Elegantno Modre Črte Slim Rokavi Ženske 2019 Poletje Novih Formalnih Moda Kratek Rokav Šifon Bluzo Urad Dame Plus Velikost Vrhovi

Dobavljivost: Na zalogi

€11.27

€17.90

-37 %

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Pogoji Storitve

Izdelki

Zagotavljamo vse izdelke arenbspof visoko kakovost in novo blagovno znamko.Vse izdelke, ki so 100% enaki, kot so fotografije,to, kar vidite, kaj boste dobili.

nbsp

Dostava :

Najbolj naročila, bo poslana v roku 1-3 delovnih dni po plačilu potrditev.

"Brezplačna Dostava" element bo objavil nbsp"China Post" registrirane air mail, predmete je mogoče preverjati in spremljati na spletu.

Dostava običajno traja 10 do 30 delovnih dni.Večino postavk, ki bo dostavljena v 3 tednih , medtem ko bo prišlo do zamude, za nekaj, kar ne moremo nadzora (npr. slabo vreme).nbsp Če se to zgodi, samo obrnite na našo customer service, pomagali vam bomo, da preverite in odpravite vsako težavo.

Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.

Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred ponudb/nakupu.

nbsp

Pogoji prodaje:

Vsi naši elementi pridejo withnbsp 3 monthnbsp garancijo.Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate, če ne boste zadovoljni z nakupom.

Stranke so odgovorne za stroške dostave na katerikoli vrnjene artikle.To lahko traja do 7 delovnih dni, za obdelavo vaših vrnitev ko bomo prejeli vaš izdelek.

nbsp

O nas:

Povratne informacije so za nas pomembno, prosimo, vzemite si čas, da pustite pozitivne povratne informacije, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.nbsp zagotavljamo vam, da storijo enako za vas.

Najprej obrnite na nas pred tem, da ne pozitivne povratne informacije.Hvala, ker ste nam daje priložnost, da bi stvari za dobro komunikacijo.

nbsp

Pišite nam:

Če imate kakršne koli težave, zelo smo veseli, če se lahko obrnete na nas.Bomo poskušali naše najboljše, da bi vam pomagala.Upam, da so dobro sodelovanje z vami, za dolgo časa.

Ovratnik Zavoj navzdol Ovratnik
Velikost S M L XL XXL XXXL 4XL
Slog Urad Dama
Rokav Dolžina(cm) Kratka
Sezona Poletje
Oblačila Dolžina Redni
Vrsta Tkanine Šifon
Material Spandex
Blagovna Znamka NAVIU Elegantne in Modne
Rokav Slog Redni
Spol ŽENSKE
Vzorec Tipa črtasto
Poreklo CN(Izvora)
barve Modri Trak
Starost Starosti 18-35 Let
Številka Modela NAV7315818
Dekoracijo Gumb

Napiši mnenje

Elegantno Modre Črte Slim Rokavi Ženske 2019 Poletje Novih Formalnih Moda Kratek Rokav Šifon Bluzo Urad Dame Plus Velikost Vrhovi

Elegantno Modre Črte Slim Rokavi Ženske 2019 Poletje Novih Formalnih Moda Kratek Rokav Šifon Bluzo Urad Dame Plus Velikost Vrhovi

Pogoji Storitve Izdelki Zagotavljamo vse izdelke arenbspof visoko kakovost in novo blagovno znamko.Vse izdelke, ki so 100% enaki, kot so fotografije,to, kar vidite, kaj boste dobili. nbsp Dostava : Najbolj naročila, bo poslana v roku 1-3 delovnih

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki