Rongdafeng Rastline Vs. Zombiji otroška Lutka, Sončnično Silikonski Fant Puzzle Set

Dobavljivost: Na zalogi

€4.09

Nov izdelek

Delež v socialnih medijih

Po Povzetju:

Po tem, ko oddate Naročilo za Plačila, Bo Blago Dostavljeno V roku 48 Ur, v Normalnih Okoliščinah, in Če Obstaja Več Naročil, Bo Blago Dostavljeno V roku 72 Ur.Če Obstajajo Posebne Okoliščine, Ki jih Ni Mogoče Dobavi, kontaktirali Vas Bomo v najkrajšem Možnem času.Imamo pod Nadzorom rok Dobave, vendar ne moremo nadzorovati Hitrost Dostave.Blago Lahko Naletite na Različnih Situacijah na Poti do Pro, Prosimo za Razumevanje Več.

Vrnitev:

Vrnitev Pogojev-Težave s Kakovostjo Izdelka, ki samo po Sebi Privede do Afunction Samega Izdelka, se Bomo Vrnili in Izmenjavo Blaga, vendar Nastali Tovora, ki ga Nosi Kupec (Največ Problemov Se Lahko Nadomesti z Baterij, prilagodite Baterije Jahanje Položaj, Nit Povezave...in Drugih Preprostih Načinov, kako se Rešiti, Prodajajo Igrače za Popravilo Igrač).Ne bomo ponudili Vrne za Drugi Razlogi, kot so Slabo Prodaja, Ni tako Dober, kot si Predstavljala, in Drugih Ne-Kakovost Izdelka Težav.Če Res Želite, da se Vrne Blago, se Lahko Vrnete Blago z diskontom Glede na Čas, pod Pogojem, Izdelek in embalažo Zvok, in Kupec Nosi Vse Tovora, z 20% Popust V roku 7 Dni in 70% Popust nad 7 Dni.

Na Prodaj:

Če Izdelek Afunction Zaradi Težave s Kakovostjo Proizvoda Samega, se Bomo Vrnili in Izmenjavo Izdelka.Prosimo za Povratne informacije Izdelkom Težave, da se Nam po-Prodaje V 10 Dneh po Prejemu Blaga (Predmet Podpisu Čas), če Ni Povratne informacije o vseh po-Prodajne Težave preko Svojih Rok, Ne Bodo upoštevane.

Za Proizvode s Kakovostjo Težave, vas Prosimo, Kopičijo Več kot 20 kg in Jih Vrne z Rednim Logistiko.Bomo Nosi Tovora.Če Določeni Znesek Ni Mogoče Nabralo, Strankam in Naše Podjetje Bo Vsak Nosi Tovorni promet za Eno Potovanje.Vrnjeni Izdelek Mora Biti Zagotovljeno, da je Pakiranje Zvok, Drugače To Ne Bo Treba Vrniti.

za Težave s Kakovostjo, Prosimo, Obrnite na Našo Customer Service za Registracijo.Če Nabrali Proizvodov, ki Niso Bile Zaščitene, Jih Ni Mogoče Vrniti.

Kakovost Izdelka:

Vsi Izdelki Bodo opraviti Pregled med Proizvodnjo, po Dostavi, pred Dobavo, Ipd., in Bo Podal Šele, ko So Popolnoma Usposobljeni.

Opomba: Prosimo, da Preberete zgoraj navedenih Pogojev Skrbno in učinkujejo od Časa Naročanja.Če Imate kakršen Koli Ugovor, Prosimo, Potrdite, s Osebja za pomoč Strankam, pred Naročilom.

Gradniki Neto Teža 0,5 KG
Ali Obstaja Animacijo Slik No
Ali Risanka Ali Animacijo No
Vrsta BLOKI
3C Nastavite Kategorije Druge Igrače pod 14 Let
Embalaža Color Box
Ali Je Nakupovanje Vodnik Video No
Ali Zunanjo Trgovino No
Način za nadzor bliskavice No
Postavka 686-1/686-3
Poreklo Kitajska
Plastični gradniki tipa Obliki Majhnih Delcev
Primerno starost Najstnik (7-14 Let)
Material Plastika/plastika
Kategorija Gradbeni Bloki
Ali Statični Model Is
Ali Lahko DIY No
Ali Multi-Funkcijo No
Po Meri Predelavo No
Električni ali Ne No
Specifikacije 1*1*24
Plastični material razvrstitev ABS

Napiši mnenje

Rongdafeng Rastline Vs. Zombiji otroška Lutka, Sončnično Silikonski Fant Puzzle Set

Rongdafeng Rastline Vs. Zombiji otroška Lutka, Sončnično Silikonski Fant Puzzle Set

Po Povzetju: Po tem, ko oddate Naročilo za Plačila, Bo Blago Dostavljeno V roku 48 Ur, v Normalnih Okoliščinah, in Če Obstaja Več Naročil, Bo Blago Dostavljeno V roku 72 Ur.Če Obstajajo Posebne Okoliščine, Ki jih Ni Mogoče Dobavi, kontaktirali Vas Bomo v najkrajšem

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava Na Voljo!

Podobni izdelki