje puške, ki je redka za puško proizvajalca.Nemška in ruska Vojska je raje teleskopsko pogled ki jih Zeiss nad Natančnost Mednarodne je prednost.

V AWM puška je običajno na voljo v kovinski tranzit primeru skupaj s teleskopsko pogled gori, rit distančniki, bipod, rezervnih revije, ruta, čiščenje in orodje garniture.

Zaključek Stopnja Končal Blaga
Mfg Serijske Številke Sestavljanje/Montažo
Za Animacijo Vir Zahodni Animiation
Blago Atribut Končal Blaga
Poreklo CN(Izvora)
Ime izdelka AWM Ostrostrelec Puško, Pištolo Model
Tema Vojaško
Lestvica 1/6
Postavka Vrsta Anime Dodatki
Daljinsko Upravljanje No
stanje Na Zalogi
Različica Tip Prva Izdaja
Vrsta Skupščina Pištolo Način
Izvirni Paket Da,
Uporaba Vojaška Zbirka,eno-šesta slika
Spol Unisex
Lutke Tip Model
Dimenzije 19 CM/7.5"
Starostni Razpon > 8 let
Vojak Dodatki Vojak Končni Izdelek
Blagovna Znamka ACGFANDOM
Material ABS

Napiši mnenje

1:6 AWM Ostrostrelec Puška Najboljše Igrače Puške Za Otroke

1:6 AWM Ostrostrelec Puška Najboljše Igrače Puške Za Otroke

1:6 AWM Ostrostrelec Puško, Pištolo Model Ime izdelka: AWM Ostrostrelec Puško, Pištolo Model Velikost: 19 CM/7.5 Teža: za 17,9 g/za 0,6 oz Material: ABS plastika Package: karton Obvestilo: Vse na 1:6 pištolo modeli niso na voljo

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki