YOPOOD Obračanje znanja prop vrtenje osnova za pravilen položaj za odklepanje v resničnem življenju Pobeg igre soba

Dobavljivost: Na zalogi

€100.56

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

38641 Vroče prodaja, Vse je mogoče!Samo opišite nam idejo in bomo izračun elementov in stroški, ki zagotavlja najboljše ujemanje ponudbe.

Ime izdelka:Rotacijski znanja prop je bele barve za neobvezno,če potrebujete bele barve,prosimo, kontaktirajte me,hvala.Kratek uvod: igralec morali zavrtite znanja v pravilen položaj,nato ključavnica se bo sprostila.Izdelka:na voljo sta dve velikosti so na voljo, da izberejo,osnova je narejena iz ABS plastike,ki je zelo močna.Osnovne Informacije: N zavrtite baze (od 1 do 9pcs) Eno 12V napajanje En krmilnik Kako igrati: 1:Igralci bodo našli več vrtenje base prvi.Ko ugotovimo, nekaj ugank, bodo igralci našli pojma. 2:Rotacijski osnove prop na desni položaj,nato se vrata lahko odprejo.Kako ponastaviti: 1) zaženi Znova, da ponastavite:cut off power nato vklopite, da ponastavi. 2) v Realnem času reset:vrtenjem enega od osnove za napačno stališče, da ponastavi.

Kako povezati EM zaklepanje z krmilnik?

Rdeče žice EM zaklepanje(12V Pozitivno) bi moral biti povezan z rdečo črto upravljavca.In črno žico upravljavca(12V Pozitivno), se morajo povezati s črno linijo EM zaklepanje.

Toplo Nasveti: 12V EM zaklepanje je izključno naše rekviziti.Lahko kupiti ta EM zaklepanje z našo povezavo.

Toplo Nasveti

1. Rekviziti Deli

Rekviziti ne vključujejo EM zaklepanje, prosimo, navedite 12V EM zaklepanje sami.

2. Carine

Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno.

3. Dostava Pogoji

1) Mi dostava po celem svetu (Razen nekaterih državah in APO/FPO).

2), Bomo ladja blaga v 48 urah po prejetem plačilu; če boste želeli spremeniti naslov, nas kontaktirajte v roku 24 ur po plačilu.

3) Storitev Tranzitni Čas, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni čas je drugačen, še posebej v času počitnic-krat.Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni, samo stik z mano.Bomo sledenje pošiljke in odgovor vas kmalu.

4) slik, prikazanih na video in slike so samo za referenco.

Vaš zadovoljivo je naša najbolj pomembna stvar!

4. Povratne informacije

Če vam lahko nam zgodaj potrditev po prejela kostume, ki bodo zelo cenjeni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije, če ste zadovoljni z našimi rekviziti (Pet Začne) .Samo biti prost v stik z nami, preden se odpravite morebitne negativne ali nevtralne povratne informacije.Bomo rešili problem ASAP.Hvala za vaše razumevanje.

5. Vrnitev

Vse blago, ki so v dobri kvaliteti in strogo nadzoroval pred odpremo.Bomo izognili problemom kakovosti.Če ste mot.vozil zadovoljni, se lahko obrnete na nas v 24 ur in izmenjavo predmet v 7 dneh.Če prop je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in ne moremo vprašanje vračilo ali zamenjavo.

Vso vrnjeno blago mora biti v prvotnem stanju in originalno pakiranje z vsemi komponente vključene.Prav tako morate zagotoviti, nam posebnega razloga in številko za sledenje za vrnitev.

Po obeh potrdil vse zgoraj stvari in preklic transakcije iz www.rotary-lent.si, bomo povračilo vaše celotno zmagovalno ponudbo znesek.Ali lahko izbirate imajo zamenjavo.Na katero koli vprašanje, samo biti prost v stik z nami.

Smer NOBEN
Varnostni Način Ne Pritrdite z Signal
Številka Modela TA-117

Napiši mnenje

YOPOOD Obračanje znanja prop vrtenje osnova za pravilen položaj za odklepanje v resničnem življenju Pobeg igre soba

YOPOOD Obračanje znanja prop vrtenje osnova za pravilen položaj za odklepanje v resničnem življenju Pobeg igre soba

38641 Vroče prodaja, Vse je mogoče!Samo opišite nam idejo in bomo izračun elementov in stroški, ki zagotavlja najboljše ujemanje ponudbe. Ime izdelka:Rotacijski znanja prop je bele barve za neobvezno,če potrebujete bele barve,prosimo, kontaktirajte me,hvala.Kratek uvod:

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki