Nightvision CCD 4 led Povratne fotoaparat samodejno avto Pogled od Zadaj Kamero za Nissan TEANA TIIDA Sylphy Nissan Altima

Dobavljivost: Na zalogi

€12.26

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

CCD Povratne fotoaparat samodejno avto Pogled od Zadaj Kamero avto cmera registrske tablice lahka kamera za Nissan TEANA TIIDA Sylphy Nissan Altima

Kamera CCD je visoka jasno, boljše kakovosti, kot Barvita CMOS in CMD

Štiri LED Luči oskrbe dovolj svetlobe za vas v noč ,lajšanje ovir v temi, ko parkirišče.

Specifikacija:

Slikovni Senzorji

1/3" Sharp Color CCD

TV-Sistem

NTSC/PAL

Učinkovitih Slikovnih Pik

680X582/628X512

Zaznavanje Prostora (mm)

3.3 x 2.6

Ločljivost (TV Vrstice)

420

Minimalno osvetlitev

0.1 Lux / F1.2

Horizontalna Sinhronizacija.Frekvenca

15.625 KHZ

Vertikalne Sinhronizacije.Frekvenca

50 HZ

Video Izhod

75 Ohm

Gama Poraba

0.45

AGC

Auto

BLC

Auto

Night Vision

Da,

IP Rating

IP68

S/N razmerje

Bolje kot 48dB

Objektiv

F=1.6

Objektiv Kota (Deg.)

170

Poraba el. toka (mA)

300

Napajanje (DC V)

12

Obratovalne Temperature (Deg.C)

-20~+75(RH95% Max.)

Temperatura Skladiščenja (Deg.C)

-40~+85(RH95% Max

O TV sistemi avtomobila pogled od zadaj kamero.

Običajno spremlja, podpira NTSC in PAL TV sistem.Tako ne importand avto kamer NTSC ali PAL .Prosimo, preverite, če je vaš monitorjev lahko podpira NTSC ali PAL .Če vaš monitor lahko le podpira NTSC ali PAL ,Prosim, pustite nam sporočilo, ki ga je TV sistem potrebujete v enem delovnem dnevu, ko bo plačilo .Če ne .Mi bomo poslali avto kamera s TV-sistem za naše stranke naključno.

Navodila za namestitev :

Fix fotoaparat za posebno obliko luknjo v svoj avto.Priključite vgrajenim registrske tablice glede na kamero, kjer parka registrske tablice svetlobe bil povezan, da bi dobili moč, Priključite napajanje fotoaparata za vaš avto povratne luči - rdeča žica za pozitivno in črno žico za negativne.Priključite video kabel iz fotoaparata na podaljšek.Priključite kabel podaljšek za vaš avto monitor.Boste videli slike, ko je vaš avto v obratnem shift.

=> Vzemite ven vaš stalež registrske tablice svetlobo, na zadnji strani avtomobila

=>Fix fotoaparatom, kjer parka registrske tablice luč je.

=>Boste videli slike, ko je vaš avto v obratnem shift.

Paket vključuje :

1 x Avto Pogled od Zadaj Kamero

1 x 6M video kabel

1 x napajanje kabel

1 x uporabniški priročnik

Smo tovarni .

Smo posebej proizvajajo visoko ločljivostjo kakovostne avto kamero.

Smo tovarni.Vedno smo imeli dobre cene in najboljše afterservice za vas.

Dobrodošli v wholesales in velike stranke, da se obrnete na nas za podrobnosti.

Smo tovarna fotoaparati

izdelava univerzalni avto pogled od zadaj kamere ,

avtobus in tovornjak pogled od zadaj sistem,

Imamo tudi posebno obliko pogled od zadaj fotoaparati

za Mercedes, BMW, Audi, Volkwagen, Ford, Peugeot, MITSUBISHI ,

Opel, Honda, Toyota, Kia, Hyundai, Nissan, Cadillac, Subaru, itd.

Za podrobnosti se ,prosimo, obrnite na nas.

Prosimo, Upoštevajte,: Povratne informacije, rezultat je izjemno pomembno za naše tovarne za uspeh .Tako ne prevzemamo non-razlog, oče povratne informacije .mi bomo poslali izdelek, ki bi iz naše tovarne v 1~3 delovne dni .In test 100% pred pošiljanjem izdelka vam .Tudi pakiranje zelo dobro pred pošiljanjem za vas .Če imate kakršno koli zahtevo.Prosimo, kontaktirajte nas, preden bi .Včasih Hongkong pošti ali Kitajska post lahko malo zamude, da pošlje izdelek za vas.To pa je izven našega nadzora .Ne bomo sprejeli te vrste oče povratne informacije rezultat preveč.Če nam je oče povratne informacije rezultat brez kakršnega koli razloga .Bomo nočejo prodajati izdelek, ki vas še enkrat .Upam, da naša stranka lahko razumeti .

Plačilo:

1) Prosimo, uporabite www.rotary-lent.si Depozitni Storitev, da bo vaše plačilo, lahko plačate z Visa, MasterCard ali Bančno Nakazilo.Depozitni zagotavlja varnost za vaš denar, to je le sprostitev denar za nami, ko ga potrdi prejem blaga.

2) Drugi načini plačila, kot so Western Union, T/T, so tudi sprejeli, nas, prosimo, kontaktirajte za podrobnosti.

3) Plačilo mora biti izveden v roku 5 delovnih dni po nakupu blaga.

Dostava Politike:

Mi ladja v www.rotary-lent.si registrirani naslov.Prosimo, navedite pravilen podrobne naslov, ime in priimek ter vaše kontaktne telefonske številke na www.rotary-lent.si.

Mi ladje po vsem svetu.

Dostava je tako – Mi lahko ladja vaš element z DHL, UPS, EMS, Express Mail Service, Zrak Poštno Storitvijo, ali pa kakršen koli drug način, kot na vašo zahtevo.

1) v Bistvu bomo izbrati najbolj ekonomičen način za pošiljanje blaga za vas.

2) Če teža vaše parcela je nad 2kgs , običajno bomo poslali, ki jih UPS, DHL, EMS ali druge hitre kurirske službe .To traja približno 3-10 dan s, da pridejo na svoje mesto.

3) Če teža vaše parcela je v 2kgs , običajno bomo poslali po Zračni Pošti, ali Ekspresna Storitev .To traja približno 7-20 delovnih dni, da pridejo na svoje mesto.

4) Če je vaš naslov za dostavo najde v samoti, kupec morda morali plačati samoti brezplačno .Vas bomo obvestili pred pošiljanjem predmeta ven.

Za vse morebitne nadaljnje vprašanje, prosim vas prosimo, da nas kontaktirate, za preverjanje prevozni stroški in način dostave pri nas pred plačilu, hvala!

Uvoz Davka:

Znesek, ki ga plačate za nas vključuje samo, da se cena artikla in ladijskega stroškov.Ne bomo dodali Dajatev, Davkov na Dodano Vrednost, Carinskih Pristojbin in drugih dajatev.

Kupec mora plačati za zgoraj pristojbine v primeru, ki je nastal za določeno blago.Če se pošiljka vrne nazaj k nam zaradi kupec zavrne plačilo te pristojbine, smo ne bi poslali paket ponovno razen če kupec dokonča te pristojbine in plačati vse za vrnitev in ponovno pošlji stroškov.Kupec ne more preklicati naročilo ali zahtevo nadomestila zaradi tega razloga.

Garancija & Politiki Vračila:

- Vse elemente, ki so polne, popolnoma nov, nikoli uporabljen, ni prenovljen.

Žice ali Brezžično Žice
Blagovna Znamka WINNIDA
kraj izvora Guandong, Kitajske (Celinska)
Tip Alarma Vozila, Varnostne Kamere
Shell Materiala Plastični
Objektiv Material Steklo
Vrsta Materiala ABS
Dolžina Video Kabel 6M
Avto Maker Nissan

Napiši mnenje

Nightvision CCD 4 led Povratne fotoaparat samodejno avto Pogled od Zadaj Kamero za Nissan TEANA TIIDA Sylphy Nissan Altima

Nightvision CCD 4 led Povratne fotoaparat samodejno avto Pogled od Zadaj Kamero za Nissan TEANA TIIDA Sylphy Nissan Altima

CCD Povratne fotoaparat samodejno avto Pogled od Zadaj Kamero avto cmera registrske tablice lahka kamera za Nissan TEANA TIIDA Sylphy Nissan Altima Kamera CCD je visoka jasno, boljše kakovosti, kot Barvita CMOS in CMD Štiri LED Luči oskrbe dovolj svetlobe za vas v

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki