Šimer Barvno Night Vision Teleskop Oko Nightshot Vizijo Področje Digitalnih Rang Finder Balistični Računalnik Področje Wifi, GPS

Dobavljivost: Na zalogi

€327.00

€495.46

-34 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Vklopite IR svetlobe, ki vam omogoča, da opazujete cilj v popolni temi.Naložite APLIKACIJO in povezovanje telefona prek Wifi prenaša iz opreme, nato v realnem času sliko na opremo, ki bo sinhronizirajo z vašega pametnega telefona, tako da boste lahko prikažete sliko na večjem zaslonu.Lahko snemate fotografije ali posnamete video, v temi po vstavljanju TF kartice(niso vključeni).To noč vizijo področje bo zelo dober pomočnik za vas v noči divje živali pregledovanje, iskanje in doline raziskovanje.

Funkcija:

CELOTNO BARVNE FOTOGRAFIJE: Noč in dan vid obseg, slike dnevne in šibki svetlobi je obarvano in ga je črno in belo v popolni temi.DOLGO VIDNA RAZDALJA: 2x digitalni zoom in 3.9 x optičnega ojačanja, z 940nm nevidna IR wavelight, vidne razdalje, lahko tudi več kot 300 metrov v popolni temi.JASNO, FOTO & VIDEO: 1080P ločljivost,bolj jasno in lahko vstavite kartico TF(ne vključuje), da posnamete cenijo video ali posnamete fotografijo med ogledovanjem divje živali zunaj.SINHRONIZACIJA Z TELEFON: Naložite APLIKACIJO in povežite telefon z opremo, ki se preko Wifi prenos iz opreme, in potem si lahko ogledate jasno realnem času sliko na večjem zaslonu, da se prepreči utrujenost oči.BALISTIČNIH IZRAČUN: Vgrajen žiroskop izračun kota nagiba, in dal v balističnih koeficient, balističnih model bullet kalibra, muzzle velocity, bullet teža, ciljni razpon, hitrosti vetra in relativna vlažnost, tako da natančno prepričani, streljanje točke, super za nočni lov.LAHKI & PRIROČNO: Aluminij zlitine gradbeništvo, le za 2,3 lb, lahki in trdni, enostavno pritrditev na triple stand(ne vključuje), in prihajajo z trak za udobno prevoz in prevoz.POLNJENJE: vgrajena polnilna baterija, približno 6-8 ur delovnega časa po 8 ur polno napolnjena, ni potrebno zamenjati baterijo vse več in lahko se celo zaračuna moč bank, tako dolgo, kot je USB vmesnik.ŠIROKA UPORABA: Za ogled divjih živali, lov, opazovanje in doline raziskovanje v temi.DRUGE FUNKCIJE: GPS, Wifi prenos,Video, Foto, Range finder, Žiroskop, Temperatura in IR LED luči.

Specifikacija: Slog: Oko Cilj: 50mm

Poudarek: 60 mm Funkcije: GPS, Wifi prenos,Video, Foto, Range finder, Žiroskop, Temperatura, IR led, izračun Povečava: ×3.9 Digitalni zoom: x2 Visual razdalja: 280m / 300yds okularjem: 36 mm Izhod učencev: 7mm Prilagoditev: MOA Moč: 5mW Prilagoditev kliknite vrednost: 0.166 MOA na piko vidno Polje, linearni: 9.3 m(H)x 5.2 m(V)na 100 m vidno Polje, kota: 5.3(H)x 3.0(V) stopnja Dioptrije nastavitveno območje: -5, da 3dpt Sistem: Android in iOS(APLIKACIJE: nvplay) Wifi: 1080P/25Hz Video: 1080P@25Hz ločljivost Zaslona: 854x480 slikovnih pik za snemanje Videa v ločljivosti: 1080x1080 slikovnih pik Baterije: 2* 18650 litijeva baterija, Delovni čas: 6-8 ur TF kartice: Najvišja 128GB(razred 4+) Delovna temperatura: -20°C-55°C(-4~131°F) temperatura Skladiščenja: -30°C-60°C(-22~267.8°F) Delovnih pogoj: Dan & Noč Gori, vrsta: Picatinny gori

Material: Aluminij zlitine Teža: 1056g / 2.3 lb Velikost: 31 * 6.1 cm / 11.8 * 2.4 Pakirani velikost: 31 * 9 * 7 cm / 12.2 * 3.5 * 2.7 v Paket teža: 1741g / 3.8 lb Paket velikost: 32 * 11.5 * * 10 cm / 12.5 * 4.5 * 3.9 v

Package Seznam: 1 * Night-vision Področje uporabe 1 * Torbica za Shranjevanje 1 * USB Kabel 1 * AC Adapter 1 * Ramenski Trak 1 * Čiščenje Krpo

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

8. Čas Dostave:

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.rotary-lent.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Vidno polje -
Številka Modela NVE-E50-II plus Teleskop
Povečava -
Brang WANNEY
Funkcija 2 Digitalni Rang Finder
Funkcija 1 1080p Video, Foto
Okular premera -
Ime Modela Lov night vision
Poreklo CN(Izvora)
Lovska Kamera Noč Različica
Vrsta Lov Night Vision Teleskop
Premer Objektne Leče -

Napiši mnenje

Šimer Barvno Night Vision Teleskop Oko Nightshot Vizijo Področje Digitalnih Rang Finder Balistični Računalnik Področje Wifi, GPS

Šimer Barvno Night Vision Teleskop Oko Nightshot Vizijo Področje Digitalnih Rang Finder Balistični Računalnik Področje Wifi, GPS

Vklopite IR svetlobe, ki vam omogoča, da opazujete cilj v popolni temi.Naložite APLIKACIJO in povezovanje telefona prek Wifi prenaša iz opreme, nato v realnem času sliko na opremo, ki bo sinhronizirajo z vašega pametnega telefona, tako da boste lahko prikažete sliko na večjem

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki